Mochete de interior, dale si rulou FORBO

Mochete de interior, dale si rulou FORBO

Marca:
FORBO
Produs furnizat de:

FORBO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
FORBO
Forbo ofera o variata gama de modele si colectii de mocheta pentru a putea indeplini toate preferintele clientilor. Cu mocheta oferita de FORBO vei avea mereu un spatiu ce iti ofera caldura si bune proprietati acustice.

Flotex este o pardoseala ideala pentru orice fel de aplicatie, de la locuinte pana la educatie, sanatate, birouri, camine de batrani, retail si hoteluri.

Flotex poate fi folosita impreuna cu orice alt tip de pardoseala, pentru a crea combinatii originale de culori, texturi si materiale. In plus, datorita deosebitelor sale calitati de rezistenta, durabilitate, lavabilitate si igiena.

Pardoseala revolutionara Flotex este disponibila intr-o gama larga de culori, designuri si modele, cu un numar impresionant de tonuri si varietati de nuante unice, oferind arhitectilor inegalabile optiuni de creatie.
FLOTEX intruneste toate exigentele proiectantilor si ale celor interesati de solutii moderne pentru pardoseli de design cu excelente performante de rezistenta si durabilitate.

Mocheta de interior, dale si rulou - Colectia Flotex Colour

Flotex Color este o gama completa de mochete, care sunt prezentate in 3 modele subtile: Metro, Calgary & Penang. Metro Neon adauga o schimbare de nuanta pentru aceasta gama.

Mocheta de interior - FORBO CalgaryMocheta de interior - FORBO PenangMocheta de interior - FORBO MetroMocheta de interior - FORBO Metro Neon


Mocheta de interior - FORBO ArtlineMocheta de interior, dale si rulou - Colectia Flotex Linear

Gama de podele Flotex Linear ofera un display elegant de 5 modele liniare, care pot fi utilizate in diferite tipuri de lucrari. Colectia liniara Flotex este bazata pe asortarea culorilor ce pot fi combinate pentru a crea modele interesante, iar varietatea de dale si mochete lasa loc pentru combinatii suplimentare.

Mocheta de interior - FORBO ComplexityMocheta de interior - FORBO Integrity2Mocheta de interior - FORBO PinstripeMocheta de interior - FORBO CirrusMocheta de interior - FORBO StratusMocheta de interior - FORBO Artline


Mocheta de interior, dale si rulou - Colectia Flotex Vision digital print

Flotex Vision ofera o colectie unica de peste 500 de modele imprimate digital, variind de la sabloane florale la imagini realiste ale materialelor ce se regasesc in  natura. 

Mocheta de interior - FORBO Inspired by Van GoghMocheta de interior - FORBO FloralMocheta de interior - FORBO ImageMocheta de interior - FORBO NaturalsMocheta de interior - FORBO ShapeMocheta de interior - FORBO LinesMocheta de interior - FORBO Pattern


Mocheta de interior, dale si rulou - Colectia Flotex Sottsass

O solutie inovatorare atat estetic, cat si tehnic. Gamele de podele Flotex Sottsass este rezultatul unei colaborari creative intre Forbo Flooring si studioul de design italian Sottsass Associati, care este responsabil pentru faimoasa tendinta Memphis Design de la sfarsitul secolului trecut. Sottsass proiecteaza design-uri cu forme organice unice si modele neregulate.

Mocheta de interior - FORBO BacteriaMocheta de interior - FORBO KasuriMocheta de interior - FORBO TerrazzoMocheta de interior - FORBO Wool


Mocheta de interior, dale si rulou - Colectia Flotex Planks
 
Rafinament si stil modular. Cum modularitatea este o tendinta majora in domeniul podelelor, Forbo a dezvoltat o gama unica de dale Flotex de 100x25 cm, cu care pot fi create pardoseli uimitoare. Ai vazut vreodata o mocheta cu model din beton? Va oferim 6 modele interesante de mocheta, care ofera posibilitati nelimitate de imbinare fiind perfect adaptabile pentru diferite locatii.

Mocheta de interior - FORBO Box-crossMocheta de interior - FORBO ConcreteMocheta de interior - FORBO LavaMocheta de interior - FORBO SeagrassMocheta de interior - FORBO TriadMocheta de interior - FORBO Wood


Mocheta de interior, dale si rulou - Colectia Flotex Tibor
 
Pionierul in domeniul textilelor Tibor Reich - creatorul lui Tibor - a fost una dintre cele mai proeminente personaje din industria textila britanica postbelica. Forbo a facut echipa cu aceasta legenda britanica a design-ului pentru o gama noua si interesanta Flotex. Cele mai multe dintre modele sunt derivate din colectia inovatoare a lui Tibor numita Fotexur, lansata in 1957. Imprimate pe Forbo Flotex in culori vibrante, sabloanele inovatoare Fotexur exprima o senzatie eterna, in ciuda faptului ca dateaza de 70 de ani.

