Pardoseli decorative din rasini poliuretanice pentru spatii comerciale, industriale BASF

Pardoseli decorative din rasini poliuretanice pentru spatii comerciale, industriale BASF

Marca:
BASF
Produs furnizat de:

CONCRETE ART

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
BASF
Rasini epoxidice decorative - unicitate si originalitate Aceste sisteme sunt recomandate pentru amenajarea pardoselilor si peretilor din locuinte si spatii comerciale: unicitate, originalitate, monolitice, igienice sunt cateva dintre caracteristicile care il disting.

MASTERTOP® 1221 - Sistem epoxidic cu finisaj antiderapant, disponibil in gama variata de culori.

Pardoseala este formata dintr-un amestec de agregate colorate, din quartz, incapsulate intr-o rasina epoxidica transparenta, fara soventi, ce ofera in final o pardoseala usor texturata.


Componentele sistemului MASTERTOP® 1221:

MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi. Destinat pentru utilizare ca amorsa pe substraturi minerale, cimentoase sau din beton. Produsul este compatibil cu sistemele de pardoseli din gama MASTERTOP si cu membrane impermeabile din gama CONIPUR.

- MASTERTOP BC 370 - Strat de acoperire epoxidic, bicomponent, autonivelant, fara solventi MASTERTOP BC 370 este strat de acoperire epoxidic, bicomponent, autonivelant, fara solventi, reumplut si gata pigmentat. Dupa intarire acesta formeaza o suprafata usor de intretinut, cu toleranta la o gama larga de substante chimice si rezistenta la trafic mediu spre intens. MASTERTOP BC 370 se utilizeaza in sistemele de acoperire a pardoselilor MASTERTOP 1270, MASTERTOP 1270 R care isi gasesc utilizarea in aplicatii cum ar fi: fabrici si uzine, depozite, laboratoare, magazine si supermarketuri.

- MASTERTOP TC 404 - Strat final epoxidic pentru sisteme rugoase, cu intarire rapida (chiar si la temperature scazute), nu contine solvent (total solid), transparent, lucios si care nu se ingalbeneste.


MASTERTOP 1273 E - Sistem epoxidic economic pentru trafic usor si mediu

Finisaj decorativ cu rezistenta mecanica ridicata. Este un sistem omogen, rezistent la produse chimice, cu structura omogena.


Domenii de utilizare: pentru zone supuse traficului usor si mediu cu cerinte anti-derapante in productie, spatii de depozitare, camera tehnice, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1273 E:

- MASTERTOP P 604 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, preumpluta, continut de solide 100 pentru substraturi minerale. MASTERTOP P 604 este destinat pentru utilizare ca amorsa pe substraturi minerale, cimentoase sau din beton.Produsul poate fi folosit ca strat de corectare a planeitatii prin adaugarea de nisip cuattors uscat in proportie de 1:0.5 pana la 1:0.8 .

- MASTERTOP BC 372 - Strat de acoperire epoxidic bicomponent, autonivelant, fara solvent (total solid), conform AgBB. MASTERTOP BC 372 este potrivit pentru aplicatii la interior pe substraturi minerale cum ar fi sapele de beton sau mortare/sape pe baza de ciment. MASTERTOP BC 372 rezista la trafic industrial de tip mediu sau greu. Produsul se poate amsteca cu nisip cuartos uscat in proportie de 1:0.7 in functie de grosimea de aplicare si temperatura ambientului. Se foloseste in sistemele MASTERTOP 1273, 1273 R, 1273 E.


MASTERTOP® 1250 - Sistem epoxidic cu finisaj de mortar epoxidic, disponibil in gama variata de culori

Sistem de sape pe baza de quartz, fara solventi, colorate cu rasini epoxidice. Finisaj decorativ antiderapant cu rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la impact si zgariere, avand o gama larga de grosimi.


Aplicatiile uzuale sunt: Pardoseli industriale sau decorative. In interior acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta mare la uzura si efect decorativ deosebit - in spatii de productie sau depozite, centre comerciale, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP® 1250:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi. MASTERTOP P 617 este destinat pentru utilizare ca amorsa pe substraturi minerale, cimentoase sau din beton. Produsul este compatibil cu sistemele de pardoseli din gama MASTERTOP si cu membrane impermeabile din gama CONIPUR.

