Pardoseli decorative de interior si exterior IDEAL WORK

Pardoseli decorative de interior si exterior IDEAL WORK

Marca:
IDEAL WORK
Produs furnizat de:

CONCRETE ART

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
IDEAL WORK


MICROTOPPING - produs inovativ aplicat in grosimi mici

Microtopping este un produs nou gandit pentru renovarea pardoselilor vechi sau pentru a realiza suprafete continue pe suport deja existent (beton, ceramica, sapa autonivelanta, parchet etc). Este destinat finisarii decorative a suprafetelor interioare si exterioare, pardoseli si pereti.

Microtopping este un ciment modificat cu polimer (amestec de ciment, praf de marmura si polimer), facut pentru a fi aplicat in multiple straturi foarte subtiri (2-3 straturi a cate 1 mm). Este foarte rezistent la trafic si proprietatile sale de adeziune permit sa fie folosit pe o mare varietate de straturi suport (beton, metal, lemn). Se distinge prin caracteristicile sale precum rezistenta si durabilitatea.

Microtopping poate fi folosit atat la interior cat si la exterior pentru a obtine diferite efecte pentru pardoseala. Microtopping poate fi tratat cu acid pentru un efect de colorare natural. Este perfect pentru renovarea pardoselilor vechi din beton, dar si pentru pardoseli noi.

Cu o buna pregatire a suprafetei suport, Microtopping poate fi aplicat pe aproape orice suprafata solida si este un sistem ce se preteaza incalzirii in pardoseala. Este un produs ideal pentru magazine, centre comerciale, birouri, restaurante, apartamente etc.

Microtopping este rezistent la zgarieturi, nu se decoloreaza, se usuca repede reducand timpii de executare a fazelor de aplicare ale produsului. Grosimea stratului final este de 2-3 mm, iar suprafata rezultata este fina si antialunecare avand un finisaj decorativ atractiv. Microtopping este economic si durabil, foarte rezistent la traficul pietonal. De asemenea este rezistent la agentii atmosferici si la ciclul inghet - dezghet.


Acid Stain - o pardoseala moderna

Sistemul Acid Stain imbunatateste suprafetele noi si vechi din beton. Acizii folositi creaza efecte de culoare variabile, vargate sau translucide, rezultatul fiind unic pentru fiecare pardoseala in parte.

In realizarea pardoselii se utilizeaza acizi speciali pe baza de saruri metalice care penetreaza in beton si ii schimba din punct de vedere chimic calitatile, rezistenta si culoarea. In comparatie cu betonul obisnuit cel acidat capata o frumusete naturala si nuantata.

Dintre avantajele Acid Stain putem enumera: posibilitatea de a folosi suprafetele de beton existente, posibilitati nelimitate in ce priveste designul, intretinerea usoara, durabilitate si rezistenta mare la abraziune.

Este folosit atat in interioarele locuintelor cat si in locuri publice: restaurante, cafenele, terase, magazine etc.

Efectul vizual puternic, aspectul estetic modern, practicitatea curatarii si intretinerii sunt principalele caracteristici ce fac din pardoseala Acid Stain o pardoseala unica, rafinata si moderna.


NUVOLATO - pardoseala unica, sofisticata si moderna

Beton de calitate, materiale anterior amestecate si colorate, de o rezistenta sporita si montaj cu operatori calificati: acestea sunt ingredientele pavajului Nuvolato.

Ca si pavajele tratate cu acizi, pardoselile Nuvolato sunt extrem de practice din punct de vedere al curatarii si se intretin usor. Tratamentul Ideal Hard care le protejeaza intra in profunzimea suprafetelor de beton pentru a le sigila, a le face mai dense, mai dure, pentru a le trata anti-praf si pentru a le face rezistente la tocire si mai impermeabile.


Acest pavaj este recomandat pentru magazine, showroom-uri, locuinte, hoteluri, restaurante, centre comerciale.

Pardoseala Nuvolato se poate folosi la interior avand aspect "prafuit" sau de "fidea", dar o versiune speciala a acestui pavaj este oferita pentru exterior, unde finisajul este mai grunjos, pentru a evita alunecarea.


SASSO ITALIA - pavaj din piatra naturala

Pavajul din piatra naturala Sasso Italia este un pavaj natural, de mare efect vizual, realizabil in timp scurt si cu costuri accesibile.

Cu Sasso Italia poti realiza forme geometrice, jocuri de culori si combinatii de materiale precum: marmura, caramida, piatra de rau, piatra naturala, pentru a da frau liber imaginatiei tale si abilitatilor tehnicienilor ConcreteArt.

Sasso Italia este format dintr-un strat de numai 3 cm. Rezulta astfel o maleabilitate exceptionala ce il face ideal pentru renovarea pavajelor existente. Culoarea de baza a pavajului este definita de un amestec special de fibre ranforsate numita Colour Mix.

Pavajul Sasso Italia este unic si personalizabil, practic, solid si robust. Potrivit pentru orice conditii climatice acest tip de pavaj este foarte usor de intretinut.

Lucru în România