Mobilier la comanda pentru living Ruspin

Mobilier la comanda pentru living Ruspin

Marca:
Ruspin
Produs furnizat de:

RUSPIN HOME

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Ruspin

Mobilier la comanda pentru camere de zi

Cand confectionati la comanda mobilier pentru living:

- primiti sfaturi competente si practice de la designer

- cu ajutorul lui puteti vedea pe schita orice mobilier imaginar

- alegeti materialul de fabricare dorit - lemn masiv, furnir natural, MDF vopsit sau PAL melaminat de cea mai inalta calitate

- alegeti culoarea dorita

- hotarati ce tip de fatade doriti, cu suprafata mata sau lucioasa

- alegeti la dorinta detalii decorative, patina, imprimare foto etc.

- si cel mai important moment - mobilierul va avea dimensiunile necesare si va fi plasat optimal in dependenta de spatiul camerei.

COMPANIA RUSPIN HOME ESTE LIDERUL IN PROIECTAREA SI CONFECTIONAREA MOBILIERULUI LA COMANDA. Compania noastra solutioneaza orice sarcini, chiar si cele mai dificile. Echipa de profesionisti, echipamente moderne, fac posibila crearea fatadelor curbate, vitralii, printari, patinare si a altor servicii.
Designerii vin la domiliciliu pentru a face masurari si propun cele mai potrivite idei in organizarea spatiului. Creaza proiecte 3D si duc comanda de la schita pana la instalare.
Rusin Home confectioneaza usi, mobila de corp si mobilier tapitat.
Acest fapt este important atunci cand alegeti o companie careia ii incredintati crearea interiorului livingului deoarece, din punct de vedere stilistic, piesele de mobilier biblioteca, canapeaua si alte obiecte formeaza un concept unic. Mobilierul pentru living comandat de la compania Ruspin Home inseamna calitate, placere estetica si confort.
Lucru în România