Pardoseala drenanta pe baza de piatra Conipave  INDFLOOR GROUP / CONICA

Pardoseala drenanta pe baza de piatra Conipave INDFLOOR GROUP / CONICA

Marca:
INDFLOOR GROUP / CONICA
Produs furnizat de:

INDFLOOR

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
INDFLOOR GROUP / CONICA
Indfloor Group prezinta un nou sistem de pardoseala profesionala, implementat intr-unul dintre cele mai indraznete proiecte de pardosire la nivel national.
 
Reabilitarea Pietii Cetatii din orasul Baia Mare a permis echipei Indfloor Group sa introduca in portofoliul sau produsul Conipave, o pardoseala drenanta pe baza de piatra.

Pardoseala drenanta pe baza de piatra - Conipave

Sistemul Conipave - pardoseala drenanta pe baza de piatra - este un sistem format din piatra cu o rezistenta buna (marmura, granit, etc.) amestecata cu binder poliuretanic, turnat apoi ca si pardoseala.


Domenii de utilizare:

- alei pietonale

- parcari

- piete publice

- trotuare

- zone de agrement

- parcuri


Cele mai importante avantaje ale acestui sistem sunt:
- rezistenta deosebita;
- permite instalarea sa pe o suprafata neuniforma (pardoseala instalata in Piata Cetatii preia denivelarile date de catre radacinile arborilor emblematici din zona);
- este un sistem permeabil ce lasa solul sa respire si, in acelasi timp, permite apei sa se infiltreze impiedicand formarea baltilor si a peliculelor de gheata (proiectul din Baia Mare nu a vizat elaborarea unei retele de canalizare, datorita acestui mare avantaj al sistemului Conipave);
- reprezinta solutia ideala de a inlocui aspectul banal al betonului;
- usor de intretinut;
- ofera posibilitatea de a crea o gama deosebit de variata de culori/ tipuri de piatra (exista varianta combinarii de culoare a pietrelor);
- are un aspect natural.


Caracteristici: 

  • - Grosimi: pardoseala drenanta pe baza de piatra se poate aplica in grosimi de 10-40 mm, peste straturi suport realizate din piatra compactata sau beton.
  • - Eco Friendly: acest sistem este prietenos cu mediul, nu contine substante chimice periculoase sau substante cu potential cancerigen si nu polueaza mediul inconjurator.
  • - Siguranta: conipave prezinta un risc scazut de accidentari prin alunecare.
  • - Durabilitate: durata de viata a pardoselii drenante este de cel putin 10 ani, dupa aceasta perioada putand fi refacuta suprafata.
  • - Intretinere: intretinerea acestei pardoseli se poate realiza fie manual, fie cu ajutorul unor utilaje speciale. Pardoseala drenanta pe baza de piatra poate fi spalata cu apa curata sau cu detergent, cu ajutorul pompelor de apa cu presiune sau a masinilor speciale de curatare a pardoselilor stradale exterioare. Pe timpul sezonului rece, zapada va fi indeparata cu unelte cauciucate sau cu ajutorul utilajelor speciale, evitandu-se deteriorarea pietrelor prin spargere.


Indfloor Group este singura companie din domeniul pardoselilor din Romania ce poate instala pardoseala drenanta pe baza de piatra Conipave pe teritoriul tarii.


Va invitam sa citi mai multe despre pardoseala drenanta pe baza de piatra Conipave.

13 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pardoseala drenanta pe baza de piatra Conipave INDFLOOR GROUP / CONICA
Contactează INDFLOOR și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România