Mobilier pentru sali de conferinta MoveDesk

Mobilier pentru sali de conferinta MoveDesk

Marca:
MoveDesk
Produs furnizat de:

MOVEDESK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MoveDesk
Alaturi de scaunele operationale si scaunele executive, va oferim mai multe modele de scaune conferinte sau scaune receptie, potrivite atat pentru zonele de sedinte din birouri cat si pentru spatiile de asteptare si intalnire. Unele modele pot fi folosite si in segmentul HoReCa cu aplicatii in locatii de tip: restaurante cafenele si hoteluri. Exista multe optiuni de design si diverse accesorii. Scaunele sunt disponibile cu sau fara brate. Calitatea produselor este data de termenul mare de garantie de 5 ani.

Fotoliu - Pelikan

Scaunul de relaxare Pelikan 10F este un scaun inalt cu influente contemporane ce poate fi un obiect de accent intr-o zona de receptie, asteptare sau chiar in locuinta dumneavoastra. Structura scaunului este metalica aluminata sau cromata cu baza fixa cu patru brate.


Sezutul si spatarul scaunului de relaxare sunt tapitate cu stofa, piele ecologica,lîna sau piele naturala intr-o varietate mare de culori.


Optional: La scaunul de relaxare Pelikan 10F se pot adauga brate fixe din poliuretan negru, rosu, albastru, verde sau gri.Scaun B3 meeting

Acest scaun este o optiune ideala pentru reconcilierea intalnirilor si a muncii in birouri. Acestea sunt scaune de design, prin urmare, ofera un aspect unic in interiorul biroului dumneavoastra.


B3 este un scaun foarte confortabil, implementat pe sine cu finisaj fin cromat si este suprapus.  Manopera perfecta si materialele predetermina confortul maxim in timpul intalnirii lungi.


Scaun birou ElliePro

Colectia ElliePro a fost creata pentru spatii de lucru colaborative si colaborative, insa versatilitatea si functionalitatea multipla fac din aceasta si o alegere perfecta pentru birouri, sali de conferinte, studii sau lobby-uri hoteliere.


Aceste scaune combina confortul unui fotoliu cu ergonomia si functionalitatea mobilierului de birou. Liniile lor moi, elegante, creeaza atmosfera confortabila oriunde se afla, facand acest design sa se potriveasca tendintei actuale de amenajare a spatiilor de birouri intr-un stil prietenos si home-like.


Scaun Birou - Motto 10SF

Scaunul de Birou Motto 10F este un scaun fix cu o baza metalica cu 4 brate, rotativ si spatar inalt. Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lana intr-o varietate mare de culori.


Baza scaunului fixa este in forma de stea din structura metalica cromata cu patru brate. Bratele scaunului de Birou Motto 10F sunt fixe prevazute cu paduri moi din poliuretan negru.


Motto 10F este un scaun de birou cu sezut confortabil si rotativ 360 de grade. Optional: Se pot adauga brate fixe cu paduri moi din poliuretan.


Schiță dimensiuni Scaun Birou - Motto 10SF

Scaun de Conferinta - Ariz 550V

Scaun de conferinta Ariz 550V este un scaun cu rama metalica neagra, aluminata sau cromata si baza fixa.

Sezutul si spatarul scaunului de conferinta sunt din plastic intr-o varietate mare de culori.


Optional: La scaunele de conferinta se pot pune brate fixe din structura metalica cu paduri negre din polipropilena. Scaunele de conferinta Ariz 550V se pot stivui in numar de 15 bucati, iar daca au brate in numar de 10 bucati.Scaun de Conferinta - Sensi K1H

Scaunul de conferinta Sensi K1H este un scaun cu rama metalica neagra, aluminata sau cromata si patru picioare. Sezutul si spatarul scaunului de conferinta sunt din lemn stratificat intr-o varietate mare de culori. Scaunele de conferinta Sensi K1H se pot stivui in numar de 5 bucati.


