Pe langa caracteristicile estetice, lemnul exotic de la EXTERPARK, distribuit prin VLADI CONCEPT, pentru o pardoseala de exterior, are insusiri specifice, care il recomanda ca fiind potrivit pentru exterior. Datorita duritatii naturale, esente ca Ipe, Masaranduba, Itauba sau Teck rezista, perioade indelungate, in conditii climaterice exterioare oricat de vitrege.


Cu lemnul de exterior de la VLADI CONCEPT, este usor sa fii creativ. Un timp scurt de montaj, costuri reduse, formate ce pot fi combinate intr-o varietate de modele si o intretinere usoara, sunt motivele care recomanda aceste produse drept o optiune avantajoasa pentru amenajarea teraselor. Cei doi furnizori de baza ai nostri, determina implicit si Gama de terase deck VLADI CONCEPT. Aceasta cuprinde 3 tipuri de pardoseli exterioare: Standard, Premium si Exclusiv, acoperind nevoile clientilor nostri, de la cele elementare pana la cele mai sofisticate.


Pardoselile din lemn pentru exterior (deck) se prezinta sub forma de:

  • - lamele
  • - placi patrate

Esente recomandate: Ipé, Amargoso, Garapa, Massaranduba etc.

Decking-ul (pardoseala pentru exterior din lemn masiv) se preteaza mediului extern, putandu-se instala pe o gama larga de suporturi: ciment, iarba (pamant), pietris, profile metalice, lemn, PVC etc. Suportul de montaj trebuie sa fie suficient de compact si dur pentru a sustine greutatea pardoselii si pentru a pastra planeitatea si orizontalitatea acesteia. Pentru pardoselile suprainaltate se utilizeaza suporti reglabili din PVC ca si elemente de sustinere a pardoselii din lemn.


Pardoseala din lemn pentru exterior (deck-ul) sub forma de lamele cu frezari laterale se realizeaza din lemn de esenta exotica (Ipé, Garapa, Massaranduba etc.) de diferite sectiuni.
Garapa: lemn cu aspect modern, de culoare caramel cu reflexe aurii. Venatura este densa si subtire, oferind superbe reflexe luminoase. Are stabilitate dimensionala buna, este foarte dur si rezistent la socuri si uzura.Colectia Exterpark reprezinta ultima inovatie a brand-ului spaniol Exterpark: pardoseala din lemn pentru exterior cu structura invizibila. Patentat in 2004, profilul ascunde complet structura portanta, creandu-se astfel o terasa cu o suprafata uniforma, cu aspectul si confortul unei pardoseli de interior.

 La Showroom-ul VLADI CONCEPT, localizat in imediata vecinatate a intrarii B in Complexul Expozitional ROMEXPO, in Pavilionul G2 puteti gasi parchet din lemn de la furnizori de top si o paleta largă de esente, culori si dimensiuni. Am ales inainte de toate sa oferim clientilor nostri calitate si varietate. Pentru a asigura un montaj corect si de durata, va punem la dispozitie cei mai buni specialisti si produse profesionale indiferent unde se afla proiectul dumneavoastra. Consultantii nostri va pot oferi solutii potrivite in ceea ce priveste montajul, intretinerea si alegerea parchetului.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!