Pardoseli din PVC pentru cladiri rezidentiale, comerciale si speciale TARKETT

Pardoseli din PVC pentru cladiri rezidentiale, comerciale si speciale TARKETT

Marca:
TARKETT
Produs furnizat de:

INDFLOOR

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TARKETT

Pardoselile PVC (sau covorul PVC) sunt pardoseli moderne, cu un design deosebit. Dupa ce in ultimii ani domeniul pardoselilor a cunoscut o ampla dezvoltare, astazi covorul PVC ofera o calitate superioara multor tipuri clasice de pardoseli.


Iata doar cateva dintre avantajele covorului PVC, fata de pardoselile obisnuite:
- rezista foarte bine la uzura in timp
- este antiderapant
- rezista la actiunea substantelor chimice
- nu se pateaza si nu se zgarie
- este perfect pentru zonele intens circulate
- este antibacterian (indeplineste asadar normele de igiena cerute in industria alimentara si in domeniul medical)
- este foarte usor de intretinut

Inovatia Tarkett si profesionalismul Indfloor inseamna pardoseli la superlativ !
Cu o experienta de peste 130 de ani in domeniu, inovatorul Tarkett este lider mondial in domeniul pardoselilor durabile. 
Diversitatea internationala si experienta echipei Tarkett sunt sursa de inspiratie pentru inovatia materialelor, tehnologiilor, design-ului si serviciilor promovate, care usureaza viata oamenilor, le imbunatatesc confortul , aduc un plus de productivitate si ii inspira atat la locul de munca, acolo unde locuiesc sau la locul de joaca.
In cei peste 8 ani de experienta, Indfloor Group a realizat zeci  proiecte de pardosire folosind modelul IQ Optima, marca Tarkett.

Pardoseli din PVC - TARKETT IQ OPTIMA

In domeniul sanitar pardoselile trebuie sa raspunda unor anume cerinte. Sanatatea si igiena sunt prioritare, insa pardoseala trebuie sa corespunda din punct de vedere tehnic si sa creeze un mediu corespunzator, pentru ca pacientii sa se poata reface, iar personalul medical sa poata lucra confortabil si cu usurinta.

Prin caracteristicile bacteriostatice si fungistatice, suprafetele rezistente la zgarieturi sau care pot fi cu usurinta reconditonate, si solutiile de curatare adecvate, fac ca pardoselile din mediul sanitar sa impedice dezvoltarea bacteriilor, pastrandu-se astfel o igiena corespunzatoare.


Uneori, mediul spitalicesc poate sa reprezinte o casa departe de casa, astfel ca pardoselile Tarkett pot oferi un mediu familiar si confortabil prin design-ul lor. Tarkett si Indfloor Group va ofera o multitudine de optiuni atunci cand vine vorba de alegerea pardoselilor, inclusiv pentru mediul sanitar.


Unul dintre modelele de pardoseala apreciata si indicata pentru sistemul sanitar este modelul IQ OptimaIQ Optima reprezinta un covor PVC de inalta calitate, disponibil in 64 de culori, care se preteaza oricarui spatiu din domeniu, cum ar fi coridoarele clinicilor medicale, camerele pacientilor, camere de dus, etc.


Desi este preferatul clinicilor, spitalelor sau cabinetelor medicale, IQ Optima este un model care se preteaza oricarui spatiu, indiferent de domeniul de activitate.


Dale din PVC pentru uz comercial - TARKETT LVT

Dalele din pvc sunt o solutie/alternativa pentru amenajarea pardoselii. Luxury Vinil Tiles, pe scurt LVT, este denumirea pentru acest tip de pardoseala. Dalele de LVT sunt disponibile intr-o varietate de modele. Pot imita foarte bine aspectul lemnului. In principiu, au aceleasi proprietati cu covorul pvc in rola:

- sunt durabile

- au proprietati antistatice si antiderapante

- reprezinta o pardoseala calda si se preteaza spatiilor cu incalzire in pardoseala

- sunt usor de intretinut (sunt rezistente la apa)

- sunt disponibile in grosimi diferite, in functie de traficul inregistrat

- nu prezinta rosturi

- unele tipuri permit personalizarea (cu logo, sigle, sau alte elemente grafice)


Printre proiectele noastre se numara lucrari de amenajare a salilor de evenimente, cu dale LVT. In aceste locatii, beneficiarii au optat pentru amenajarea spatiului de dans cu dale din pvc. Asadar, dalele LVT sunt o solutie excelenta de amenajare a spatiilor care inregistreaza un trafic intens.

Indfloor Group comercializeaza si monteaza dale din PVC Tarkett pentru uz comercial.

Va invitam sa accesati http://www.indfloor.ro/page/pardoseli-pvc.html, pentru a consulta portofoliul Indfloor Group, in care se regasesc numeroase proiecte realizate cu covor pvc.

56 imagini

2 Documentatii tehnice

Pardoseli din PVC
Fisa tehnica
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pardoseli din PVC pentru cladiri rezidentiale, comerciale si speciale TARKETT
Contactează INDFLOOR și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România