Optional: La scaunele de conferinta se pot pune brate fixe din structura metalica cu paduri din lemn stratificat.Scaun de Relaxare - Sorriso 10V

Scaun de Relaxare Sorriso 10V este un scaun cu structura metalica neagra, aluminata sau cromata si baza fixa. Sezutul si spatarul scaunului de relaxare sunt tapitate cu stofa, piele ecologica, lîna sau piele naturala intr-o varietate mare de culori.

Scaunele Sorriso 10V nu se rotesc la 360 de grade si nici nu se regleaza pe inaltime.


Exista posibilitatea de a alege culoarea diferita a sezutului si spatarului, insa sa fie din acelasi material, fara nici un cost suplimentar, trebuie sa fie specificat in comanda.


Schiță dimensiuni Scaun de Relaxare - Sorriso 10V

Scaun de Vizitator - Acos 10V

Scaun de vizitator cu rama metalica neagra, aluminata sau cromata si baza fixa tip sanie. Sezutul si spatarul scaunului de birou sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lana intr-o varietate mare de culori.


Scaunele de vizitator Acos 10V se pot stivui in numar de 2 bucati. Scaunele Acos 10V sunt garantate de producator sa reziste la greutati de 150 kg.Scaun de Vizitator - Acos Pro 30VN

Scaun de Vizitator Acos Pro 30VN este un scaun cu rama metalica neagra, aluminata sau cromata si baza fixa tip sanie. Sezutul si spatarul scaunului de vizitator sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lana intr-o varietate mare de culori.


Scaunele de vizitator Acos 30VN nu se pot stivui.Scaun de Vizitator - Xenon 20H 2P

Scaun de Vizitator Xenon 20H 2P este un scaun cu rama metalica aluminata sau cromata si baza fixa cu patru picioare. Sezutul si spatarul scaunului de birou sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lana intr-o varietate mare de culori. Bratele fixe ale scaunului sunt din structura metalica cu paduri din polipropilena neagra.


Scaunele de vizitator Xenon 20H 2P se pot stivui in numar de 4 bucati.Scaun de Vizitator - Zoo 522H

Scaunul de Vizitator Zoo 522H este un scaun cu rama metalica neagra, aluminata sau cromata si baza cu patru picioare. Sezutul si spatarul scaunului de vizitator sunt din plastic intr-o varietate mare de culori.

 Scaunele de Vizitator Zoo 522H se pot stivui in numar de 8 bucati.


Optional: La scaunele de vizitator se pot pune brate fixe din plastic.Scaun - Elis

Scaun conferinta, cu sau fara ascensor de gaz si baza pivotanta.

Sezut din spuma de poliuretan.


Scaun - EM1 Ari

Modelul ARI cu forma sa este un scaun simplu si usor. Scaunele din plastic sunt disponibile in opt combinatii de culori, structura metalica de 4 picioare sau structura inchisa cu finisaje cromate. Scaunul ARI este suprapus in ambele variante. Exista, de asemenea, o versiune de sedere pe grinzi, doua, trei, patru si cinci locuri.

Calitatea produsului garantata de garantia de 5 ani.


Scaun - EM192

EM192 este scaun cu adevarat versatil si multifunctional.

Datorita designului modern, acest model este potrivit pentru utilizarea in zonele de asteptare, baruri, hoteluri, restaurante sau biblioteci si magazine.


Scaun - EM200

Scaunele din seria EM200 sunt sinonime pentru confort. Linii atent proiectate accentueaza silueta care ofera o imagine a recursului vizual. Rezultatul este un scaun perfect de echilibru asociat designului unic al seriei.


Scaun EM208

EM208 este un alt reprezentant al scaunelor multifunctionale. Constructii metalice de 4 picioare sau structura inchisa in finisarea cromului, scaunul si spatele polipropilenei pot fi livrate in opt combinatii de culori.


Scaun - Frame

FRAME este un scaun multifuncțional conceput pentru zone de receptie, zone de asteptare, sali de conferinte si case. Cu designul sau usor si confortabil, se potriveste cu usurinta in aceste zone. Spatele, in plasa vizibila si flexibila sau tapitat, ofera un grad ridicat de confort si se adapteaza la miscarile utilizatorului. Rama din otel tubular cu articulatii din aluminiu, cu sau fara brate incorporate.


