Panouri si stalpi pentru garduri metalice HERAS

Panouri si stalpi pentru garduri metalice HERAS

Marca:
HERAS
Produs furnizat de:

DECORIO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HERAS

Athos - panou cu bare

Sistemul de panouri de gard cu bare Athos se remarca prin rezistenta, design modern cu bare patrate.


Panourile de gard Athos sunt confectionate din bare patrate ce patrund in sina de sus si cea de jos astfel incat aceastea nu pot fi indepartate. Dupa fixarea barelor in sine acestea se si sudeaza.

Panourile de gard cu bare Athos se fixeaza cu stalpi rectangulari in beton sau direct in sol.

Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard cu bare Athos sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Panourile de gard cu bare Athos sunt recomandate pentru: cladiri de birouri, institutii educationale (scoli, gradinite, facultati), zone cu vizibilitate buna.


Specificatii:

- Diametrul barelor: 25 x 25 mm

Atlas - panou cu bare

Panourile cu bare Atlas de la Heras se remarca prin eleganta si durabilitate.

Aceste panouri sunt formate din bare rotunde ce sunt rulate pe diagonala, in sina de sus si de jos, iar dupa aceea sudate. Barele se inchid cu capace de aluminiu.


Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard cu bare Atlas sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Designul si tehnologia folosita la crearea acestui sistem fac ca panourile cu bare Atlas sa fie un produs de o calitate superioara.

Sistemul Atlas ofera si un grad de siguranta mare fiind foarte greu de escaladat.

Panourile cu bare Atlas sunt perfecte pentru imprejmuirea cladirilor de birouri, zonele rezidentiale, proprietati private, teren, parcuri auto, zone comerciale, imobilelor private.


Specificatii:

- Diametru bare rotunde: 26 mm

Grence - panou cu bare

Panourile de gard cu bare Grence de la Heras reprezinta investitia in aspect si securitatea pentru casa.

Aceste panouri sunt fabricate dupa o noua metoda care incepe sa fie cunoscuta ca noul standard in alegerea gardului. Acesta este un proces revolutionar de productie folosit de Heras unde barele nu mai sunt sudate ele fiind usor umflate dupa alunecarea prin gaurile din sina de sus si jos. Sudarea nu mai este necesara si asta face din acest proces de productie, un proces cu costuri mai mici si mult mai prietenos cu mediul.


Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard cu bare Grence sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Panourile de gard cu bare Grence sunt perfecte pentru toate zonele exceptand zonle de coasta.

Panourile de gard cu bare Grence sunt speciale pentru utilizarea in jurul stadioanelor, zone industriale si zone cu securitate medie si mare.


Specificatii:

- Diametrul bara: 26 mm
- Inaltimea panoului: 1000-2500 mm

Heracles - panou cu bare

Sistemul Heracles este compus din panouri de gard cu bare de o calitate superioara, foarte rezistente si cu un design elegant. Barele sunt rotunde si sudate de sina in partea de sus si jos.


Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic. Dupa aplicarea acestui invelis, panourile de gard sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Sistemul Heracles se poate monta atat intr-o fundatie din beton pentru gard sau direct in pamant.

Panourile de gard cu bare Heracles sunt foarte usor de montat si sunt potrivite chiar si pentru zonele de deal.

Se recomanda pentru imprejmuirea stadioanelor, zone industriale si zone cu securitate medie si mare.


Specificatii:

- Diametrul barelor: 22 mm, 26 mm, 30 mm
- Inaltimea panoului: 800- 2500 mm

Juventas - panou cu bare

Sistemul de panouri de gard cu bare Juventas de la Heras este un concept extrem de sigur cu o imagine prietenoasa.

Acest sistem a fost conceput special pentru copii, mai ales pentru prescolari. Sistemul Juventas este format din doua sine (sus si jos) de care sunt fixate bare verticale.