- MASTERTOP BC 300 - Liant epoxidic bicomponent, incolor, fara solventi MASTERTOP BC 300 este un sistem epoxidic, bicomponent, nepigmentat, fara solventi, cu vascozitate foarte redusa. MASTERTOP BC 300 se foloseste in aplicatii interioare ca liant pentru mortare autonivelante sau aplicabile cu mistria, raport de umplere de 1:0,5 pana la 1:12, precum si ca liant pentru pardoselile decorative Colourquartz. De asemenea, acesta este potrivit ca amorsa de inchidere a porilor si a capilarelor pe substraturi minerale, cum ar fi sapele de beton si sapele pe baza de ciment. MASTERTOP BC 300 se poate de asemenea folosi in aplicatii interioare ca strat de acoperire final, avand o inalta rezistenta la ultraviolete, viabil pentru pardoseli antiderapante.

- MASTERTOP TC 441 C/P - Este un strat final de acoperire, poliuretanic, cu continut redus de solvent si vascozitate redusa. Este disponibil in ambele variante, atat pigmentat, cat si transparent. Se intareste ca un finisaj mat.

Alegerea rasinilor epoxidice ca solutie de finisare a pardoselilor ofera o multitudine de avantaje dintre care se remarca:
- obtinerea de suprafete continue, neintrerupte (faciliteaza pastrarea unui nivel optim de igiena)
- rezistenta mecanica foarte buna, rezistenta la trafic, uzura si socuri
- rezistenta foarte buna la diversi agenti chimici
- aderenta ridicata la suport si putere mare de acoperire
- exista intr-o gama variata de culori si ofera o rezistenta notabila in timp, pastrandu-si frumusetea initiala
- posibilitate de aplicare pe substraturi diverse: beton , sape de egalizare , placi ceramice, pardoseli din piatra naturala.

Rasina poliuretanica decorativa - confortabila si igienica
Sistemele pentru pardoseli din rasini poliuretanice sunt special create sa indeplineasca cerintele din spitale, centre medicale scoli, birouri, sali de evenimente sau acolo unde sunt necesare pardoseli decorative, confortabile si igienice.
Rasina poliuretanica este un produs profesional, ce se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport si rezistenta mare la socuri mecanice.
Pardoseala poliuretanica este o pardoseala turnata ceea ce inseamna ca poate fi aplicata foarte usor chiar si in spatii cu geometrie neregulata.

Dintre principalele caracteristici enumeram: este un produs agrementat sanitar care atenueaza  forta de impact, este elastic si flexibil, cu durabilitate mare si rezistenta mare la UV, uzura, hidrocarburi si agenti corozivi. Este usor de intretinut fiind turnat monolit.

MASTERTOP® 1324 - Sistem poliuretanic universal, lis cu finisaj mat

Este un sistem de pardoseli elastice din poliuretan utilizat pentru protectia pardoselilor din beton predispuse traficului intens, impactului mecanic si frecari. Flexibilitatea ridicata asigura o rezistenta excelenta la impact si reduce riscul de fisurare cauzata de deplasarea substratului.


Aplicatiile uzuale sunt: pardoseli industriale ce suporta incarcaturi medii si grele. In interior acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta la fisurare - in spatii de productie sau depozite, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1324:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala.

MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

- MASTERTOP P 615 - Amorsa epoxidica bicomponenta.

MASTERTOP P 615 este o amorsa epoxidica, bicomponenta, fara solventi, cu vascozitate redusa, care nu necesita armarea cu nisip quartos in vederea asigurarii aderentei urmatorului strat.

 - MASTERTOP BC 375 N - Strat de acoperire poliuretanic, pentru trafic greu, bicomponent autonivelant, fara solventi.

Dupa intarire acesta formeaza o suprafata rezistenta la uzura, este usor de intretinut, cu toleranta la o gama larga de substante chimice. Deoarece materialul are in componenta poliuretan, acesta manifesta proprietati imbunatatite de acoperire a fisurilor si rezistenta la abraziune.

- MASTERTOP TC 441 C/P - Este un strat final de acoperire, poliuretanic, cu continut redus de solvent si vascozitate redusa. Este disponibil in ambele variante, atat pigmentat, cat si transparent. Se intareste ca un finisaj mat.


MASTERTOP® 1325 - Sistem poliuretanic lis cu finisaj mat sau satinat.