Scaun GAYA

Sali de asteptare, conferinte sau de instruire - scaunul Gaya inseamna confort in orice situatie. Spatarul din plasa aerisita ofera confort chiar si in timpul intalnirilor lungi. Scaunul este disponibil atat in versiuni tapitate, cat si in materiale, ceea ce ajuta la adaptarea acestui model la interior.


Oferta permite, de asemenea, alegerea din mai multe tipuri de baze. Versiune clasica cu 4 picioare sau o tehnologie ferma de cromare cu capacitate de depunere si capacitatea de a economisi spatiu prin stivuirea scaunelor. Pe de alta parte, versiunea rotilor asigura mobilitatea. In plus, confortul poate fi sporit suplimentar prin echiparea scaunului cu bratele.

Gaya scaunul de birou sprijina functionarea de zi cu zi in spatiul de lucru.Scaun - Free

Scaun cu cadru din otel tubular de inalta rezistenta, Ø 25 x 2 mm, cu finisaj cromat sau alb sau negru și suporturi din plastic. Structura interioara a scaunului din nailon, cu carcasa din polipropilena. Flexibila ignifuga injectata din poliuretan. Structura spatarului in ABS alb sau in policarbonat transparent. Versiunea cu spatar pentru ochi are un suport din otel cromat. Spatarul tapitat are suport ABS din poliuretan flexibil, tapitat in tesatura sau piele din fata si din spate. Spatarul este racordat la cadru cu un element de cuplare din aluminiu turnat sub presiune lustruit.


Scaun model Plan

Culori unice si modele pentru un scaun inspirat de planul unui oras. O linie armonioasa, cu un profil esential si o gama larga de finisaje, fac din modelul PLAN o alegere ideala pentru diverse spatii: pentru zone comerciale, pentru birou, ca scaun de receptie sau pentru sali de intalnire.


Scaun Shila

Frumusetea se afla in simplitate - scaunul Shila, datorita structurii sale simple, se potriveste diverselor interioare si sprijina numeroase activitati. Scopul scaunului este determinat de alegerea bazei. Clasicul baza cu patru picioare este o optiune buna pentru salile de conferinte sau spatiile de auditoriu.


In plus, capacitatea de a stivui scaunele poate economisi spatiu. Scaunul pe roti introduce o mobilitate imbunatatita care ajuta la indatoririle de zi cu zi. Aspectul si functia scaunului pot fi reglate de componente suplimentare, cum ar fi cotierele sau scaunul tapitat. Scaunele pot fi aranjate in randuri, ceea ce face Shila o solutie optima pentru sali de asteptare, receptii, dulapuri sau facilitati sportive.Scaun Skyline

Versiunea scaunului cu pivotare cu spatar inalt pentru a completa gama. Scaunul este din poliuretan spumant rece, cu o structura din otel, si este tapitat in tesatura sau piele. Cu 4 spite cu baza glisanta sau baza cu 5 spite din aluminiu turnat sub presiune, cu alunecare sau roti Ø 60 mm.


Scaun Wings

WINGS este un scaun cu un design liniar creat pentru medii de lucru si intalniri. Variatiile scaunului WINGS permit includerea acestuia in orice mediu, cum ar fi birouri, hoteluri si case. WINGS este un scaun cu structura unica, disponibil intr-o versiune pivotanta, pe o rama cu 4 picioare sau o versiune cu rama consola sau cu laturi late suportate in intregime.


Scaun X meeting

Scaunul X meeting este o alegere ideala pentru salile de sedinta si salile de conferinte. Fabricatie perfecta si materiale predetermina confortul maxim chiar si in timpul intalnirilor lungi. Exista variatii in ceea ce priveste derapajele, proiectarea cu patru picioare si punerea in aplicare a celei de-a patru pistoane incrucisate in pozitia initiala.


