Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

 

Parchet Superglanz

 

Gama Superglanz ofera stralucire brilianta parchetului laminat HDM Elesgo. Combina proprietatile superioare de tehnologie patentata Elesgo: o suprafata cu luciu ridicat, care este rezistent la zgarieturi si uzura. Superglanz este disponibil in diferite decoruri de lemn elegant, reproducerea artistica a pietrelor naturale si a lemnului nobil se incadreaza perfect in interioarele clasice, precum si in cele moderne. Echipat cu sistemul Unilin click, parchetul laminat Superglanz este usor de montat si rapid. Iar pentru un finisaj perfect sunt disponibile plinte si accesorii potrivite. Superglanz este potrivit pentru toate camerele din casa.

 

Caracteristici: antistatic, usor de curatat, igienic, neimflamabil, rezistenta UV, remontabil, rezistent la pete, substante chimice de menaj, rezistent la abraziune si presiune, adecvat pentru role de scaun moi, adecvat pentru incalzire prin pardoseala.

 

 

 

Parchet Superglanz extraSensitive

 

Parchetul laminat Superglanz Extrasensitive are marginile fin rotunjite de-a lungul placilor. Sistem de montare: Unilin click.  

Placile de parchet laminat dispun pe partea inferioara de sistem de amortizare a pasilor, denumit Laminopax, in forma de figure. Datorita acestui sistem zgomotul pasilor este redus cu pana la 50%. Zgomotul pasilor si cel din incapere este transformat in mod agreabil in frecvente mai reduse, astfel acestea conduc si contribuie la o ameliorare evidenta a acusticii camerei. Un alt component care joaca un rol important este continutul de formeldehide. Formaldehida este o component daunatoare sanatatii si care se regaseste in majoritatea substantelor adezive. Aceste substante afecteaza in primul rand caile respiratorii. Toate produsele marca HDM Elesgo Extrasensitive contin o cantitate foarte mica de formaldehida care nu se poate detecta cu nici un instrument obisnuit. Concentratie de formaldehida mai mica de 0,005 ppm. Din acest motiv are un mare avantaj fata de celelalte produse concurente. Este potrivit pentru utilizari in spatii de locuit cu trafic intens si pentru spatii comerciale cu utilizare medie.

 

 

 

Parchet Wellness Extra Lung

 

Numai atunci vei culege si anume recunoasterea faptului ca merita, cand este montat. Producatorul pentru acest sortiment a pastrat latimea si grosimea, insa a adaugat un plus la lungime, astfel rezultand modelul Wellness Extra Lung. Acest sortiment de parchet laminat nu numai ca reduce zgomotul pasilor, dar este si extrem de confortabil pentru mersul pe jos. Secretul se afla in materialul special aflat pe partea inferioara a fiecarei placi, izolatia fonica de tip Laminopax. Astfel transmiterea sunetului este redus cu pana la 10 db si zgomotul pasilor este redus cu pana la 50%. Deoarece parchetul nu este mai gros decat un parchet laminat obisnuit (7.7 mm), acest tip de parchet laminat este ideala pentru utilizarea in renovari.

 

 

 

Parchet Superglanz Maxi V5

 

Acest slogan -Think big-poate fi, deasemenea inteles ca o invitatie de a gandi in forme mari. Noi am si facut, iar rezultatul este parchetul laminat cu suprafata lucioasa Superglanz Maxi V5. Mersul descult pe acest parchet ofera senzatie placuta pentru picior, deoarece suprafata are un simt foarte cald. Aceste placi de parchet laminat au un aspect foarte modern, cu imbinare cu 5 muchii V, V-joint.

 

Avantaje parchet:

- nu necesita adeziv la montare

- este foarte usor de montat

- intretinere usoara

- ofera un aspect optic exceptional

- antistatic

- rezistent la pete

- adecvat pentru incalzire prin pardoseala

 

 

 

Parchet Superglanz V5

 

Placile de parchet laminat din aceasta categorie Superglanz V5 sunt in forma de patrat, creeand astfel un aspect de gresie, dar fara insa a tine rece. Aceste tipuri de placi au un aspect modern excelent, cu imbinarea a celor 5 muchii in V, denumit V-Fuge, cu margine intermediara. Datorita sistemului de imbinare click Unilin montarea se poate realiza foarte usor, numai prin simpla presare.

 

 

 

Parchet Wellness Diele

 

Muchiile longitudinale rotunjite caracterizeaza acest tip de podea. Muchiile longitudinale fin rotunjite sunt din acelasi material stratificat ca si suprafata. Astfel design-ul se continua fara tranzitie de la placa la placa, ca la placile adevarate de lemn. Imbinarea este foarte robusta. Montare usoara cu ajutorul sistemului click Unilin. Clasa de utilizare: 32, pentru spatii de locuit cu utilizare intensa si spatii comerciale cu utilizare medie.

 

 

 

Parchet Wellness V4

 

Pentru cei care nu doresc placi de parchet laminat lung sau lat, desigur ca exista si formatul obisnuit al sortimentului Wellness in gama HDM. Acest lucru creaza un ambient placut datorita decorurilor de lemn. Margini in forma de V: imbinarea V autentica confera parchetului laminat un aspect de parchet natural si clasic. Imbinarea V plasata in functie de culoare face ca parchetul sa fie structurata si impresionanta.