Sistem de pardoseli confortabile pe baza de elastomeri pentru zone comerciale, semi-industriale si institutionale. Finisaj izolator fonic si flexibil ofera o senzatie de caldura, confortabila sub picioare. Aceasta este o pardoseala fara puncte de imbinare, permanent elastica, care se poate monta atat in jurul coloanelor, cat si in spatii deschise vaste.


Aplicatiile uzuale sunt: Birouri, sali de expozitie sau terenuri de joaca, cofetarii, restaurante, cantine, spitale, coridoare in cladiri publice, etc. Acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta la fisurare, reducere a zgomotului, grad ridicat de confort combinat cu absortie de sunet. 


[poza]Componentele sistemului MASTERTOP 1325:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala.

MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

MASTERTOP P 615 - Amorsa epoxidica bicomponenta.

MASTERTOP P 615 este o amorsa epoxidica, bicomponenta, fara solventi, cu vascozitate redusa, care nu necesita armarea cu nisip quartos in vederea asigurarii aderentei urmatorului strat.

- MASTERTOP BC 325 N - Strat de acoperire pentru pardoseli poliuretanice, autonivelant, fara solventi, bicomponent, moale si elastic.

Are o suprafata usor de intretinut si toleranta ridicata la o gama larga de substante chimice.

- MASTERTOP TC 465 - Strat final poliuretanic, bicomponent, elastic, pigmentat.

Dupa intarire se prezinta ca o pelicula elastica cu finisaj matasos mat. MASTERTOP TC 465 contine solventi.


MASTERTOP® 1326 - Sistem poliuretanic tip CONFORT, lis cu finisaj mat sau mat satinat

Pardoseli din poliuretan cu design artistic liber. Sistemul este special conceput pentru a permite incorporarea unor forme grafice libere in pardoseala, pentru efect estetic maxim. Pardoseala poate deveni o declaratie artistica, poate nuanta ambientul sau poate crea un maediu cu efect interactiv pozitiv asupra celor prezenti.


Aplicatiile uzuale sunt: Pardoseli pentru interior cu stabilitate la UV, disponibile in gama variata de culori pentru un efect decorativ deosebit. Acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta la fisurare, reducere a zgomotului, grad ridicat de confort combinat cu absortie de sunet, in birouri, sali de expozitie sau terenuri de joaca, in cladiri publice, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1326:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala.

MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

MASTERTOP P 615 - Amorsa epoxidica bicomponenta.

MASTERTOP P 615 este o amorsa epoxidica, bicomponenta, fara solventi, cu vascozitate redusa, care nu necesita armarea cu nisip quartos in vederea asigurarii aderentei urmatorului strat.

- MASTERTOP BC 361 N - Strat de baza poliuretanic, bicomponent si autonivelant, cu rezistenta UV si culoare stabila, elastic, fara solveti si emisii scazute. Este un material rezistent, usor de curatat, cu toleranta ridicata la o gama variata de substante chimice. Datorita naturii sale alifatice, MASTERTOP BC 361 N prezinta culoare stabila si rezistenta UV. Poate fi utilizata umed pe umed pentru a produce pardoseli decorative policromatice.

- MASTERTOP TC 407 W - Strat final poliuretanic bicomponent, pe baza de apa si fara solventi, elastic, cu stabilitate la UV si finisaj mat, transparent sau pigmentat, emisii scazute.


Rasini epoxidice industriale - igienice si monolitice
Datorita calitatilor lor, utilizarea finisajele din rasini epoxidice este recomandata in industria alimentara, industria farmaceutica, industria chimica, spatii de productie, spatii de depozitare, spitale, scoli, parcari, spatii comerciale si rezidentiale.
Rasinile epoxidice de acoperire a pardoselilor industriale si a betonului elicopterizat sunt caracterizate prin varietate si capacitate de combinare astfel incat acestea se pot adapta diferitelor cerinte tehnice.

MASTERTOP® 1250 - Sistem epoxidic cu finisaj de mortar epoxidic, disponibil in gama variata de culori

Sistem de sape pe baza de quartz, fara solventi, colorate cu rasini epoxidice. Finisaj decorativ antiderapant, rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la impact si zgariere, avand o gama variata de grosimi.


