Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:Otelul si aluminiul pot fi pre-vopsite in culoarea rosu caramiziu, pentru a arata ca si tiglele clasice de acoperis. Partea interioara a panoului este din otel zincat pre-vopsit. Grosimea continua a materialului de izolare din poliuretan este o bariera excelenta impotriva dispersarii caldurii iarna si impotriva intrarii razelor soarelui vara.


Lungimea maxima a panoului: L = 13.500 mm.
Evaluarea termohidrometrica a panoului si folosirea sa corecta este de competenta proiectantului.Absorbtia sunetului
Panoul HIPERTEC® ROOF SOUND este in mod special potrivit pentru controlul acustic, oferind calitati excelente de absorbtie a sunetului, intr-un spectru larg de frecvente.
Testele in camera de ecou efectuate la standarde ISO 354/85 la panouri de grosime 50, 80 si 100 mm au furnizat indici DELTA LA de absorbtie a sunetului intre 12 si 19 dB (A). Graficul de mai jos arata curba coeficientilor de absorbtie la diferite frecvente, pentru panoul de 50 mm grosime.


De fapt, energia foto-voltaica este o sursa alternativa de energie al carei scop este acela da a indeplini cerinta de energie a unei cladiri date prin exploatarea unei surse de energie nelimitata, cum este lumina solara.
Mai mult, sistemele foto-voltaice sunt prietenoase fata de mediu, nu necesita nici un combustibil, nu fac zgomot si nu produc pierdere de energie sau emitere sau pierdere de caldura.
Lungimea minima a panourilor solare METENERGY® este de 3.150-mm si acestea pot fi instalate pe orice suport structural, in unitati mici sau mari, in functie de nevoile de energie si de locatie.
Panourile permit exploatarea suprafetelor neutilizate ale cladirilor, precum si economia la materialele de acoperire pentru cladiri.
Pe panouri se poate merge si sunt rezistente la vreme (chiar si grindina); prin inspectii statistice, permit garantarea lor in siguranta timp de 20 ani. Panourile METENERGY® sunt disponibile in multe culori si in modelele 128 Wp, 256 Wp, 384 Wp si 512 Wp.


Panourile trebuie montate cu o deschidere clara de aproximativ 2÷3 m. Capetele panourilor trebuie stranse pe structura de sprijin folosind cleme corespunzatoare, din otel. De obicei, aceste elemente curbate sunt facute din metal ondulat sau placi din ciment azbest.
Panoul Oyster este o solutie unica alternativa cu performante mecanice mari si cu putere de izolare, si este produs in trei versiuni: OYSTER® - OYSTER® FIRE (FOC) - OYSTER® FIRE SOUND (SUNET).


Rationalizare a transportului si depozitarii
Cele doua striatii duble paralele ale TWIN® and TWIN® DG permit formarea de pachete compacte, care folosesc la maxim capacitatea de incarcare a transportului si a facilitatilor de depozitare, imbunatatind-o cu aproximativ 30%.

Instalare mai rapida si mai sigura
Multumita conformarii exclusive a panourilor TWIN® and TWIN® DG, precum si datorita ambalarii lor speciale, sunt evitate operatiuni dificile de ridicare a panourilor la inaltimea necesara. Acest avantaj simplifica mult operatiunile de instalare, facandu-le mai rapide si mai sigure.

Capacitate de incarcare crescuta
Placa din metal cu striatii duble paralele imbunatateste performanta mecanica si rezistenta la sarcini. Panourile TWIN® DG pot fi instalate pe deschideri mai largi, cu o reducere ulterioara considerabila a costurilor si a duratelor de instalare ale structurilor cu sarcina.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Sisteme integrate de prefabricate
 METECNO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
G4, Twin DG, Twin...
Acoperis cu panta simpla carton asfaltic
 METECNO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
G4
Acoperis cu panta simpla din PVC
 METECNO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
G4
vezi in biblioteca
Strapungeri acoperis - 7.12.01-A METECNO
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
Hipertec Roof
Strapungeri acoperis -7.12.02-A METECNO
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
Hipertec Roof
Rezolvare de atic - 7.2.1-A METECNO
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
Hipertec Roof
vezi in biblioteca