 

 

 

Parchet Favorite - baza pentru un interior cald

 

Parchetul laminat Favorite aduce culori naturale de lemn locuintei. Structgura si finisajul suprafetei acorda imaginea de parchet de lemn real. Acesta ofera baza pentru un interior cald si confortabil. Sortimentul Favorite dispune de suprafata durabila Elesgo: abraziune si rezistenta la zgarieturi, antistatic si usor de curatat. Favorite este disponibil intr-o gama de 9 decoruri de lemn atractive. Pentru un finisaj perfect sunt disponibile si accesoriile aferente.

 

Datorita sistemului de Security Double Lock-profile ( S-profile) aveti posibilitatea de a monta rapid si usor parchetul laminat, fara a utiliza unelte. Deoarece se blocheaza in comun, atat pe partea superioara cat si pe cea inferioara a limbii, placile sunt tinute impreauna perfect odata stabilite. Este adecvat pentru zone cu trafic intens in casa, inclusiv camere de zi si bucatarii, dar este deasemenea potrivit si pentru utilizarea comerciala cu trafic redus.

 

 

 

Parchet Click

 

 Toata pardoseala este , de asemenea o experienta tactila. Cu suprafata mata nobila, parchetul laminat Click ofera un aspect cald si un comfort deosebit de linistitor pentru picior, deoarece nu ai senzatia ca ai atinge plastic. Antistatic si antibacterial. Utilizarea unor materii prime speciale garanteaza ca podeaua sa reprezinte aceste caracteristici deosebite. Cercetarile si expertizele efectuata dovedesc proprietatile antistatice si confera astfel o siguranta suplimentara. Montare: sistem click Unilin.

 

 

 

Parchet Premium Laminatboden

 

Cei care se decid asupra achizitionarii parchetului laminat marca ELESGO pot fi siguri ca este ceea ce a promis producatorul. Parchetul Premium Plus Klick ofera cel mai de succes sistem de montare click Unilin. Deci, merge in adevaratul sens al cuvantului in conditii de siguranta.

 

 

 

Parchet Wellness Extra Sensitive

 

Cu parchetul laminat Wellness alegi durabilitate. Alegi un tip de parchet, care a fost testat si evaluat ca fiind cel mai bun de catre numeroase organizatii ale consumatorilor din Germania. Cu Extrasensitive a fost conceput un material suport a carui concentratie de formaldehida este sub nivelul valorii de precautie a Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Un certificate de verificare eliberat de un institut german independent atesta ca la materialul Extrasensitive valoarea concentratiei de formaldehida se situeaza sub 0.005 ppm.

 

Caracteristici: margini drepte, sistem click Unilin, izolatie fonica tip Laminopax.

 

 

 

Parchet Country

 

Aspectul de o podea de lemn pentru o atmosfera calda. Nu a fost lipsa de lemn in America in secolul al 19-lea. Podelele din lemn pur din acele zile au fost sursa de inspiratie pentru parchetul laminat Country de acum. Cu marginile rotunjite de a lungul placilor, astfel arata ca o podea de lemn rustic. Parchetul laminat Country este disponibil in diverse culori naturale de lemn. Marginile rotunjite si restul placii au o suprafata continua. Acest lucru nu are ca rezultat doar finisajul mai bun si mai atractiv, dar, de asemenea si canelura de mica adancime se curata mai usor.

 

 

 

Parchet Country 2 in 1

 

Parchetul laminat Country 2 in 1 are margini de 2x rotunjite longitudinal pentru o optica de scandura. Formatul de placa dubla ofera un aspect stilat de scandura ingusta. Astfel este format dintr-o canelura rotunjita care trece prin mijlocul placii de parchet longitudinal. Ca urmare a efectului optic, rezultand la montare impresia ca se monteaza doua placi deodata, insa se monteaza doar o singura placa. Dispune pe partea inferioara de sistem de amortizare a pasilor, denumit Laminopax, in forma de figure.Toate muchiile laterale ale placilor sunt prevazute cu un strat suplimentar special. Aplicarea acestui strat serveste ca protectie suplimentara a muchiilor contra unor eventuale inflitrari a apei.

 

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Certificat Sistem ELESGO pentru parchet laminat SILDAN
Certificare produs
Denumiri comerciale:
Superglanz, Superglanz Extrasensitive, Wellness Extra Lung...
Certificat Sistem ELESGO pentru parchet laminat SILDAN
Certificare produs
Denumiri comerciale:
Superglanz, Superglanz Extrasensitive, Wellness Extra Lung...
Parchet laminat HDM - Suprafata ELESGO SILDAN
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Superglanz, Superglanz Extrasensitive, Wellness Extra Lung...
vezi in biblioteca
Parchet laminat | Exemple de utilizare (24 foto)
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 1
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 2
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 3
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 4
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 5
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 6
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 7
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 8
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 9
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 10
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 11
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 12
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 13
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 14
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 15
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 16
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 17
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 18
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 19
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 20
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 21
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 22
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 23
 • Parchet laminat SILDAN - Poza 24

Parchet laminat HDM | Exemple de utilizare | Click (2 foto)
 • Parchet laminat HDM SILDAN - Poza 1
 • Parchet laminat HDM SILDAN - Poza 2

Parchet laminat HDM | Exemple de utilizare | Country (1 foto)
 • Parchet laminat HDM SILDAN - Poza 1

vezi in biblioteca
Alte produse SILDAN IMPORT EXPORT (4)