Aplicatiile uzuale sunt: Pardoseli industriale sau decorative. In interior acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta mare la uzura si efect decorativ deosebit - in spatii de productie sau depozite, centre comerciale, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1250:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

- MASTERTOP BC 300 - Liant epoxidic bicomponent, incolor, fara solventi MASTERTOP BC 300 este un sistem epoxidic, bicomponent, nepigmentat, fara solventi, cu vascozitate foarte redusa. MASTERTOP BC 300 se foloseste in aplicatii interioare ca liant pentru mortare autonivelante sau aplicabile cu mistria, raport de umplere de 1:0,5 pana la 1:12, precum si ca liant pentru pardoselile decorative Colourquartz. De asemenea, acesta este potrivit ca amorsa de inchidere a porilor si a capilarelor pe substraturi minerale, cum ar fi sapele de beton si sapele pe baza de ciment.

- MASTERTOP BC 300 se poate de asemenea folosi in aplicatii interioare ca strat de acoperire final, avand o inalta rezistenta la ultraviolete, viabil pentru pardoseli antiderapante.


MASTERTOP® 1270 Sistem epoxidic autonivelant cu finisaj lis, pentru trafic mediu si intens

Este un sistem de pardoseli autonivelante cu grosimi de 2-4 mm, pe baza de rasini epoxidice. Suprafata neteda si fara imbinari asigura un trafic lin si un mediu cu nivel redus de zgomot. Usor de decontaminat, este ideal pentru incinte curate si zone sterile.

Scafe sau plinte semirotunde, dintr-o singura bucata, sunt disponibile fara imbinari sau suduri chiar si la colturile exterioare si la coloane.


Aplicatiile uzuale sunt: In interior acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta mare la uzura, cu finisaj lis si omogen, pentru trafic mediu si intens - in spatii de productie, coridoare sau depozite, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1270:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

- MASTERTOP BC 370 - Strat de acoperire epoxidic, bicomponent, autonivelant, fara solventi MASTERTOP BC 370 este strat de acoperire epoxidic, bicomponent, autonivelant, fara solventi, reumplut si gata pigmentat. Dupa intarire acesta formeaza o suprafata usor de intretinut, cu toleranta la o gama larga de substante chimice si rezistenta la trafic mediu spre intens. MASTERTOP BC 370 se utilizeaza in sistemele de acoperire a pardoselilor MASTERTOP 1270, MASTERTOP 1270 R care isi gasesc utilizarea in aplicatii cum ar fi: fabrici si uzine, depozite, laboratoare, magazine si supermarketuri.

- MASTERTOP TC 441 C/P - Este un strat final de acoperire, poliuretanic, cu continut redus de solvent si vascozitate redusa. Este disponibil in ambele variante, atat pigmentat cat si transparent. Se intareste ca un finisaj mat.


MASTERTOP 1272 - Sistem epoxidic economic cu suprafata antiderapanta, pentru trafic mediu

Este un sistem de acoperire fara solventi, pe baza de rasini epoxidice. Finisaj economic durabil pentru zone de trafic usor. Finisajul antiderapant este disponibil pentru zonele care fac obiectul unor scurgeri ocazionale.


Aplicatiile uzuale sunt: In zonele platformelor de incarcare, centrelor tehnice sau halelor de productie.


Componentele sistemului MASTERTOP 1272:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

- MASTERTOP TC 473 - Strat final epoxidic, bicomponent.

MASTERTOP TC 473 este un strat final de acoperire epoxidic, bicomponent, fara solventi, usor elasticizat. Dupa intarire prezinta un finisaj dur, cu rezistenta mare la uzura si cu luciu atractiv. MASTERTOP TC 473 este disponibil intr-o gama mare de culori.


MASTERTOP 1272 - Sistem epoxidic economic cu suprafata antiderapanta, pentru trafic mediu

Este un sistem de acoperire fara solventi, pe baza de rasini epoxidice. Finisaj economic durabil pentru zone de trafic usor. Finisajul antiderapant este disponibil pentru zonele care fac obiectul unor scurgeri ocazionale.


Aplicatiile uzuale sunt: In zonele platformelor de incarcare, centrelor tehnice sau halelor de productie.


Componentele sistemului MASTERTOP 1272:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

- MASTERTOP TC 473 - Strat final epoxidic, bicomponent.

MASTERTOP TC 473 este un strat final de acoperire epoxidic, bicomponent, fara solventi, usor elasticizat. Dupa intarire prezinta un finisaj dur, cu rezistenta mare la uzura si cu luciu atractiv. MASTERTOP TC 473 este disponibil intr-o gama mare de culori.


