GEZE Panouri_de_controlSistemele de evacuare in caz de urgenta, de prevenire a incendiilor si de protectie a personalului sunt o parte indispensabila a unei cladiri sigure. Cerintele legale privind siguranta in cladiri este respectata pana la cele mai riguroase detalii. Sistemul de evacuare in caz de urgenta GEZE SecuLogic reprezinta o solutie inovatoare care combina tehnologia bus cu un design compact:
- comunicarea componentelor se face prin tehnologia CAN bus,
- intrari si iesiri programabile,
- integrare facila intr-un sistem de management al cladirii,
- combinarea sistemului cu usi automate creeaza o cladire fara bariere,
- operatii simple de diagnostic si programare,
- control usor si vizualizare a usilor.

Sistemele bus sunt deja utilizate in multe sectoare ale industriei si in managementul cladirilor, pentru a conecta componentele sistemului si pentru a transfera rapid mari cantitati de date cu un minim de instalatii prin cablu. Prin conectarea oricarui sistem de alarma de incendiu, GEZE SecuLogic ofera toate avantajele tehnologiei bus, respectiv posibilitatea de control si monitorizare cu grad inalt de incredere si durabilitate. In caz de incendiu acesta asigura ventilarea cailor de evacuare; la intreruperea alimentarii cu energie electrica, sistemul este alimentat local asigurand evacuarea in conditii de siguranta maxima. Combinarea tehnologiei GEZE cu o usa automata permite persoanelor cu disabilitati sa fie evacuate in siguranta. Sistemul poate fi integrat fara dificultate, prin incastrare in perete.

Sistemul de evacuare in caz de urgenta GEZE SecuLogic cuprinde diverse solutii, respectiv variante in functie de cerinte:

- Standard TZ 210 (N) - este potrivit pentru securizarea individuala a usilor de evacuare, acestea fiind autonome; foloseste elemente de control local, un sistem de alarma, un control de acces si timer.


- Standard Plus TZ 220 N - ofera functii avansate pentru securizarea usilor de evacuare, dispunand de inchidere monitorizata si astfel ajutand la formarea culoarelor de evacuare. In plus fata de functiile standard, sistemul ofera posibilitatea de memorare a alarmelor precum si conectarea la sistemul ST 220 pentru centralizarea datelor. Un terminal aditional poate fi conectat usilor de evacuare in cazul rutelor principale de evacuare sau a usilor bidirectionale de evacuare.
- Komfort TZ220+KL220 - ofera functii avansate pentru usile de evacuare securizate si accesul pentru persoanele cu disabilatati. Ofera aceleasi performante ca si sistemul Standard Plus.


- Multi-door 7 - este ideal pentru iesirile de urgenta securizate cu control central si monitorizare, fiind recomandat in cladiri mici si medii - scoli, gradinite, crese. Unitatea de control local ofera functii standard, putand controla pana la 7 usi de evacuare; panoul de control local poate fi folosit pentru inchidere, deschidere temporara si deschidere pe termen lung.


- Multi-door 15 - este folosit in cladiri mici si medii. Panoul TE 220 poate afisa si controla maxim 15 usi de evacuare; cu ajutorul unui sistem bus pot fi utilizate maxim cinci sisteme TE 220. Acestea pot functiona ca un panou de control principal si pot deschide cate 15 usi fiecare (40 de usi in total pe fiecare sistem bus) sau ca panouri de control paralele.


- Multi-door 40 - securizeaza usile de evacuare cu control central si monitorizeaza cladirile medii si mari - spitale, centre comerciale, sali de conferinta sau cladiri de birouri. Cu ajutorul a doua sisteme VAT 220 N se pot controla maxim 40 de usi intr-un sistem bus sau ca puncte paralele de operare. Panourile de control TE 220 pot fi folosite pentru a adauga puncte de control suplimentare.


- Multi-door 160 - securizeaza usile de evacuare din cladiri mari - centre comerciale, birouri sau cladiri publice - cu un centru de control si monitorizare. Software-ul de monitorizare permite vizualizarea simultana si operarea a 4 sisteme bus cu maxim 40 de usi.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Timp de incarcare pagina: 1.389 sec sql:0.000 sql cache:true