Mortare gata preparate pentru reparatii PENETRON

Mortare gata preparate pentru reparatii PENETRON

Contactează furnizorul
PENETRON

Mortar pentru reparatii - PENETRON SEALCOAT ELASTIC

PENETRON SEAL COAT™ ELASTIC este un mortar cu polimeri modificati, pe baza de ciment, utilizat ca acoperire de hidroizolare pentru elemente din beton, zidarie. Fiind elementul de baza a Sistemului SEALCOAT™ ELASTIC ce stopeaza patrunderea apei si previne deteriorarea structurii, protejand in acelasi timp suprafata. Dupa aplicare, materialul se va usca in 3-4 ore si se va stabiliza in 24 de ore formand un strat protector impermeabil dur, elastic, impermeabil si/sau de finisare.

PENETRON SEAL COAT™ ELASTIC este un bicomponent, conceput pentru a se amesteca cu emulsia PENECRYL™ ELASTIC si apa in functie de metoda de aplicatie, pentru a furniza o serie de solutii de impermeabilizare. Asigura o adezivitate si o ancorare mecanica puternica la suprafata pregatita, dupa amestecare.


SEALCOAT™ ELASTIC: BICOMPONENT MORTAR SEAL COAT TM + PENECRYL ELASTIC.


Recomandat pentru:

PENETRON SEAL COAT™ ELASTIC este utilizat pentru impermeabilizarea suprafetelor din beton sau mortar pe baza de ciment, care sunt supuse unor presiuni hidrostatice pozitive si in general mici.


Avantaje:

 - Usor de aplicat (prin pulverizare sau pensulare)

 - Bicomponent

 - Adezivitate excelenta la suprafetele pregatite corespunzator

 - Permeabil la vaporii de apa

 - Rezistenta ridicata la abraziune si incarcare

 

Indicatii de utilizare:

Aplicare: Aplicati uniform primul strat cu o pensula scurta, asigurandu-va ca umpleti toti porii si golurile de pe suprafata.

Nota: Pentru performante maxime de impermeabilizare, se aplica un al doilea strat dupa ce primul strat s-a uscat, in termen de 12 de ore, in cazul in care primul strat nu este deteriorat.


Informatii de consum : SISTEMUL SEAL COAT™ ELASTIC acopera cu 2 kg/ m2/ 2mm. Acoperirea depinde de rugozitatea substratului si necesitatile de impermeabilizare.

Modele, variante ale acestui produs

Cod: 10.00006

Culoare: Gri; Ambalare: Sac 22.68 Kg; Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet; Palet: 1.088,64 Kg; Unitate: Sac

Cod: 10.00009

Culoare: Alb; Ambalare: Sac 22.68 Kg; Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet; Palet: 1.088,64 Kg; Unitate: Sac

Mortar pentru reparatii - PENETRON V/O PATCH

PENETRON® V/O PATCH este un compus pe baza de ciment, monocomponent, cu polimeri modificati, destinat pentru reparatii verticale si orizontale (plafon, tavan). Este un mortar pe baza de ciment Portland avand un coeficient de dilatare termica comparabil cu cel al betonului, asigurand compatibilitatea cu substratul.


Recomandat pentru:

 - Reparatii structurale de interior sau exterior si suprafete de grad superior sau inferior

 - Se poate utiliza pentru restaurarea detaliilor arhitecturale, a podurilor, a structurilor de parcare, a tunelurilor, a produselor prefabricate din beton, a peretilor de retinere, a balcoanelor etc.


Avantaje:

 - Monocomponent, cu polimeri modificati pentru o legatura superioara si setare rapida [2070 psi (14,3 MPa) in 1 ora]

 - Usor de folosit - doar se adauga apa

 - Capacitate excelenta de suspendare de la 1/2" la 2" (13 mm pana la 50 mm). Se aplica cu o mistrie sau cu mana.

 - Isi pastreaza platicitatea timp de aproximativ 15 minute, permitand modelarea si slefuirea. Foarte eficient din punct de vedere a costului. Nu este necesara formarea.

 - Contine inhibitor de coroziune pentru protectia totala a otelului incorporat

 - Zero VOC - Produsele sub forma de pulbere Penetron sunt cu continut zero de substante organice volatile si sunt sigure pentru utilizare atat in ​​exterior, cat si in spatii inchise


Mortar pentru reparatii - PENETRON ACRYLIC PATCH

PENETRON ACRYLIC PATCH este un compus pe baza de ciment, ce contine un aditiv special pe baza de polimer pentru reparatii multiple si are o compozite precisa, gata de utilizare, cu aplicare rapida, adezivitate crescuta si mult mai puternic decat betonul obisnuit.