MASTERTOP 1785 - Sistem epoxidic economic, pe baza de apa

Este un sistem de acoperire din rasini epoxidice pe baza apa pentru pereti si pardoseli. Este permeabil la vapori fiind destinat aplicarii pe substraturi umede.

Finisaj economic si durabil pentru zone de trafic usor, proprietati excelente de intretinere si curatare. Poate fi realizat si cu finisaj antiderapant.


Aplicatiile uzuale sunt: Zonele de trafic usor sau moderat, pentru suprafete orizontale sau verticale si la interior.


Componenetele sistemului MASTERTOP 1785:

- MASTERTOP P 686 W - Amorsa din rasina epoxidica, bicomponenta, pe baza de apa, pentru substraturi minerale, ce poate fi diluata cu apa.

MASTERTOP P 686 W este utilizat pentru sistemele de interior ca material de impregnare sau ca amorsa in combinatie cu stratul MASTERTOP BC 386 W din sistemul MASTERTOP 1786, aplicandu-se pe substraturi minerale de natura cimentoasa sau din beton. Se poate aplica si pe sapele de magnezit si anhidrit.

 - MASTERTOP TC 485 W - Strat final epoxidic, bicomponent, pe baza de apa, pentru pardoseli si sape din beton. Se utilizeaza fie ca sistem de pardoseala cu costuri reduse, fie ca promoter de aderenta pentru substraturile din beton.

MASTERTOP TC 485 W se aplica pe suprafete de interior, rezistente la depunerea prafului, ca strat de intarire si de ermetizare pentru sistemele de pardoseala din beton sau pentru substraturi pe baza de ciment sau magnezit.


Rasini poliuretanice industriale  - impermeabile si fara rosturi

Pardoselile poliuretanice nu prezinta rosturi dupa intarire, nu fisureaza, au suprafata impermeabila si fara pori. Toate aceste caracteristici se vor regasi in costuri scazute de intretinere.
Pardoselile poliuretanice avand un grad marit de elasticitate sunt create special pentru spatii ce au nevoie de rezistenta mare la trafic si uzura cum ar fi: sali si terenuri de sport, spatii de joaca, depozite, fabrici, uzine, laboratoare, industria chimica si farmaceutica, magazine si supermarketuri, hangare de avioane.
Dintre  celelalte caracteristici  enumeram:  pardoselile poliuretanice  nu isi  modifica  aspectul  prin supunere la trafic intens, uzura, impact, compresiune sau radiatii UV ; nu isi modifica proprietatile in functie de temperatura (pot fi utilizate si la -50 de grade Celsius si la +90 grade Celsius); sunt  disponibile in varianta ecologica pe baza de apa ideale pentru domeniul alimentar si sanitar; sunt disponibile intr-o mare varietate de culori. 

Avantaje fata de rasinile epoxidice:-datorita unei elasticitati inerente, rasinile poliuretanice nu sunt casante ca cele epoxidice. Durata de viata este prin urmare mai mare la preturi similare, uneori chiar mai mici.-sunt usor de aplicat, deoarece sunt in principal monocomponente si deci nu exista sansa de eroare de dozare ca la cele epoxidice.

MASTERTOP® 1324 A - Sistem poliuretanic universal cu finisaj lis, pentru aplicatii pe substrat din asfalt

Este un sistem de pardoseala elastica din poliuretan. Flexibilitatea sporeste rezistenta la impact si permite deformarea substraturilor suspendate.


Aplicatiile uzuale sunt: pardoseli industriale ce suporta incarcaturi usoare si medii. In interior acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta la fisurare – in spatii de productie sau depozite, parcari, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1324 A:

 - MASTERTOP BC 375 N - Strat de acoperire poliuretanic, pentru trafic greu, bicomponent autonivelant, fara solventi.

Dupa intarire acesta formeaza o suprafata rezistenta la uzura, este usor de intretinut, cu toleranta la o gama larga de substante chimice. Deoarece materialul are in componenta poliuretan, acesta manifesta proprietati imbunatatite de acoperire a fisurilor si rezistenta la abraziune.

- MASTERTOP TC 441 P - Este un strat final de acoperire, poliuretanic, cu continut redus de solvent si vascozitate redusa. Este disponibil in ambele variante, atat pigmentat, cat si transparent. Se intareste ca un finisaj mat.

MASTERTOP TC 441 P este folosit ca strat final de acoperire, rezistent la zgarieturi si usor de curatat, pe pardoseli dure si netede.