Constructia este intotdeauna cu spatar cromat si ochiuri autoportante. Scaunul este in forma ergonomica din placajul laminat din fag, pe care se utilizeaza spuma injectata intr-o matrita cu tapiterie de inalta calitate.Scaun - Vank_LOIT

VANK LOIT este o familie de scaune si scaune cu forme mai proeminente realizate cu o linie dinamica a cadrului si o abordare moderna a tapiteriei. Designul futurist si elegant al VANK_LOIT face ca fiecare mediu de birou sa para mai deosebit. Rational arhitectural, confirma ideea ca experienta construieste caracter. Creat atat in timpul liber, cat si in prestigiu. VANK LOIT este proiectat pentru holuri, sali de intrare, zone de birou si sali de birouri.


Designul implica o combinatie uniforma de scaune cu spatar, cu intreaga forma din placaj profilat, complet tapitat si cu perne in forma de cub.


Dimensiuni:

- Inaltime: scaun 42-54 cm / total 83-94 cm
- Adancime: scaun 48 cm / total 68 cm
- Latime: scaun 54 cm / latime total 68 cm


Scaun - Vank_RANZ

VANK_RANZ este un scaun de birou care îi va face pe toti cei care va viziteaza camera de birou sa se simta rasfatati de confort. Puteti spune deja prin designul placut ochiului ca scaunul ofera comoditate la cel mai inalt nivel. Scaunul ergonomic cu profil inteligent este o garantie a unei atmosfere placute si prietenoase, care functioneaza cu siguranta in favoarea construirii relatiilor bazate pe incredere. Puteti fi sigur ca partenerul dvs. de negociere va fi relaxat si usor, datorita formelor rotunde ale scaunului care scade presiunea asupra coapselor si elimina amortirea membrelor.


Functionalitatea si adaptabilitatea sunt ceea ce face ca VANK_RANZ sa iasa in evidenta. Este perfect capabil sa satisfaca gusturile si sa raspunda cerintelor diversilor utilizatori. Scaunul si spatarul tapitate asigura confort suplimentar.


VANK_RANZ este un fotoliu elegant de birou creat cu cei mai pretentiosi clienti de afaceri. Un fotoliu cu un sistem unic de scaune pe baza de arcuri, cu spatar scazut sau inalt, si un set de cotiere din otel cu captuseala din piele optionala si realizate cu o gama larga de tesaturi performante. Modelele disponibile includ: o baza de paianjen inalta cu 4 varfuri, cu mecanism de auto-resetare, o baza transversala din aluminiu cu 5 varfuri pe rotile, cu reglare a inaltimii scaunului si modelul cu o baza de paianjen plat din 4 puncte in aluminiu pe picioare, ofera o optiune de reglare a inaltimii scaunului.


Scaun - Vank TIMANTI

VANK_TIMANTI este o forma geometrica inspirata din taieturi de diamante, care „plutesc” cu mandrie pe o structura asemanatoare cu o placa sau ca o sanie. Scaunul are calitati estetice neobisnuite si un confort extraordinar de utilizare. Punctul culminant al designului sunt scaunul si spatarul tapitate geometric. O forma eleganta plina de imaginatie, gata sa raspunda cerintelor tale.


Scaunele VANK_TIMANTI sunt, de asemenea, tapitate cu un material textil din lana naturala - o resursa biodegradabila si care se poate reinnoi anual. Cadrul este confectionat din aluminiu reciclat potrivit pentru re-procesare.

Un scaun complet tapitat de tip galeata confectionat cu tesaturi performante concepute pentru mediul de birou si acasa. Scaunul este realizat din spuma turnata pe o structura de otel, avand o forma unica de diamant deschis. Scaunul este disponibil cu o baza asemanatoare placii, cu mecanism de auto-resetare, cu un mecanism de inclinare pe o baza cu stea cu 5 varfuri pe rotile sau pe o cruce cu 4 varfuri, pe un picior de saniu acoperit cu pulbere in alb, antracit, platina metalica, auriu-bej sau crom.


