Panouri din fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT

Panouri din fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT

Marca:
CEMBRIT
Produs furnizat de:

GEPLAST

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
CEMBRIT
Panouri din fibrociment pentru fatade autentice, rezistente si sustenabile. Gama destinata utilizarii la exterior, se distinge prin varietatea culorilor, texturilor si jocurile de umbre, trei dintre cele mai importante instrumente vizuale din paleta oricarui arhitect. 
 

Placi din fibrociment - CEMBRIT

Materialul este incadrat in clasa de reactie la foc A2-s1, d0 conform EN 13501, are o rezistenta mecanica sporita, o durata mare de viata, si o rezistenta mare la factorii externi. Culorile obtinute cu ajutorul pigmentilor minerali naturali, trec testul timpului.


Avem disponibile panouri colorate in masa, sau la suprafata, in diferite formate si grosimi.


In Romania, placile din fibrociment marca Cembrit sunt folosite in proiecte comerciale de anvergura, in cadrul constructiilor rezidentiale, atat ca solutie pentru fatada ventilata, cat si ca elemente decorative exterioare.


 
Rezistente si durabile Versatile Rezistente la exterior
Combinatia unica de fibre de celuloza si ciment creste rezistenta  placilor. Panourile din fibrociment marca Cembrit sunt stabile dimensional, rezistente la impact, murdarie si durabile. Placile Cembrit sunt ideale pentru fatade ventilate dar si ca solutii de placari exterioare, pentru peretii mansardelor si ca elemente decorative pentru ferestre. Materialul este rezistent la factorii externi si isi pastreaza culoarea pe perioade indelungate de timp. Valoarea ridicata a pH-ului compozitiei panourilor sporeste rezistenta la bacterii si fungi.
Impermeabile Sigure la foc Se intretin usor
Panourile din fibrociment absorb si elibereaza continuu umiditatea, aspect ce nu afecteaza insa durabilitatea materialului si nu genereaza costuri suplimentare de intretinere. Panourile din fibrociment marca Cembrit sunt incombustibile (incadrate in clasa de reactie la foc A2-s1, d0). Montate in sistem fatada ventilata, sporesc gradul de siguranta si raspund cerintelor exigente in materie de protectie la incendii. Panourile sunt special fabricate pentru utilizarea la exterior si nu impun tratamente speciale sau mentenanta periodica. Sunt usor de manipulat, prelucrat si instalat.
 
 
 
 
Culori si finisaje

Propunem urmatoarele game de panouri colorate in masa si la suprafata: