Mocheta Balta ITC este impartita in 2 categorii - Contract - Mocheta destinata spatiilor rezidentiale si Domestic - Mocheta pentru spatii de birouri, sali de conferinte, sedii de firme, showroom-uri sau alte spatii cu trafic intens si extrem.


Produsele Balta corespund celor mai exigente norme de calitate si design din Europa. Pe piata romaneasca, producatorul belgian Balta acopera 31,3% din necesarul de mocheta si este cel mai important exportator de mocheta catre piata romaneasca, si intre primi 5 exportatori mondiali.

Balta propune o colectie bogata in desene si culori avand in acelasi timp un excelentul raport calitate / pret. Unul dintre atuurile producatorui Balta este posibilitatea de a crea printuri pe texturi rezistente.


Modelele de mocheta din colectia Domestic oferite de GLAMOUR FLOORS sunt urmatoarele: 
Pentru spatii de birouri, sali de conferinta, sedii de firme, showroom-uri, zone de trafic intens si extrem, va punem la dispozitie o gama larga de modele de mocheta Balta Contract. Mocheta vine direct de la producator, din Belgia, Balta Contract fiind lider specializat pe piata europeana in mocheta de trafic intens si extrem.


Modelele de mocheta din colectia Contract oferite de GLAMOUR FLOORS sunt urmatoarele:


- Colectia de mocheta Contract Creativ cuprinde 4 palete coloristice si nume:
- Mocheta cu fir taiat - CONTRACT:
- Mocheta cu fir buclat - CONTRACT:Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Mocheta BALTA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
DOMESTIC - Aktua UX
Mocheta BALTA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
DOMESTIC - Akzento AB-Cfl-S1
Mocheta BALTA
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
DOMESTIC - Altona UX+-Cfl-S1
vezi in biblioteca