Mobilier pentru birouri operationale si birouri executive MoveDesk

Mobilier pentru birouri operationale si birouri executive MoveDesk

Marca:
MoveDesk
Produs furnizat de:

MOVEDESK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MoveDesk

Birouri open space - Ogi N

Gama de birouri open space Ogi N este realizata dintr-o structura metalica vopsita in camp electrostatic. Picioarele biroului sunt dotate cu un sistem de trecere a cablurilor. Capacul exterior al picioarelor permite o instalare usoara a cablurilor.

Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm. Panouri despartitoare in culori calde, ofera o atmosfera placuta.


Birouri open space - Ogi Q

Gama de birouri open space Ogi Q, ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite in functie de spatiul detinut. Fiecare birou poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere „self closing”, sau cu usa cu tambur.

Birourile sunt realizate din structura metalica, cu profil de 60x20mm. Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.Birouri open space - Ogi U

Fiecare birou poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere „self closing”, sau cu usa cu tambur.Blatul de lucru poate fi dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.


Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.


Birourile sunt este realizate din structura metalica vopsita in camp electrostatic, cu profil de 30x60mm. Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.


Birouri open space - Ogi Y

Un sistem functional de birouri ce permite aranjarea acestora in moduri versatile. Gama de birouri operationale Ogi Y ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite in functie de spatiul detinut.Fiecare birou poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare dotate cu sistemul de deschidere „self closing”, sau cu usa cu tambur.


Blatul de lucru poate fi dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati.


Gama de birouri open space Ogi Y este realizata dintr-o structura metalica vopsita in camp electrostatic, cu profil de 40x40mm. Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.


Birouri operationale - Ergonomic Master

Gama de birouri operationale Ergonomic Master este un sistem functional de birouri ce permite aranjarea acestora in moduri versatile. Gama Ergonomic Master ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite intr-o varietate mare. Fiecare birou al gamei Ergonomic Master poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. In scopul de a oferi comfort la locul de munca, dulapurile manageriale si casetierele pot fi montate pe partea stanga sau dreapta a biroului.


Gama de birouri operationale Ergonomic Master permite reglarea biroului pe inaltimea utilizatorului oferind confort maxim la locul de munca si postura corporala corecta. Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.


Caracteristici:

Gama de birouri operationale Ergonomic Master este realizata dintr-o structura metalica vopsita in camp electrostatic. Structura gamei Ergonomic Master poate fi fixa cu inaltime de 740mm sau reglabila pe inaltime 620÷820 la fiecare 20mm. Blatul de lucru este din MFC panouri melaminate grosime 28mm.


Birouri operationale - Ogi A

Gama de birouri operationale Ogi A este realizata din metalica vopsita alb lucios, gri antracit sau aluminat.Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.


Fiecare birou poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie.
Blatul de lucru este dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.Birouri operationale - Ogi V

Un sistem functional de birouri multi-statie ce permite aranjarea acestora in diverse moduri.Gama de birouri operationale Ogi V ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite in functie de spatiul detinut.


Fiecare birou  poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere „self closing”, sau cu usa cu tambur. Blatul de lucru poate fi dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.


Gama de birouri operationale Ogi V este realizata cu picioare panou din MFC grosime 28mm.Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.Birouri operationale - Yan C

Un sistem functional de birouri ce permite aranjarea acestora in moduri versatile.Colectia de birouri operationale Yan C ofera un spatiu deschis si va permite sa realizati compozitii de culoare si texturi interesante de la blatul de lucru: MFC, la material textil la panourile despartitoare si metal, la structura biroului.


Blatul de lucru este dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.Optional birourile pot fi dotata cu panouri despartitoare de diferite marimi, rectangulare sau curbe.


Caracteristici:

Birourile sunt realizate din structura metalica cu patru picioare vopsita in camp electrostatic, avand sectiunea profilului de 60x60cm.
Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.


Birouri operationale - Yan T

Gama de birouri operationale Yan T este realizata din structura metalica, avand sectiunea profilului de 60x60cm, cu talpa metalica din aluminiu polisat.


Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.Fiecare birou poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere „self closing”, sau cu usa cu tambur.


Blatul de lucru este dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.
Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.


Birouri operationale - Yan Z

Aceste birouri operationale ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite in functie de spatiul detinut. Fiecare birou al poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie.Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere „self closing”, sau cu usa cu tambur.


Blatul de lucru este dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati.


Gama de birouri operationale Yan Z este realizata din structura metalica vopsita in camp electrostatic, avand sectiunea profilului de 60x30cm. Blatul de lucru este din MFC cu grosime de 28mm.Birou executiv - P-ROUND

Birourile sistemului P-ROUND se bazeaza pe o constructie de rafturi. Topurile fixate pe un cadru metalic sunt realizate din sectiuni de 40×20 mm. Picioarele tubulare cu diametrul de 50 mm sunt fixate pe cadru. Intreaga constructie este foarte stabila. Toate birourile si extensiile sistemului P-ROUND sunt oferite in doua optiuni: una de baza, cu regulatoare de nivel in intervalul de 2 cm, si cu reglare inaltime in intervalul de 12 cm (69-81 cm).


Birourile sistemului P-ROUND pot fi completate cu panouri de modestie dintr-o colectie larga de elemente suplimentare. Exista panouri de modestie din tabla si panouri metalice perforate.Birou executiv - P-SQUARE

Birourile din sistemul P_SQUARE se bazeaza pe o constructie de rafturi. Topurile sunt fixate pe un cadru metalic format din sectiuni de 40×20 mm. Picioarele metalice de 40×40 mm sunt insurubate pe cadru. Aceasta solutie asigura o constructie foarte stabila. Toate birourile si extensiile sistemului P_SQUARE sunt oferite in doua optiuni: una de baza, cu regulatoare de nivel si cu reglare inaltime in intervalul 12 cm (69-81 cm).


Birourile sistemului P_SQUARE pot fi completate cu panouri de modestie dintr-o colectie larga de element suplimentare.  Exista panouri din tabla si panouri metalice perforate.Birou executiv - PLURIS

Colectia PLURIS ofera alegerea designului, adaptabilitatea, fabricatia de calitate si designul minimalist modern, permitand nenumarate combinatii de la o singura statie de lucru pana la benching. PLURIS inseamna mai mult …


PLURIS este conceput in mod inteligent pentru a asigura simplitatea utilizarii. Are o estetica curata, ceea ce il face o solutie functionala de banci pentru spatii deschise. Alegerea a sase forme de rame distincte si o serie de culori, materiale si finisaje creeaza posibilitati aproape interminabile de exprimare a caracterului unei organizații. Gestionarea puterii si a cablurilor sunt adapostite discret in elementele de stocare integrate, creand o estetica vizuala eleganta. Topurile pot fi confectionate din placa MFC sau MDF finisata cu HPL si muchie turtita inversata. Persoanele fizice isi pot modifica spatiile de lucru. PLURIS ofera reglarea inaltimii in intervalul 20cm. Aceasta optiune de reglare a inaltimii este disponibila pe Cadrul Gate si Pier.


Blaturile glisante sunt disponibile și permit accesul usor al utilizatorului la cablurile si mufele orizontale. Colectia noastra de accesorii PLURIS inteligente si practice si mobilier suplimentar este special conceputa pentru a adauga o nota personala mediului de lucru. Tot ceea ce ai nevoie pentru a lucra cat mai eficient si organizat. De la panouri de modestie, sine, iluminat, tavi de hartie la ecrane acustice.


Birou executiv - ASTERO

ASTERO reprezinta eleganta surprinsa intr-o forma usoara, fascinanta si atemporala. Proportii perfecte, forme subtiri si materiale naturale de cea mai buna calitate creeaza un colaj armonios. Picioarele distincte ale birourilor si meselor de conferinta subliniaza o linie aparte a mobilierului. Manopera premium si calitatea fara compromis accentueaza prestigiul mobilierului. ASTERO isi dezvolta aura unica prin redefinirea spatiului din jur.


ASTERO ofera o armonie absoluta intre traditie si modernitate. Ultimele tehnologii inovatoare de prelucrare a sticlei, a metalului si a lemnului sunt completate de mestesugurile traditionale, in care calitatea inalta si acuratetea manoperei sunt de neinlocuit. Maiestria profesionistilor calificati si munca lor transforma ASTERO in obiecte exceptionale cu personalitate. Asa se creeaza cele mai rafinate si exclusive produse.


Natura nobila a mobilierului ASTERO este exprimata prin materiale de inalta calitate, atent selectate. Furnir natural, blat lacuit realizat din sticla ultra-limpede temperata si elemente din lemn natural cerat manual. Formularul este completat cu detalii cromate.


Mobilierul ASTERO include solutii functionale ajustate stilului de lucru contemporan. Sistemele inteligente de gestionare a cablurilor au fost concepute pentru a mentine intacta estetica unica a mobilierului. Usile si sertarele din unitatile de depozitare sunt deschise cu o apasare intuitiva a mecanismului de deschidere si finisate cu un detaliu crom. Balamalele cu o raza larga de deschidere garanteaza confortul utilizarii cotidiene. Unitatea la indemana are un compartiment special din lemn pentru documente dotate cu mecanism inteligent de extragere. Toate elementele mobilierului ASTERO se remarca prin ingrijire de cea mai buna calitate si fara compromisuri pentru fiecare detaliu.


Birou executiv Crystal

Gama de birouri directoriale Crystal va aduce eleganta biroului modern, fiind dedicata exclusiv persoanelor care apreciaza un design bun si minimalist. Perfectiunea, forma pura pragmatismul si aderarea la principiul „mai putin este mai mult”, dar si proportiile atent studiate sunt caracteristice deosebite specifice gamei de birouri directoriale Crystal.

Singurul element decorativ al biroului este o suprapunere de crom plasata pe partea de sus a piciorului.


Liniile simple si minimaliste ale gamei de birouri directoriale Crystal sunt asociate materialelor contemporane ca aluminiul, sticla si cromul. Crystal contine o gama variata de materiale si componente de mobilier care ajuta la satisface cerintele celor mai exigenti manageri.


Caracteristici:

Gama de birouri directoriale Crystal este realizata cu picioare aluminate sau negre. Blatul de lucru este din sticla temperata cu grosime de 10mm, sau din MFC cu grosime de 12mm. Gama Crystal contine birouri directoriale, casetiere, mese de conferinta si dulapuri pentru depozitare depozitare.


Birou executiv - Gravity

Biroul Gravity aduce un look nou,  a unui birou cu o forma minimalista inspirata de ahitectura moderna combinata cu tehnologia. Blatul de lucru se sprijina pe un singur picior, iar structura de sustinere invizibila aduce ideea de suprafata plutitoare. Topul biroului reglabil electric permite o tranzitie usoara de la pozitia asezata la o pozitie in picioare.

Elementele din metal ale biroului managerial Gravity pot fi comandate in doua culori alb sau negru. Blatul de lucru este din MFC si poate fi comandat in patru culori: alb, gri deschis, nuc sau negru. Colectia Gravity cuprinde masa de conferinta reglabila pe inaltime, masuta de cafea sau sistem modular de depozitare. Gravity este un birou unic fiind o propunere indrazneata adresata liderilor moderni.


Schiță dimensiuni Birou executiv - Gravity

Birou directorial - Impuls

Gama de birouri directoriale Impuls este caracterizata de formele simple si clare in care se evita materiale masive si in care se neaga manerele. Principiul de baza al gamei Impuls este: cu cat mai simplu cu atat mai frumos.

Sticla subliniaza decorul sofisticat al interiorului unui spatiu managerial. Impreuna cu sticla in culorile negru si alb, sunt folosite elemente metalice negre, albe si cromate. Stilul gamei Impuls este in primul rand un contrast intre alb si negru, stejarul si castanul culorile suprafetei de lucru sunt echilibrate de culorile contrastante ale structurii de birou.


Caracteristici:

Gama de birouri directoriale Impuls are structura realizata din profil metalic vopsit in alb sau negru. Blatul de lucru este din sticla temperata cu grosime de 10mm, sau din MFC cu grosime de 12mm.

Gama Impuls contine birouri directoriale, casetiere, mese de conferinta si dulapuri depozitare.Birou directorial - Mito

Gama de birouri directoriale Mito este proiectata de arhitectul italian Simone Bernocchi. Mito este un nou brand de mobilier executiv ce combina elemente puse in evidenta de lumina si umbra si anume albul lacuit in sincron cu placa cu structura 3D de platin.


Elementele de mobilier sunt reproduse cu mare acuratete si precizie, iar textura blatului de lucru ofera o senzatie placuta la atingere. Gama de birouri directoriale Mito este genul de mobilier ce adauga eleganta si individualism de invidiat spatiului de lucru managerial. Elementele de mobilier minimaliste dau posibilitatea multiplelor aranjamente legate de functionalitate si utilizare avantajoasa pentru fiecare tip de spatiu.


Caracteristici:

Gama de birouri directoriale Mito este realizata din MFC cu grosime de 38mm. Peretii laterali ai biroului sunt din HPL cu grosime de 38mm.


Birou directorial - Quando

Gama de birouri directoriale Quando ofera solutii pentru a face locul de munca cat mai confortabil. Colectia Quando se potriveste perfect interioarelor minimaliste moderne. Birourile din aceasta colectie au un design simplu cu detalii distincte din aluminiu.


Caracteristici:

Gama de birouri directoriale Quando este realizata din MFC cu grosime de 38mm. Gama de birouri directoriale Quando contine birouri directoriale, casetiere, mese de conferinta, masute de cafea si dulapuri depozitare.Birou directorial - Status

Gama de birouri directoriale Status combina liniile clasice cu cele moderne. Status este o gama ce raspunde cerintelor ergonomice asigurand in acelasi timp si utilizarea confortabila in timpul intalnirilor, conferintelor dar si activitatii zilnice.

Gama de birouri directoriale Status este o solutie perfecta pentru managerul modern, precum si o combinatie de prestigiu si stil individual, cu confort in utilizare.


Caracteristici:

Gama de birouri directoriale Status este realizata din MFC cu grosime de 52mm.  Optional, blatul de lucru este dotat cu prize multifunctionale. Gama Status contine birouri directoriale, casetiere, mese de conferinta, masute de cafea si dulapuri depozitare.Birou directorial - TRIANGO

Forma simpla bazata pe forme geometrice si detaliile proiectate cu atentie sunt caracteristici principale care subliniaza stilul unic si modern al sistemului de mobilier executiv TRIANGO. Blatul biroului este sprijinit pe rame din aluminiu dintr-o sectiune triunghi echilateral. Birourile sunt disponibile in mai multe versiuni: ca unitati independente sau avand atasata o unitate de depozitare cu usa tambur.


Birourile pot fi echipate cu un panou frontal din sticla taiata mat. Dulapurile cu o forma asimetrica caracteristica vin sa completeze sitemul de birou executiv TRIANGO.


64 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mobilier pentru birouri operationale si birouri executive MoveDesk
Contactează MOVEDESK și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.