Pardoselile din lemn pentru exterior (deck) se prezinta sub forma de:

  • - lamele
  • - placi patrate


Esente recomandateIpé, Amargoso, Garapa, Massaranduba etc.


Decking-ul (pardoseala pentru exterior din lemn masiv) se preteaza mediului extern, putandu-se instala pe o gama larga de suporturi: ciment, iarba (pamant), pietris, profile metalice, lemn, PVC etc. Suportul de montaj trebuie sa fie suficient de compact si dur pentru a sustine greutatea pardoselii si pentru a pastra planeitatea si orizontalitatea acesteia. Pentru pardoselile suprainaltate se utilizeaza suporti reglabili din PVC ca si elemente de sustinere a pardoselii din lemn.


Pardoseala din lemn pentru exterior (deck-ul) sub forma de lamele cu frezari laterale se realizeaza din lemn de esenta exotica (Ipé, Garapa, Massaranduba etc.) de diferite sectiuni.
La Showroom-ul VLADI CONCEPT, localizat in imediata vecinatate a intrarii B in Complexul Expozitional ROMEXPO, in Pavilionul G2 puteti gasi parchet din lemn de la furnizori de top si o paleta largă de esente, culori si dimensiuni. Am ales inainte de toate sa oferim clientilor nostri calitate si varietate. Pentru a asigura un montaj corect si de durata, va punem la dispozitie cei mai buni specialisti si produse profesionale indiferent unde se afla proiectul dumneavoastra. Consultantii nostri va pot oferi solutii potrivite in ceea ce priveste montajul, intretinerea si alegerea parchetului.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!