Panouri sandwich pentru pereti MIDARA

Panouri sandwich pentru pereti MIDARA

Marca:
MIDARA
Produs furnizat de:

AUTOGREU MIDARA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MIDARA

Panou sandwich pentru acoperis - FRIGO DL

Panou metalic autoportant din poliuretan cu imbinare labirint, destinat constructiei de depozite si camere frigorifice. Sistemul de imbinare al acestui panou asigura performante excelente contribuind substantial la reducerea pierderilor termice.

 

Panou sandwich pentru acoperis - FIRE SUPER WALL

 

Panou metalic autoportant din vata minerala cu imbinare ascunsa, destinat constructiilor industriale si comerciale, care prin modalitatea de fixare ofera o estetica si o durabilitate deosebita. Articulatia acestui timp de panou ofera posibilitatea montarii atat verticale cat si orozontale. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad ridicat de rezistenta la foc.

 

 

Panou sandwich pentru acoperis - FIRE WALL SOUND

Panou metalic autoportant izolat cu izolatie din vata minerala, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de izolatie fonica si rezistenta la foc.Panou sandwich pentru acoperis - WALL
Panou metalic autoportant izolant din poliuretan, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general.
 
Panou de perete cu fixare ascunsa - SUPER WALL 
Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan cu imbinare ascunsa, destinat constructiilor industriale si comerciale care prin modalitatea de fixare ofera o estetica si o durabilitatea deosebita. Articulatia acestui tip de panou ofera posibilitatea montarii atat verticale cat si orizontale.   
 
Panou sandwich pentru acoperis - FIRE WALL
Panou metalic autoportant izolat cu izolatie din vata minerala, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de rezistenta la foc.
In functie de grosimea izolatiei, rezistenta la foc este de 60 min, 120 min, 180 min.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Panouri sandwich pentru pereti
Fisa tehnica
1 p | IT
Panouri sandwich pentru pereti
Fisa tehnica
1 p | IT

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri sandwich pentru pereti MIDARA
Contactează AUTOGREU MIDARA și cere prețuri pentru proiectul tau.