PENETRON ACRYLIC PATCH atinge aproape jumatate din rezistenta finala in 24 de ore si poate accepta incarcaturile la o ora dupa plasarea initiala. Proprietatile adezive asigura o reparatie sigura, rezistenta si de lunga durata a gaurilor, cavitatilor si fisurilor in toate tipurile de suprafete de beton sau tencuiala. Potentiatorul de lipire in PENETRON ACRYLIC PATCH este un polimer sintetic care ofera un scut impermeabil impotriva presiunii hidrostatice normale.

Cimentul Portland din compozitie este pentru rezistenta la compresiune, tractiune si incovoiere. Catalizatorii sunt utili pentru actiune rapida si expandare. Plastifiantii sunt pentru consistenta amestecului, aplicatie usoara si durata de viata prelungita.


Recomandat pentru: Poduri, borduri, parapeti, parapeti de ancorare, plafoane, bolti prefabricati, conducte de beton, cheiuri, scari, parcari, garaje, rampe, piscine, tancuri de apa, bazine, rigole. PENETRON® ACRYLIC PATCH poate fi folosit pentru reparatii oferind rezistenta la apa, repararea tevilor de beton si alte aplicatii care necesita lucrul sub apa.


Avantaje:

 - Testat stiintific si formulat pentru rezistenta la compresiune, tractiune si incovoiere

 •  - Plastifianti pentru o aplicare usoara, lucrabilitate si indreptare
 •  - Setare rapida - setare initiala in numai 15 minute; setare finala in 30 pana la 45 de minute
 •  - Elimina necesitatea lucrului in forma
 •  - Auto-lipire
 •  - Rezistent la atac chimic
 •  - Aderenta durabila la suprafata
 •  - Continut zero de substante organice volatile (VOC) si este sigur pentru utilizare atat in ​​exterior, cat si in spatiile interioare

Mortar pentru reparatii - PENETRON DRESSCRETE

Mortar monocomponent pentru reparatii, polimer modificat pentru finisaje cu grosimi de maxim 13 mm cu absorbtie redusa de apa. Radeti cu mistria imediat dupa aplicare, datorita prinderii rapide. Defectele minore pot fi indepartate dupa uscare. Aderenta pe beton uscat. Amestec: 1 sac in ~5.7l de apa. (lucrati in cantitati mici datorita timpului redus de aplicare 15-20 min). 


Informatii de consum:

Teoretic, consumul pentru grosimea reparatiei de 1 mm este 1.5-1.6 Kg/m2 astfel, 1 sac acopera aproximativ 15 m2 pentru umplere de 1 mm.


Detalii produs:

- Cod: 10.20002

- Culoare: Gri

- Ambalare: Sac 22.68 Kg

- Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet

- Palet: 1.088,64 Kg

- Unitate: Sac


Mortar pentru reparatii - PENETRON CR-90

PENETRON CR-90 este un material de inalta performanta, care se bazeaza pe ciment si are un impact rapid asupra betonului, care, amestecat numai cu apa, "face din betonul vechi unul nou." Aplicatiile PENETRON CR-90 reprezinta un raspuns durabil la inlocuirea betoanelor scumpe. PENETRON CR-90 corecteaza suprafetele orizontale si verticale care sunt uzate, spalate si distruse si poate fi aplicat la lucrari de reparatii de pana la 1/2" (13 mm) grosime. Rezultatul este o suprafata reinnoita care accepta traficul pietonal in doar 2 ore si traficul rutier in decurs de 8 ore.


Recomandat pentru: Pasaje, cai de acces, terasele, pardoseli de garaj, scari de beton, piscine, beton expus.


Avantaje:

 •  - Usor de amestecat si de aplicat; acoperire excelenta
 •  - Rezistent la inghet / dezghet
 •  - Se intareste repede; auto-intarire: nu sunt necesare metode suplimentare de intarire; uscare rapida: 2 ore
 •  - Legatura excelenta la betonul vechi - pana la marginea penei; alternativa mai putin costisitoare la inlocuirea betonului
 •  - Se amesteca numai cu apa; nu este necesar un grund
 •  - Zero VOC - Produsele pudra Penetron sunt cu continut zero de substante organice volatile si sunt in siguranta pentru utilizare atat in ​​aer liber cat si in spatii inchise.
Modele, variante ale acestui produs

Cod: 10.20007

Culoare: Gri; Ambalare: Sac 22.68 Kg; Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet; Palet: 1.088,64 Kg; Unitate: Sac

Cod: 10.20008

Culoare: Alb; Ambalare: Sac 22.68 Kg; Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet; Palet: 1.088,64 Kg; Unitate: Sac

Mortar pentru reparatii QUICK PATCH

QUICK PATCH este un compus pe baza de ciment, cu intarire rapida, folosit pentru zonele in care sunt necesare reparatii rapide, iar suprafata de beton trebuie repusa in folosinta urgent. QUICK PATCH este excelent pentru reparatiile la rece. Poate fi folosit pentru reparatii cu grosime de suprafata de pana la 13 mm.