MASTERTOP® 1324 R Sistem poliuretanic universal, cu finisaj antiderapant

Sistem de pardoseli elastice din poliuretan cu finisaj antiderapant. Neavand rosturi de imbinare si unindu-se in sistem monolit, acestea pot fi instalate pe substraturi vechi din asfalt.


Aplicatiile uzuale sunt: pardoseli industriale cu suprafata rezistenta la alunecare, care suporta incarcaturi medii si grele. In interior acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu rezistenta la fisurare - in spatii de productie sau depozite, etc.


Componentele sistemului MASTERTOP 1324 R:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

- MASTERTOP P 615 - Este o amorsa epoxidica, bicomponenta, fara solventi, cu vascozitate redusa, care nu necesita armarea cu nisip quartos in vederea asigurarii aderentei urmatorului strat.

- MASTERTOP BC 375 N - Strat de acoperire poliuretanic, pentru trafic greu, bicomponent autonivelant, fara solventi. Dupa intarire acesta formeaza o suprafata rezistenta la uzura, este usor de intretinut, cu toleranta la o gama larga de substante chimice. Deoarece materialul are in componenta poliuretan, acesta manifesta proprietati imbunatatite de acoperire a fisurilor si rezistenta la abraziune.

- MASTERTOP TC 473 - Este un strat final de acoperire epoxidic, bicomponent, fara solventi, usor elasticizat. Dupa intarire prezinta un finisaj dur, cu rezistenta mare la uzura si cu luciu atractiv. MASTERTOP TC 473 este disponibil intr-o gama mare de culori.


MASTERTOP 1328 AS - Sistem de pardoseala antistatic pe baza de poliuretan, cu finisaj lis si emisii reduse

Pentru medii industriale unde se cer proprietati de preluare a fisurilor si performante antistatice deosebite in conformitate cu cerintele EN 1081 si EN 61340-4-1.


Aplicatiile uzuale sunt: Acolo unde sunt cerinte de pardoseli cu finisaj lis si antistatic, spre exemplu in camere curate, industria electronica, farmaceutica, aeronautica sau blocuri operatorii.


Componentele sistemului MASTERTOP 1328 AS:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

 - MASTERTOP CP 687 W-AS - Este o amorsa conductiva, fara solventi, cu vascozitate redusa, de culoare neagra, bicomponenta, avand la baza rasina epoxidica lichida.

- MASTERTOP BC 375 AS - Strat de acoperire poliuretanic, bicomponent, pigmentat, fara solventi, antistatic. Acesta se foloseste la aplicatii interioare, atunci cand este necesara acoperirea pardoselilor cu un strat antistatic.

- MASTERTOP TC 409 W-ESD - Este un strat final de protectie poliuretanic, bicomponent, antistatic, pe baza de apa, care dupa intarire prezinta un finisaj mat.


MASTERTOP 1384 ESD - Sistem de pardoseala antistatica pe baza de poliuretan cu bune performante ESD

Sistem de pardoseala antistatic pe baza de poliuretan, cu finisaj lis si emisii reduse, utilizat pentru medii industriale unde se cer proprietati de preluare a fisurilor si performante ESD deosebite, in conformitate cu cerintele EN 61340-5-1 si 61340-4-5.


Aplicatii recomandate: Camere curate, industria electronica si farmaceutica, blocuri operatorii, laboratoare si spatii de manipulare a componentelor calculatoarelor.


Componentele sistemului MASTERTOP 1328 AS:

- MASTERTOP P 617 - Amorsa epoxidica, bicomponenta, cu utilizare universala. MASTERTOP P 617 este o amorsa pe baza de rasina epoxidica, bicomponenta, cu vascozitate redusa, fara solventi.

 - MASTERTOP CP 687 W-AS - Este o amorsa conductiva, fara solventi, cu vascozitate redusa, de culoare neagra, bicomponenta, avand la baza rasina epoxidica lichida.

- MASTERTOP BC 375 AS - Strat de acoperire poliuretanic, bicomponent, pigmentat, fara solventi, antistatic. Acesta se foloseste la aplicatii interioare, atunci cand este necesara acoperirea pardoselilor cu un strat antistatic.

- MASTERTOP TC 409 W-ESD - Este un strat final de protectie poliuretanic, bicomponent, antistatic, pe baza de apa, care dupa intarire prezinta un finisaj mat.

Lucru în România