Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Linoleum FORBO este unul dintre producatori de traditie in ceea ce priveste pardoselile de linoleum din intreaga lume.
Linoleum
Marca:
FORBO
Parchet masiv ALVECO produce, comercializeaza si distribuie parchet masiv din stejar pe trei clase de calitate: select, natur, rustic.
  • fără documentaţii
Parchet masiv
Marca:
ALVECO
Parchet si pardoseli din pluta HydroCork Datorita structurii sale unice, colectia de parchet Hydrocork ofera posibilitatea ca acelasi parchet sa poata fi montat in toate camerele din casa, inclusiv in baie, hol sau bucatarie.
  • fără documentaţii
Parchet si pardoseli din pluta HydroCork
Marca:
WICANDERS

Filiala EGGER Floor Products ofera prin canale de distributie un program complet de podele adaptate unui grup tinta diversificat, cu ajutorul unei politici de piata strategice si multiple masuri de marketing.
EGGER Floor Products are o oferta multipla pe diferite domenii, moderna si plina de stil. Raportul nostru echilibrat pret-calitate ne face un producator atractiv de podele laminate. Paleta noastra de produse raspunde celor mai variate cerinte ale vietii de zi cu zi. Diversificate ca si viata insasi sunt si colectiile noastre.


FLOORLINE - Este colectia noastra de parchet laminat care combina o varietate de stiluri. Placile de parchet clasic sau cu aspect rustic sunt prezentate impreuna cu decorurile de lemn exotic sau decoruri moderne si creative.
EMOTION - Prin grupurile sale de culori, colectia de parchet laminat EMOTION se potriveste perfect necesitaţilor sau cerintelor factorilor de decizie. Aceasta include decoruri luminoase si pline, puternice precum decorurile cu aspectul sclipitor al placilor ceramice.
Avantaje ale parchetului laminat:

- IGIENA - Reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii din punct de vedere al igienei - nu se mai pune problema noroiului sau a petelor care nu pot fi indepartate, eliminand astfel bacteriile de pe podea.

- REZISTENTA LA RAZELE SOLARE - Radiatiile UV - chiar si dupa ani de expunere la lumina, podeaua dumneavoastra va ramane ca noua: fara decolorari, fara pete, fara umbre.

- REZISTENTA LA IMPACT - Garantat fara pierderi - Chiar daca ceva cade pe ea - garantam o podea frumoasa si atemporala prin intermediul certificatului de rezistenta la socuri.

- UMFLARE - Rezistenta la umiditate - Placa suport, creata special ca o bariera impotriva umflarii, asigura podelei rezistenta la umezeala. Chiar daca aveti parte de un ghinion, podeaua va ramane ca noua.

- LONGEVITATE - Podele minunate garantate pentru o utilizare de lunga durata - suprafata extrem de rezistenta a placilor asigura pastrarea indelungata a frumusetii decorului podelei si plintelor. Va asiguram de acest lucru prin certificatul nostru de abraziune, certificat care include si plintele.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Parchet laminat colectia EGGER
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
EMOTION
Parchet laminat colectia EGGER
Paletare si texturi
Denumiri comerciale:
EMOTION
Certificat CE EN EGGER
Certificare produs
vezi in biblioteca