Obiecte decorative din licheni, muschi sau plante stabilizate GREEN MOOD

Obiecte decorative din licheni, muschi sau plante stabilizate GREEN MOOD

Marca:
GREEN MOOD
Produs furnizat de:

GREEN MOOD

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
GREEN MOOD
Colecție design 
Colecția noastră de design, realizată în colaborare cu designerul belgian Alain Gilles, include o serie inovativă de panouri acustice realizate cu mușchi în diferite forme. Conceptul aduce splendoarea lumii naturale în spații publice și de lucru și îi conectează pe cei care lucrează acolo și pe clienții acestora cu ajutorul beneficiilor plantelor stabilizate. 
 
Fiecare produs acționează nu numai ca un fonoabsorbant natural, ci ajută și la reducerea stresului și la promovarea unei stări generale de bine, pe care o găsim de obicei atunci când ne plimbăm în natură. 
 
Combinând mușchiul disponibil în numeroase nuanțe și texturi cu ramele metalice, Greenmood a dezvoltat un produs de calitate ridicată, ideal pentru mediile de lucru sofisticate. 

Reducerea zgomotului 
Secretul unui interior de birouri bine echilibrat nu este doar cum arată și cum funcționează, ci și cum sună. Ambianța acustică a unei încăperi, indiferent dacă este vorba despre un spațiu de birou sau despre un lobby, este la fel de importantă precum aranjamentul și decorul. În interioare mari, cum ar fi birourile open-space, se produce multă poluare fonică.
 
Cu atât de multe discuții, telefoane, sunetul frenetic al tastelor, al hârtiei care își face loc în imprimantă, la care se adaugă zgomotul traficului de afară, este o zarvă constantă. În multe birouri și spații de lucru acest zgomot de fundal depășește cu mult nivelul recomandat de 45 decibeli.
 
Rezultatul? Scăderea concentrației, niveluri reduse de colaborare, dureri de cap, stres și disconfort.
 
Soluția este reducerea acestui zgomot ambiental în beneficiul conducerii, angajaților, vizitatorilor și clienților. 
Acest lucru este realizat cel mai bine cu elemente acustice care reduc propagarea sunetului, reverberația și ecoul. Produsele noastre sunt special concepute pentru a absorbi zgomotul într-un mod natural. Toate produsele sunt realizate folosind mușchi stabilizat, beneficiile acustice situându-se în prim-planul procesului creativ. 
Odată plasate într-un mediu de lucru, ajută la liniștirea zgomotului ambiental și la reducerea sunetului general la un nivel acceptabil de decibeli. 
 
I-am rugat pe cei de la CARE CEDIA să testeze performanța produselor noastre din punct de vedere al absorbției sunetului. Laboratorul ne-a furnizat rapoarte detaliate care demonstrează calitățile de necontestat ale mușchiului natural de a reduce zgomotul.
 
Testele au fost realizate în conformitate cu standardul ISO 11654:1997 (măsurători de laborator ale coeficientului de absorbție a sunetului utilizând 10m² pentru fiecare mușchi).

Tablou decorativ G-Circle

G-Circle este un panou rotund care conține mușchi și licheni naturali complet conservați.


Oferă absorbție acustică de nivel înalt, combinată cu calitățile estetice ale lumii naturale.

 

Panou decorativ G-Divider

G-Divider este un panou acoperit cu mușchi inclus într-un cadru metalic oval.


Este conceput pentru a funcționa drept separator și este ideal pentru spațiile interioare mari, cum ar fi birouri open-space, zone de recepție, săli de conferințe și săli de evenimente.

 

Tablou decorativ G-Screen

G-Screen este un panou rotund acoperit cu mușchi atașat de un cadru metalic independent.


Poate fi montat aproape oriunde și poate fi fixat chiar și pe tavan.


Separator de birou G-Desk

G-Desk este un separator de birou individual, acoperit cu mușchi.


Este conceput pentru a sta pe orice tip de masă și poate fi utilizat în orice mediu de lucru. 


Tablou decorativ Ring GREEN MOOD Ring

Ring este un element vizual și acustic suspendat în cadrul unui spațiu interior.


Este un joc între un element plin și unul gol - volum și lejeritate - ambele încadrate de aceeași ramă exterioară.

Tablou decorativ Perspective Lines

Perspective Lines - Perspective Lines este o colecție de cutii înclinate care pot fi atașate de pereții interiori în orice tip de aranjament. 

Cutiile își schimbă forma și nuanța în funcție de unghiul din care sunt privite. 

Tablou decorativ Tail

Tail - O combinație între spații pline și goale. 

Conceptul Tail - cu un inel plin în interiorul unui inel gol - creează impresia de mobilitate fără complexitatea legării de o structură mobilă.

Stâlpi decorativi Pillars

Pillars - Stâlpii din colecția Pillars conferă un element natural tridimensional unui perete.


Acoperite cu mușchi sau verdeață, modulele simple creează extravolum și atrag atenția asupra unui perete care ar fi fost altfel dificil de definit.

Stâlpi decorativi Angled Pillars

Angled Pillars - Stâlpii din gama Angled Pillars sunt o serie de blocuri tridimensionale acoperite cu mușchi care pot fi atașate de pereții interiori.
Lucru în România