Distanta dintre bare este de 79 mm astfel incat un copil sa nu poata ramana prins. In plus, nu exista nici un accesoriu pe care copilul sa poata puna piciorul si sa se catere pe gard. Juventas este o solutie inteligenta si sigura.

Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard  sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Panourile de gard cu bare Juventas sunt speciale pentru imprejmuirea centrelor cu prescolari, scolilor, zone rezidentiale si locurilor de joaca.


Specificatii:

- Inaltime bare verticale: 1.25 m
- Distanta dintre bare: 79 mm

Olympus - panou cu bare

Sistemul de panou pentru gard cu bare Olympus este elegant, rezistent si stabil.

Rezistenta si stabilitatea sistemului Olympus este data de cele doua bare din partea superioara.


Acest panou de gard Olympus raspunde cererii de imprejmuire cu un design elegant si siguranta impotriva actelor de vandalism. Stabilitatea acestui panou este data de de cele doua bare din partea superioara.

Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard cu bare Olympus sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Panourile de gard cu bare Olympus sunt recomandate pentru imprejmuirea zonelor: cu securitate medie si mare.


Specificatii:

- Diametru bare: 26 mm

Orpheus - panou cu bare

Sistemul Orpheus de panouri de gard cu bare de la Heras imbina esteticul cu securitatea. Sistemul Orpheus de la Heras are un design diferit de celelalte modele.


Un panou de bare Orpheus este format din 29 de elementi fixati pe ambele parti ale grinzilor (20 pe o parte si 9 pe cealalta parte).

Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard cu bare Orpheus sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.


Specificatii:

- Diametrul bare: 26 x 1.25 mm

Pallas - panouri dublu fir

Sistemul Pallas de la Heras consta in panouri rigide, galvanizate cu fire duble orizontale sudate electric si acoperite cu PVC. Acest sistem imbina perfect eleganta si siguranta oferind locului unde este instalat un aspect aparte.

Firele duble orizontale sudate electric ofera panourilor Pallas o rigiditate foarte mare.

Sistemul Pallas a fost creat pentru cerinte speciale iar plasa fina face ca acest acest gard sa fie imposibil de escaladat.


Constructia modulara ajuta foarte mult la instalarea acestor panouri in zone care nu au solul perfect drept. Instalarea panourilor Pallas este foarte simpla fiind necesare niste accesorii speciale de (amortizare de vibratii) si stalpi rectangulari.

Panourile dublu fir Pallas sunt speciale pentru utilizarea in jurul stadioanelor, zone industriale si zone cu securitate medie si mare.


Specificatii:

- Grosimea firului de sarma orizontal: 2 x 8 mm
- Grosimea firului de sarma vertical: 6 mm
- Dimensiunea ochiului de plasa: 50 x 200 mm
- Inaltimea panoului: 830-2430 mm

Pallas Economy - panou dublu fir

Sistemul Pallas Economy de la Heras consta in panouri rigide, galvanizate cu fire duble orizontale sudate electric si acoperite cu PVC. Firele duble orizontale sudate electric ofera panourilor Pallas Economy o rigiditate foarte mare.


Panourile dublu fir Pallas Economy au fost create pentru cerinte speciale, plasa fina face ca acest acest gard sa fie imposibil de escaladat. Constructia modulara ajuta foarte mult la instalarea acestor panouri in zone care nu au solul perfect drept.

Instalarea panourilor Pallas Economy este foarte simpla fiind necesare accesorii speciale de (amortizare de vibratii) si stalpi rectangulari.

Panourile dublu fir Pallas Economy sunt speciale pentru imprejmuirea zonelor din jurul stadioanelor, zone industriale si zone cu securitate medie si mare.

Panourile dublu fir Pallas Economy ofera o securitate mai mare, reduce riscul de furt sau vandalism.


