Panouri ceramice pentru placari exterioare, fatade ventilate ARGETON

Panouri ceramice pentru placari exterioare, fatade ventilate ARGETON

Marca:
ARGETON
Produs furnizat de:

GEPLAST

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ARGETON
Panourile ceramice Argeton sunt destinate proiectelor de placari exterioare, fatadelor ventilate si sistemelor de umbrire. Fabricate din materiale naturale brute, placile se imbina perfect cu otelul, sticla sau lemnul, redand atat designuri moderne, cat si traditionale.
Dar placile nu sunt numai estetice, ci si durabile: rezistente la factorii externi, la impact, incasabile, se intretin usor.
Materialele sunt disponibile intr-o paleta larga de culori standard si in diferite tipuri de finisaje, la cerere putand fi fabricate si elemente decorative curbate sau elemente de colt.
 
Avantajele utilizarii panourilor ceramice Argeton
✔ Stabilitate dimensionala
✔ Rezistenta la factorii atmosferici
✔ Incadrare in clasa de combustibilitate A1
✔ Rezistenta chimica
✔ Impermeabilitate
✔ Izolare fonica
✔ Gama variata de formate si culori
✔ Mentenanta facila
✔ Sustenabilitate

Placi de teracota Argeton

 Gama de panouri ceramice, tip teracota, destinate placarilor exterioare. Sunt fabricate doar din materiale naturale brute si sunt disponibile sub forma de diferite profile standard si elemente parasolar. Materialele sunt destinate proiectelor de placari exterioare, fatadelor ventilate, sistemelor exterioare de umbrire/parasolar si se disting prin rezistenta la factorii de mediu si durata de viata sporita.


Profilele standard pentru fatade sunt disponibile in diferite finisaje si culori (standard si speciale). Se pot comanda si elemente individuale in forme si dimensiuni speciale. Dintre profilele standard, se distinge modelul Argelite, cu o grosime redusa de placa si o greutate mai mica.Lamele pentru parasolare Argeton

Fabricate din materiale brute naturale, barele ceramice accentueaza proprietatile estetice ale fatadei si ofera mult dorita protectie solara. Sunt disponibile in formate rectangulare, patrate, eliptice etc. si vin intr-o gama extinsa de culori si emailuri. Lamelele pentru parasolare se pliaza pe cerintele fiecarei aplicatii in parte.


 

Culori si emailuri


31 imagini

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Sisteme de fatada din ceramica
Catalog, brosura
88 p | EN - GE

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri ceramice pentru placari exterioare, fatade ventilate ARGETON
Contactează GEPLAST și cere prețuri pentru proiectul tau.