Panouri si stalpi pentru garduri metalice FAMAVI

Panouri si stalpi pentru garduri metalice FAMAVI

Marca:
FAMAVI
Produs furnizat de:

DECORIO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
FAMAVI

Delfin - panou bordurat pentru gard

Sistemul Delfin de la Famavi consta in panouri de gard bordurate din sarma galvanizata si acoperita cu PVC.

Sistemul de panouri de gard bordurate Delfin se recomanda pentru imprejmuire: parcuri, gradini, zone rezidentiale, scoli, zone industriale, blocuri de locuinte, case familiale, case de vacanta.


Specificatii:

- Grosimea firului de sarma: 5 mm


Brico Delfin - panou bordurat pentru gard

Sistemul Brico Delfin este compus din panouri de gard bordurate fabricat din sarma zincata. Brico Delfin este identic cu sistemul Delfin singura diferenta fiind grosimea firului de plasa.

Panourile de gard bordurat Brico Delfin sunt recomandate pentru imprejmuire: parcuri si gradini, zone rezidentiale, scoli, zone industriale, blocuri de locuinte, case familiale, case de vacanta.


Specificatii:

- Grosimea firului de plasa: 4 mm


Cisne - panou cu bare

Sistemul de panou de bare Cisne este fabricat din bare verticale patrate.

Sistemul Cisne este format din panouri de bare usor de montat, fabricate cu otel negru sau galvanizate acoperite cu PVC.

Panourile de gard cu bare Cisne sunt speciale pentru imprejmuirea fabricilor, centre de sport, aeroporturi, porturi navale, piste de sport.


Specificatii:

- Dimensiune bare verticale: 60/60 - 2 mm


Pico Pato - panou de gard

Sistemul de panou de gard special Pico Pato de la Famavi este unul versatil ce se poate crea in functie de dorintele clientului.

Sistemul combina robustetea cu eleganta avand o mare varietate de pozitii de instalare.


Pico Pato este un sistem de panouri de gard special rigid corespunzator zonelor unde securitatea este importanta. Panourile sunt fabricate din tabla zincata in forma de romb.

Barele in forma de romb ale panourilor de gard Pico Pato au in capat niste capace din plastic care pot fi: plate, rotunde, in forma de lance si in diferite culori.

Barele se pot instala pe verticala sau pe orizontala, distanta dintre aceste bare poate fi stabilita in functie de dorinta clientului.

Panoul de gard special Pico Pato sunt speciale pentru imprejmuirea: locuintelor, gradini, parcuri, lucrari publice, zone industriale, zone unde este necesara securitatea media sau mare.


Specificatii:

- Grosime tabla: 0.8 mm


Stalpi metalici Cremallera

Stalpii metalici Cremallera sunt profilati rotund si in forma de „T”, cu nervuri la interior, se inchid cu nervuri pe canturi pentru a evita rotirea tubului la tensiunea plasei. Stalpii Cremallera sunt disponibili in varianta galvanizata dar si acoperita cu pvc.


Stalpi metalici Famaquick

Stalpii metalici Famaquick de la Famavi sunt proiectati pentru panourile cu sarma de 5 mm sau 4 mm. Acestia sunt facuti cu tabla zincata de 1mm, cu forma de „H” , pliuri de armare in partea centrala avand rezistenta mai mare si prevenind deformarea.

Stalpii Famaquick sunt potriviti pentru zonele rezidentiale, depozite, zone industriale, cladiri publice.

29 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri si stalpi pentru garduri metalice FAMAVI
Contactează DECORIO și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România