Montaj instalatii de climatizare si recuperare de caldura CIUPIROM INSTAL

Montaj instalatii de climatizare si recuperare de caldura CIUPIROM INSTAL

Marca:
CIUPIROM INSTAL
Serviciu prestat de:

CIUPIROM INSTAL

Vezi profil furnizor
Contactează prestatorul
CIUPIROM INSTAL

Servicii de montaj instalatii de climatizare si recuperare de caldura

 
Sc Ciupirom Instal Srl infiintat in 2011 este o firma cu personal tanar in plina ascensiune, cu ambitii mari in domeniu instalatiilor asa cum ne apreciaza cei peste 330 de clienti pana la acest moment. Sc Ciupirom Instal Srl isi propune sa vina in sprijinul clientilor, gasind cele mai bune solutii tehnice si financiare pentru fiecare proiect in parte.
Astfel se ocupam de gasirea solutiei, realizarea si avizarea proiectului, executia si vanzarea de materiale la cele mai bune preturi. Intr-un cuvant servicii la cheie.
 
Cum intri in posesia unei Oferte?
Trasmiteti Planurile de arhitectura in format Dwg, Pdf, jpg sau poze cu telefonul, mentionati sistemul de incalzire a casei, cateva cuvinte despre izolatia casei, trimiteti date de contact cum ar fi: nume / prenume, nr telefon, adresa mail, locatia lucrarii si in cel mai scurt timp un inginer de ofertare va realiza o oferta tehnica financiara pentru proiectul dumneavoastra.
Daca aveti nevoie de consultanta in domeniu sunati / scrieti si ne va face placere sa va ajutam.
 
 
 

15 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Montaj instalatii de climatizare si recuperare de caldura CIUPIROM INSTAL
Contactează CIUPIROM INSTAL și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România