2081

Pardoseli din cauciuc pentru sali de sport BSW

Marca:
BSW
Produs furnizat de
SONERG MONTAJ Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BSW

Everroll®, o gama foarte versatila de pardoseli din cauciuc, cu multiple utilizari datorita performantelor intrinseci ale materialului din care sunt alcatuite: cauciuc sintetic de inalta densitate.

 

Pardoseli pentru sali de fitness si body-building, pardoseli in zone cu trafic extrem, suprafata rezistenta la jarul de tigare si solicitarilor extreme (lama patinelor de gheata, role si skate-ing, clapari, crampoane metalice, etc).
Everroll® Compact = 4 si 6 mm; Everroll® Impact = 8, 10 si 12 mm
Un tip de pardoseli ce nu poate fi substituit de niciun altul!

Everroll® Classic si Basic

Gamele cele mai ieftine - Everroll Classic si Everroll Basic, contin 6 si respectv 8 variante de culoare date de granulele EPDM inserate in fondul negru al materialului.

Cu grosimi pornind de la 4 mm pana la 12 mm maxim, se poate folosi in toate destinatiile tip: sali de fitness, body-building, culturism, sali de forta, vestiare, spatii anexe in centre sportive si multe altele.


Everroll® Endurance

Role din cauciuc de inalta densitate cu insertii in masa de particule multicolore din EPDM.

O pardoseala cu rol multivalent ce poate fi utilizata pentru cele mai diverse destinatii - de la sport, anexe in sali si cladiri sportive, vestiare, coridoare, dar si in spatii comerciale, birouri, terase exterioare, sa. O destinatie specifica: zonele in care se circula cu patine de gheata, clapari, sporturi de iarna.


Everroll® Galaxy

Role din cauciuc de inalta densitate, design compus din granule EPDM de culori si dimensiuni diferite.

Utilizari recomandate: sali de fitness, body-building, vestiare, sali de forta, alte spatii conexe activitatilor sportive.


Everroll® Multitile

Dale din cauciuc 1.000 x 500 mm cu o grosime de 27 mm, avand stratul suport din cauciuc reciclat si stratul superior-de uzura din cauciuc compact cu un design din gama everroll®.

Asigura o protectie suplimentara la incarcari statice (echipamente foarte grele, sau la socurile dinamice - greutati, gantere, etc.
Se recomanda in spatiile din salile de fitness unde se instaleaza echipamente grele, in salile de forta, body-building, etc.


Everroll® Protect

Asigura o protectie a pardoselilor (din parchet, sau alte tipuri de acoperitori fara o rezistenta mare la amprentare) in timpul pozitionarii permanente sau ocazionale a unor echipamente grele (in salile de fitness, body-building, s.a.)

Material compact, de mare densitate, rezistent la sarcini si greutati mari, elastic.


Everroll® Star

Role din cauciuc compact, de mare densitate cu insertii in masa de granule EPDM de mari dimensiuni.

Destinatii multiple - sport / fitness / vestiare / spatii anexe / depozite, s.a.


Everroll® Stone

Cauciuc inalta densitate, foarte compact, rezistent la incarcari mari statice si dinamice, si la uzura. Rezista la jarul de tigare si nu se amprenteaza, fiind elastic.

Poate fi folosit atat in spatii publice: spatii comerciale, discoteci, baruri, holuri-coridoare, spatii de depozitare, s.a. cat si in sali de fitness, sali de forta, etc.
Un produs versatil cu destinatii multiple in doua game de design: mix de culori in granulatie mica si fond de gri cu insertia unor granule de cauciuc de dimensiuni mai mari.


Everroll® Uni I si II

Pardoseli compacte, flexibile, cu o rezistena mare la amprentare, rezistente la sarcini statice sau dinamice.

Everroll® Uni I este mai compact si mai dens decat Uni II. Aceeasi gama de culori in ambele Uni I si II, insa granulatia suprafetei este mai proeminenta la gama Uni II.
Doua coduri gri si negru Diamond Reflective cu particule incorporate ce reflecta lumina pentru discoteci, cluburi, s.a.


Everroll® Vision

Aceeasi clasa low-cost, ca si Everroll Classic, in 5 nuante de culoare, cu singura deosebire - granulele EPDM sunt in combinatie de doua culori pe fondul negru al materialului.

Cu grosimi pornind de la 4 mm pana la 12 mm maxim, se poate folosi in toate destinatiile tip: sali de fitness, body-building, culturism, sali de forta, vestiare, spatii anexe in centre sportive si altele.


Everroll® Weighlayer

Dale cauciuc format 1.000 mm x 500 mm x 43 mm grosime destinate spatiilor in care se lovesc greutati de pardoseala: sali de forta, ridicare greutati, culturism, body-building, fitness.

Datorita grosimii de 43 mm asigura o protectie maxima la impactul oricarui tip de greutate.


Everroll® Xtreme

Cauciuc rezistent la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui - clasa 7 de retentie a culorii. Poate fi montat in zone expuse la iluminare artificiala intensa sau sub actiunea razelor solare, la interior cat si la exterior. Rezista, in anumite conditii de montaj, si la medii permanent umede ( Aqua -parcuri, etc).

Densitate foarte mare, compact, fabricat din particule EPDM, Everroll Xtreme este probabil pardoseala din cauciuc cu cele mai bune performante, in clasa pardoselilor din cauciuc.


Everroll® Floorworks

Covoare speciale pentru exercitii la sol, culcat, sezut sau in picioare. Partea inferioara este antiderapanta astfel incat nu aluneca in timpul exercitiilor. Partea laterala si superioara este acoperita cu o protectie mai rigida, sau mai moale, in functie de tipul de exercitii practicat (yoga - lightcover, gimnastica - hardcover). Ambele tipuri de protectie a covorului protejaza impotriva transpiratiei, salivei si este fungicida si bacteriostatica. Materialul din care sunt alcatuite saltelele everroll® floorworks etse de doua feluri: Soft: Variofoam 2000 sau Medium: variofoam 1000 si asigura adaptarea covorului dorit la tipurile de exercitii practicate.

Dimensiuni standard 1000 x 750 x 25 mm sau 2000 x 1000 x 25 mm;

Gamă de produse de la
SONERG MONTAJ