Mocheta de interior - FORBO ArborMocheta de interior - FORBO AtomicMocheta de interior - FORBO MosaicMocheta de interior - FORBO OnyxMocheta de interior - FORBO QuartzMocheta de interior - FORBO TesselloMocheta de interior - FORBO TweedyMocheta de interior - FORBO Ziggurat


Mocheta in dale - Colectia Tessera Loop Pile
 
Gama de mocheta dale este proiectata pentru a-si mentine aspectul in cele mai solicitante zone de trafic din cladiri, pe coridoare si in zonele de receptie. Exista diferite stiluri de mocheta cu tesatura buclata in gama Tessera, acoperind constructiile cu bucla de nivel si cele cu bucla de designer. Mai jos gasiti oferta noastra variata.

Mocheta de interior - FORBO Layout & OutlineMocheta de interior - FORBO InlineMocheta de interior - FORBO BasisMocheta de interior - FORBO AtriumMocheta de interior - FORBO ArranMocheta de interior - FORBO BarcodeMocheta de interior - FORBO FormatMocheta de interior - FORBO Create space 1Mocheta de interior - FORBO Create space 2Mocheta de interior - FORBO HelixMocheta de interior - FORBO Rippleweave2Mocheta de interior - FORBO Diffusion


Mocheta in dale - Colectia Tessera Random lay Batchless 
 
Acest tip de mocheta dale este proiectata ingenios, astfel incat sa poata fi orientate in orice directie pentru a produce o imbinare absolut individuala. Pot fi folosite loturi de productie diferite ale placilor fara aparitia riscului de variatie vizibila a lotului. Un avantaj suplimentar este faptul ca stocurile de rezerva nu trebuie sa fie transportate si deseurile de instalare sunt reduse la 2%.

Mocheta de interior - FORBO CirculateMocheta de interior - FORBO Mix


Mocheta in dale - Colectia Tessera Cut & Loop pile
 
Gama de mocheta dale Cut & loop dispune de o creatie hibrida si inteligenta, care ofera toate robustetea unei podele conventionale in bucla, dar cu o estetica superioara si un simt mai abundent al aspectului dalelor. Tessera ofera dale textile Cut & Loop in diferite stiluri estetice, pentru toate tipurile de locatii.

Mocheta de interior - FORBO AlignmentMocheta de interior - FORBO Create Space 3Mocheta de interior - FORBO ContourMocheta de interior - FORBO Ethos


Mocheta in dale - Colectia Tessera Cut pile
 
Acesta colectie de mocheta date este ideala pentru sali de consiliu si sali de intalnire cat si pentru locatiile de birou in general.
Acest set ofera 2 tipuri de mocheta dale - Acrobat & Clarity - pentru a indeplini diferite cerinte estetice.

Mocheta de interior - FORBO AcrobatMocheta de interior - FORBO Clarity


Mocheta in dale - Colectia Westbond
 
Tehnica fuzionarii este o metoda sofisticata de fabricatie a acestor mochete, unde o multime de fire individuale sunt lipite pe materialul de suport pentru a realiza o mocheta extrem de densa si luxoasa. Fiecare smoc este individual si o proportie ridicata a firelor se regasesc in suprafata de uzura rezultand o mocheta frumoasa si bogata de velur.

Mocheta de interior - FORBO NaturalMocheta de interior - FORBO FlexMocheta - FORBO Ibond NaturalsMocheta de interior - FORBO Ibond RedsMocheta de interior - FORBO Ibond GreensMocheta Ibond Blues FORBO Westbond - Ibond Blues

Mocheta Ibond Blues

Mocheta de interior - Colectia Needlfelt
 
Needlefelt este solutia pe care o ofera FORBO pentru spatii rezidentiale dar si pentru alt tip de spatii cum ar fi birouri, banci si alte spatii publice interioare. Aceasta ofera o buna rezistenta chiar si la trafic intens sau la rotilele unui scaun datorita utilizarii unei vopseli speciale pentru a da culoare acestei mochete facand-o sa reziste timp indelungat la culoarea si textura initiala.
 
Forbo ofera o variata gama de modele si colectii de mocheta pentru a putea indeplini toate preferintele clientilor. Cu mocheta oferita de FORBO vei avea mereu un spatiu ce iti ofera caldura si bune proprietati acustice.

Mocheta de interior - FORBO ForteMocheta de interior - FORBO MarkantMocheta de interior - FORBO AkzentMocheta de interior - FORBO Forte Graphic ReefMocheta de interior - FORBO Forte Graphic RiceMocheta de interior - FORBO Markant Graphic CityMocheta de interior - FORBO Showtime ExperienceMocheta de interior - FORBO Showtime Nuance


Lucru în România