 

Avantaje:

 - Usor de utilizat: un produs monocomponent amestecat cu apa curata; nu este nevoie de amorse sau de activatori lichizi

 - Compatibilitate: un sistem pe baza de ciment hidraulic care este pe deplin compatibil cu betonul

 - Actionare rapida: intarirea rapida si dezvoltarea rapida a rezistentei permit darea rapida in folosinta a zonelor reparate

 - Economic: poate fi extins cu pietris pentru reparatii mari sau groase; acest lucru permite un randament mai mare

 - Aplicatii pe vreme rece: ofera durabilitate si rezistenta suprafetelor tratate la actiunea substantelor chimice pentru dezghetare; performanțe pe termen lung in zonele cu clima rece

 - Performanta: contine atat polimeri cat si fibre, ceea ce mareste rezistenta la legaturi, tractiune si incovoiere

 - Zero VOC: produsele sub forma de pudra Penetron au continut zero de substante organice volatile si sunt sigure pentru utilizare atat in ​​exterior, cat si in interior


Recomandat pentru:

- drumuri din beton si autostrazi; poduri; piste de aeroport si de taxi; depozite; zone de productie; fabrici si zone frigorifice.


Detalii produs:

- Cod: 10.20006

- Culoare: Gri

- Ambalare: Sac 22.68 Kg

- Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet

- Palet: 1.088,64 Kg

- Unitate: Sac


Mortar pentru reparatii - PENETRON TOP FINISH FINE

PENETRON TOP FINISH FINE mortar de ciment pentru finisare, cu agregate cuartoase fine si aditivi polimerici, care confera rezistenta crescuta la stresul mecanic a materialului si o prindere excelenta de substrat. PENETRON TOP FINISH FINE reprezinta o alegere excelenta pentru utilizare in interior si la exterior si in locuri cu substrat variabil. Disponibil in diferite culori pentru a indeplini nevoile si cerintele de aplicare. Combinat cu primerii de aderenta corespunzatori, in functie de nivelul de absorbtie al substratului poate fi intarit cu plasa din fibra de sticla si poate fi finisat cu emailuri protectoare.


Informatii de consum:

 Acoperirea amestecului de mortar de ciment de finisare PENETRON TOP FINISH FINE este de 1.6 kg/m2/mm. In principiu, grosimea aplicatiei este de 3 mm. Materialul poate fi aplicat in grosimi de 2 mm pana la 10mm.

Modele, variante ale acestui produs

Cod: 12.021-414

Culoare: Alb; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

Cod: 12.021-091

Culoare: Bej deschis; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

Cod: 12.021-422

Culoare: Gri deschis; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

Cod: 12.021-413

Culoare: Gri inchis; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

Cod: 12.021-374

Culoare: Gri inchis; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

Mortar pentru reparatii - PENETRON GROUT INJECT

PENETRON GROUT INJECT este un produs pe baza de ciment si are o vascozitate foarte asemanatoare cu apa si se utilizeaza in repararea betonului. Dimensiunea extrem de fina a ingredientelor permite PENETRON GROUT INJECT sa patrunda in crapaturi micro-fine in beton si sa le sigileze. In plus, mareste rezistenta la compresiune a zonei reparate. Vascozitatea sa scazuta, rezistenta la compresiune ridicata si pretul scazut face ca PENETRON GROUT INJECT sa fie o solutie excelenta de injectie.


Avantaje:

 •  - Usor de folosit
 •  - Face parte integranta din beton, formand un corp complet de rezistenta si durabilitate
 •  - Patrunde adanc, datorita vascozitatii extrem de scazute si dimensiunii particulelor micro-fine; are o temperatura foarte stabila si scazuta
 •  - Combina fluiditatea ridicata si dezvoltarea puternica a rezistentei intr-o faza incipienta, asigurand un timp scurt de rezidenta pe teren, reducand astfel costul
 •  - Nu exista agenti corozivi
 •  - Umple complet fisurile datorita vascozitatii scazute si fluiditatii ridicate
 •  - Nu exista cloruri sau alte saruri care pot dauna otelului incorporat
 •  - Nu contine solventi organici sau combustibili sau alte ingrediente nocive (cum ar fi aminele, care pot provoca iritatii grave ale pielii), spre deosebire de alte materiale de injectare pe baza de organisme
 •  - Nu este toxic
 •  - Pentru curatare este necesara numai apa; nu sunt necesari solventi pentru diluare sau curatarea echipamentului


Recomandat pentru:

 •  Injectie cu etansarea fisurilor; Injectii in pereti si stalpi de beton; Injectii in zidarie si ziduri de piatra; Injectiile pe racordurile elementelor de constructie; Ancorare; Repararea mortarului.


