Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:


In 2008 VitrA a sarbatorit 50 de ani de activitate in domeniul productiei de obiecte sanitare. Cu 25 de fabrici in Turcia, Irlanda, Germania si Franta, concernul livreaza milioane de produse sanitare in 75 de tari pe 5 continente. VitrA se dezvolta permanent atat prin investitii, cat si prin preluarea de companii de renume. In anul 2006 a preluat cunoscuta firma germana producatoare de faianta ENGBERS, pentru ca in anul 2007 sa devina actionar majoritar al fabricatiei de gresie si faianta a cunoscutului grup german Villeroy & Boch, iar in anul 2009 sa preia majoritatea actiunilor companiei germane BURGBAD, leaderul mobilierului de baie de lux din Germania.


Fabricatia concernului VitrA foloseste tehnologie de ultima ora CAD-CAM, aparatura cu comanda digitala computerizata, forme de turnare sub presiune ridicata, aplicare robotizata de emailuri in camp electrostatic, aparatura de rectificare, cuptoare de ardere naveta, gestiune computerizata etc. Fabricatia este conform normelor in vigoare din Germania - DIN, Olanda - KIWA, Anglia - WRC, USA - ASME-ANSI, Australia - QAS, Canada - CSA, Franta - NF etc. Laboratoarele de incercari sunt certificate IPMO. 80% din productia VitrA este destinata exportului si anume 33% pentru piata germana, 16% pentru cea engleza si 11% pentru cea americana. VitrA este prezenta in 90 saloane de prezentare proprii, in peste 150 de saloane de reprezentante din peste 30 de tari si are peste 2.000 de puncte de vanzare in lumea intreaga.

Tratamente VitrAclean / VitrAhygiene - VitrAclean consta intr-o glazura speciala aplicata obiectelor sanitare, care face suprafata foarte neteda, respingand apa. Murdaria si calcarul sunt antrenate odata cu apa, reducand considerabil eforturile pentru curatenie. VitrAhygiene este un tratament antibacterian creat prin adaugarea de ioni de argint in glazura obiectelor sanitare inainte de coacere. Dupa 24 ore, bacteriile sunt distruse in proportie de 99,9% pe o suprafata tratata VitrAhygiene.

Colectiile de obiecte sanitare VitrA sunt:

Memoria (Christophe Pillet), Istanbul (Ross Lovegrove), Water Jewels (Matteo Thun), T4, Aria, Metropole, Nest Trendy, Nest,Shift, D-Light, Form 300, S50, Zentrum, S20, Normus si Arkitekt.


VitrA a dezvoltat serii de obiecte sanitare cu gabarite si accesorii adaptate pentru nevoi speciale, si anume: obiecte sanitare pentru copii si un program complet de obiecte sanitare si accesorii pentru persoane cu mobilitate redusa.
Obiectele sanitare VitrA sunt concepute pentru a aduce aport la conservarea mediului inconjurator prin economia de apa. Designerii Ross Lovegrove si Matteo Thun au creat colectii precum Mod si Water Jewels sub deviza "less is more".

Institutul german LGA (conform normelor europene EN 997) a certificat acest produs care asigura o economie de apa de 40%.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Obiecte sanitare, seturi complete | Prezentare produs | ARIA (1 foto)
  • Obiecte sanitare VitrA colectia Aria  VITRA - Poza 1

Obiecte sanitare, seturi complete | Prezentare produs | T4 (1 foto)
  • Obiecte sanitare VitrA colectia T4 VITRA - Poza 1

Obiecte sanitare, seturi complete | Prezentare produs | S 50 (2 foto)
  • Obiecte sanitare VitrA colectia S50 VITRA - Poza 1
  • Obiecte sanitare VitrA colectia S50 1 VITRA - Poza 2

vezi in biblioteca