Despre Corian® - Frumusete, culoare si profunzime. Rezistenta, incredere si performanta.

Dar mai presus de orice, inseamna inspiratie, un material aparte care transforma orice spatiu si confera personalitate oricarui mediu, imbunatatind si usurand viata celui ce-l foloseste. Corian® poate fi aproape orice, in orice loc si cu orice scop.

Inventat de DuPont™, acest material cu suprafata solida este un amestec special de minerale naturale, tri-hidrat de aluminiu, pigmenti si rasini acrilice (PMMA). Fiind livrat sub forma de placi si profile, poate fi modelat cu usurinta in orice forma. Termoformarea permite obtinerea unei game infinite de aplicatii destinate mediilor comerciale si casnice.

Aplicatii: - Lavoare/ Cazi
Cum baia si bucataria nu mai sunt demult niste spatii anoste, de pura functionalitate, tot mai multe persoane doresc ca acestea sa le reflecte spiritul si sa se plieze pe deplin propriilor aspiratii si nevoi. Linia de lavoare si cazi fabricate din Corian® lasa libertatea personalizarii in functie de dimensiuni, forma, textura, culoare.

 Corian® - Material unic datorita urmatoarelor caracteristici:
- Non-Toxic - Corian® este un material inert, non-toxic si hipoalergenic si rezista la foc datorita hidroxidului de aluminiu. Aceste proprietati l-au transformat in materialul ideal pentru aplicatiile speciale din spatii publice, precum blatul ghiseului de check-in la aeroport, vasele de croaziaera sau peretii salilor de operatii din spitale.
- Igienic - Pentru ca este un material non-poros, bacteriile si mucegaiul nu au unde sa se ascunda. Cand Corian® arata curat, chiar este.
- Rezistent - Corian® a fost testat pentru rezistenta la pete, raze UV, majoritatea acizilor si chiar la penetrare cu glont. Face fata cu brio impactului, taierilor si zgarieturilor ce pot aparea odata cu uzura zilnica.
- Termoformabil - Poate fi modelat la temperaturi controlate, in forme 2D si 3D, pentru obtinerea unor structuri mai complexe- lavoare, mobilier de baie, coloane.
- Translucent - Lumina intensifica aspectul tridimesional al materialului. Aspectul translucent este vizibil la culorile deschise si la foile de 6 mm. Din acest motiv, designerii il folosesc uzual pentru crearea de lampi.
- Solid - Corian® este un material solid si nu se exfoliaza. Culorile si texturile sunt dispuse in profunzime, pentru a nu se estompa odata cu folosirea indelungata.
- Usor de reparat - Suprafetele de Corian® pot fi reinnoite si readuse la starea initiala cu produse de curatat neabrazive obisnuite. Arsurile de tigara, spre exemplu, pot fi usor inlaturate in acest fel.
- Imbinari invizibile - Elementele separate pot fi lipite discret, dand impresia de suprafete continue si fluide.

Niveluri de garantie:
DuPont
 ofera doua nivele de garantie pentru proiectele realizate din Corian®. Primul nivel este implicit si se refera la orice produs realizat din Corian®, garantand absenta oricarui defect la momentul instalarii, precum si timp de 10 ani de la momentul livrarii catre client.

Al doilea nivel de garantie poate fi oferit doar de catre fabricatorul autorizat, insa doar in cazul in care proiectul a fost derulat de acesta. In acest caz, perioada de garantie este mai extinsa, in functie de specificul fiecarui proiect si de impunerile de mentenanta si service pe care le atrage.

DuPontCorian® este, prin natura sa, un material care se poate reinnoi continuu. Robustetea sa il face invulnerabil, fiind afectat doar de un impact mecanic sever sau de o actiune chimica agresiva. Chiar si in aceste situatii extreme, structura solida si omogena a materialului face posibila redarea aspectului initial printr-un simplu proces de slefuire profesionala, serviciu furnizat de un fabricator autorizat.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Aplicatii in hoteluri DUPONT
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
Corian
Corpuri de iluminat DUPONT
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
Corian
Radius Med - Bucuresti DUPONT
Lucrari, proiecte
Denumiri comerciale:
Corian
vezi in biblioteca
Alte produse DUPONT ROMANIA (2)