Dimensiuni:

- Inaltime: scaun 47 cm
- Adancime: scaun 42 cm
- Latime: scaun 43 cm

- Inaltime totala 85 cm
- Adancimea totala 77 cm
- Latime totala 69 cm


Scaun - Vank_TINI

VANK_TINI - O familie de scaune universale. Multi cauta zvelta pentru subtilitate, dinamism si flexibilitate. Usurinta uimitoare a VANK_TINI il face un scaun complet mobil, iar gama larga de opțiuni disponibile il face o solutie perfecta pentru locurile in care se intalnesc multi utilizatori diferiti de multe preferinte diferite. Scaunele ofera o sezut din plastic foarte rezistent, acoperit optional cu pasla naturala, dar poate fi comandat alternativ in finisaj de placaj cu o tapiterie moderna optionala - si este atat de mic cat este nevoie pentru a te bucura de un nivel excelent de comoditate.


FELT DESIGN este utilizat pentru a alinia scaunele din VANK_TINI formand plastic. Este un material 100% natural, realizat din lana de oaie. Este inodor si nu contine substante toxice. Este, de asemenea, un material rezistent la blit si hidrofug - rezistent la praf si murdarie.


Un scaun pentru vizitator, disponibil cu si fara cotiere. Spatarurile si scaunele sunt confectionate din plastic turnat in alb, negru sau argintiu sau din placaj turnat oferit din laminat HPL sau din artar natural, furnir de stejar sau nuc sau complet tapitat si confectionat cu o gama larga de tesaturi performante. Cotierele sunt disponibile optional cu captuseala din piele. Rama este realizata dintr-o bara de otel, acoperita cu pulbere in alb, platina metalica, antracit sau crom.


Scaunele pivotante VANK_TINI au la baza o cruce de aluminiu lustruita sau pulbere.

Bancurile VANK_TINI sunt asezate pe un cadru acoperit cu pulbere cu 4 picioare, cu suport pentru picioare si fata cromata.


Scaun - WOODI

VANK_WOODI este atat un contrast cat si o simbioza a materialelor traditionale si o forma futurista. Puteti alege diferite rame, tipuri de finisaj din placaj, selectati din diferite tipuri de tapiterie si puteti alege culori diverse pentru alte elemente, ceea ce face ca scaunul sa se adapteze usor atat la interioarele traditionale, organice, cat si la cele mai ascutite, in forma de pop-ambiente.


VANK_WOODI a fost creat ca o combinatie dintr-un material natural, adica placaj care formeaza scaunul, cu o forma futurista a bazei de aluminiu. VANK_WOODI este un design de produs in Polonia si, de asemenea, un castigator al Red Dot Design Award din 2012 - premiu acordat in cea mai prestigioasa competitie din domeniul designului industrial din lume.

Un scaun de conferinta modern, castigator al Red Dot Design Award.


Placaj turnat din furnir natural: stejar, nuc, artar. Baza poate fi: o cruce de aluminiu lustruita sau pulbere cu patru picioare sau o stea cu cinci varfuri pe rotile - cu un mecanism de reglare a inaltimii scaunului. Scaunul si spatarul au trei versiuni de tapitare: cu o perna pentru scaun, perne in scaun si spatar, sau perne in scaun, spataruri si pe laterale si sunt realizate cu o gama larga de tesaturi performante.


Dimensiuni:

- Inaltime: scaun 47 cm / total 82 cm
- Adancime: scaun 47 cm / total 56 cm
- Latime: scaun 53 cm / total 62 cm

 
Mobilier consiliu sau sala conferinte format din mese conferinta caracterizate de un design diferit fata de mesele obisnuite din sala de consiliu. Fiecare masa de conferinta are un design elegant si sunt folosite materiale premium pentru blat.
 
Firmele au nevoie de un spatiu dedicat, pentru discutii business intr-un mediu adecvat si retras.
Design-ul acestor mese conferinte se caracterizeaza prin linii contemporane sau clasice combinate cu elemente moderne.
 

Masa de conferinta - Ergonomic Master


Masa de conferinta - Ogi

66 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mobilier pentru sali de conferinta MoveDesk
Contactează MOVEDESK și cere prețuri pentru proiectul tau.