Detalii produs:

- Cod: 12.01001

- Culoare: Gri

- Ambalare: Sac 25 Kg

- Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet

- Palet: 1500 Kg

- Unitate: Sac


Mortar pentru reparatii - PENETRON GROUT

Penetron GROUT este un mortar cimentos care nu se contracta, non-coroziv, cu multiple utilizari, care indeplineste cerintele celor mai solicitante utilizari. Penetron GROUT respecta standardul ASTM C-1107. Expandarea controlata, curgerea excelenta si puterea ridicata de compresie combinate cu pretul sau competitiv atribuie o valoare ridicata pentru Penetron GROUT. Daca este nevoie de timpi de lucru extinsi, timpi decurgere mai indelungati si de tarii maxime, recomandam a se folosi Penetron Premium GROUT.


Avantaje:

 •  - Excelente abilitati de pompare si rezistenta la compresiune in fazele incipiente, asigura un timp de redus de setare si un pret scazut
 •  - Poate fi pompat in zone inaccesibile prin metode conventionale de tencuire
 •  - Poate fi folosit in orice consistenta, de la fluid la plastic
 •  - Nu pateaza / nu este coroziv
 •  - Nu se contracta, are fluiditate crescuta iar expansiunea controlata ofera acoperire completa
 •  - Decantare fara mustire si poate fi extins cu agregat adecvat cu pana la 50% reducand costurile si permitand turnari extinse
 •  - Nu contine cloruri sau alte saruri care dauneaza fierului beton

 - Continut organic volatil (VOC) zero, poate fi utilizat in siguranta atat in interior cat si in exterior


Recomandat pentru:

 •  - Tencuirea unor grinzi, coloane, panouri de pereti, pereti cortina pre-turnati si elemente structurale de constructie
 •  - Aplicatii in fabrici de hartie, rafinarii petroliere
 •  - Fabrici chimice si de productie
 •  - Fixarea de buloane de ancorare si de bare de fixare
 •  - Aplicatii de tencuiala in care contractia trebuie eliminata, iar corodarea (patarea) nu poate fi acceptata
Modele, variante ale acestui produs

Cod: 10.20007

Culoare: Gri; Ambalare: Sac 22,68 Kg ; Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet; Palet: 1088,64 Kg; Unitate: Sac

Cod: 10.20008

Culoare: Alb; Ambalare: Sac 22,68 Kg ; Informatie ambalaj: 48 Saci / Palet; Palet: 1088,64 Kg; Unitate: Sac

Mortar pentru reparatii - PENETRON MULTI PATCH

PENETRON MULTI PATCH este un mortar de reparatii monocomponent, aditivat cu polimer, pe baza de ciment, armat cu fibre, pentru reparatii generale de beton cu buget redus si aplicatii de renovare. Amestecat cu apa, asigura o lucrabilitate excelenta si comportament tixotropic. Poate fi aplicat pe suprafete verticale si orizontale, fara deformatie, si turnari superficiale fara a fi nevoie cofrag.

 

Recomandat pentru:

 - Suprafete interioare si exterioare

 •  - Reparatii de beton sub placi sau componente structurale
 •  - Balcoane
 •  - Detalii arhitecturale si finisaje
 •  - Placi de beton preturnate
 •  - Zidarie
 •  - Platforme de poduri, tunele
 •  - Reparatii si netezire de suprafata (zone desprinse si segregari, gauri de cofrag sau rosturi de constructie)


Avantaje:

 - Mortar monocomponent, aditivat cu polimer

 •  - Aplicare cu buget redus, nu este nevoie de cofrari
 •  - Nu curge
 •  - Durabilitate ridicata si rezistenta mecanica
 •  - Comportament tixotropic excelent
 •  - Aderenta excelenta pe materialele de structura, beton, caramidă, piatra etc
Modele, variante ale acestui produs

Cod: 12.021-094

Culoare: Gri; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

Cod: 12.021-094

Culoare: Alb; Ambalare: Sac 25 Kg; Informatie ambalaj: 60 Saci / Palet; Palet: 1500 Kg; Unitate: Sac

2 Documentatii tehnice

Mortar special pentru reparatii
Fisa tehnica
1 p | RO
Mortar special pentru reparatii
Fisa tehnica
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mortare gata preparate pentru reparatii PENETRON
Contactează PENETRON ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.