Specificatii:

- Grosimea firului de sarma orizontal: 2 x 6 mm
- Grosimea firului de sarma vertical: 5 mm

Pegasus - panou cu bare

Sistemul de panou de bare Pegasus de la Heras nu are nici un punct slab. Pegasus sistemul de panou de gard cu bare a fost conceput cu accent pe siguranta si rezistenta.


Cu toate ca panoul de gard cu bare Pegasus a fost creat pentru aplicatii grele, acest sistem are un design atractiv, combinand siguranta cu durabilitatea si eleganta.

Acest sistem este creat din bari dreptunghiulare, cu varf ascutit ce intra in sina de sus si de jos fiind sudate intr-un singur loc.

Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat. Dupa aplicarea acestui invelis panourile de gard cu bare Pegasus sunt introduse in cuptor la o temperatura de 210ºC pentru a se crea un invelis durabil.

Panourile de gard cu bare Pegasus sunt perfecte pentru imprejmuirea scolilor, zonelor din industria grea, dealer de masini, ateliere de lucru, aplicatii arhitecturale, zone predispuse la efractii.


Triton - panou bordurat pentru gard

Sistemul de panou bordurat Triton de la Heras se ramarca prin designul atractiv si siguranta pe care o ofera. Panourile bordurate Triton sunt o solutie moderna, eleganta si de calitate superioara pentru realizarea gardurilor.


Sistemul de panou bordurat Triton este format din sarma cu fir galvanizat si acoperit cu pvc. Datorita acestei tehnologii de acoperire sistemul Triton are o rezistenta mare la intemperii fara a necesita reparatii.

Designul sistemului Triton prin sectiunea in forma de „V” elimina posibilitatea de a fi escaladat.

Panourile de gard bordurat Triton sunt perfecte pentru imprejmuirea terenurilor agricole, zone industriale, zone rezidentiale, zone sportive.


Specificatii:

- Dimensiunea ochiului de plasa: 50 x 200 mm
- Grosimea sarmei: 5 mm pe verticala si orizontala
- Dimensiunea panoului: 1030 x 2430 mm

Uni - panou de gard

Sistemul de panou de gard Uni este creat din plase sudate si se numara printre tipurile cu cea mai rapida crestere dintre gardurile de pe piata.


Sistemul Uni este o solutie stabila, facandu-l potrivit pentru zone cu diverse aplicatii (zone industriale, scoli si mediul de sport).


Specificatii:

- Dimensiunea ochiului: 50 x 200 mm
- Grosime sarma: 6 mm

Uni Midi - panou de gard

Sistemul de panou de gard special Uni Midi de la Heras este creat din plase sudate si se numara printre tipurile cu cea mai rapida crestere dintre gardurile de pe piata.


Sistemul Uni midi este o solutie perfecta pentru imprejmuirea zonelor industriale, educatie si mediul de sport.


Specificatii:

- Dimensiunea ochiului: 50 x 200 mm
- Grosime sarma: 5 mm

Uni Top - panou de gard

Sistemul de panou de gard special Uni Top de la Heras este creat din plase sudate si are o stabilitate excelenta.


Sistemul Uni Top este deosebit deoarece are partea superioara curbata astfel fiind imposibil de escaladat.

Sistemul Uni Top este o solutie stabila, facandu-l potrivit pentru imprejmuirea, zonelor industriale, educatie si mediul de sport.


Specificatii:

- Dimensiunea ochiului: 50 x 200 mm
- Grosime sarma: 6 mm
Stalpi metalici pentru garduri

Stalpi metalici Calix

Design-ul stalpilor metalici Calix permite folosirea lor atat in domeniul industrial cat si pentru aplicatii private.

Stalpii metalici Calix sunt potriviti pentru instalarea plasei de 4 mm sau 5 mm grosime.


Stalpi metalici Security

Stalpii metalici Security de la Heras sunt un produs de o calitate superioara cu un design compact, durabili si rezistenta optima.

Acestia se pot folosi si in zona industriala dar si in zona privata.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri si stalpi pentru garduri metalice HERAS
Contactează DECORIO și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.