Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:


Mobilier bucatarie ROYAL


Sub nume regale intitulate generic ROYAL se regasesc bucatariile clasice de cea mai inalta calitate, care au fost executate din lemn.

15 design-uri clasice ascund in spatele fronturilor cele mai recente tehnologii, cum ar fi sistemul de inchidere silentioasa BLUMOTION, sistemul de organizare a sertarelor ORGA-LINE, cosuri pentru interiorul dulapurilor sau balamale perfecte BLUM.


Acestea sunt clasificate in urmatoarele subcategorii:Bucatariile ROYAL constituie nu numai, peste 200 de corpuri de dulapuri - sunt de asemenea si o multitudine de accesorii, sub forma de vitralii, pilastri, plinte decorative, blaturi de diferite culori, precum si manere cu un stil unic, individual.


Bucatariile ROYAL au fost proiectate pentru clientii cei mai exigenti, care prezinta atasamentul fata de traditie.

Design-ul bucatariei se bazeaza pe aceleasi principii ca si moda - nu exista reguli rigide. Una langa alta, exista bucatarii moderne - ansamblate din corpuri simple, de culori clare uneori contrastante, combinand in mod liber materiale, prezentand totodata forme si finisaje neobisnuite, precum si bucatarii clasice - cu frumusetea lor neobisnuita care rezulta din frumusetea materialelor naturale. 
In general, acesta este un lemn cu diverse nuante coloristice, cu un desen unic de inele, cu denivelarile caracteristice ale facturii care determina piese de

mobilier diferite intre ele.


Aceste bucatarii, ornate cu detalii, pilastri, cornise, dau o imagine de epoca trecuta sau o atmosfera romantica rezidentei de la tara. Orice idee cu privire la propria bucatarie clasica poate fi completata cu detalii alese corespunzator , cum ar fi de exemplu manerele din alama, de multe ori cu elemente decorative din ceramica sau lemn. Diferente de stiluri gasim, de asemenea, si in ceea ce priveste hotele si alte aparate electrocasnice, bateriile de chiuvete si chiar si elementele de iluminat. Materialele folosite, blaturile, manerele, chiar si liniile subliniate pe fronturile mobilierului si a cuptorului ne aduc aminte de timpul dinaintea modernismului.


Mobilierul din lemn este unic si creeaza o atmosfera specifica, calda si placuta in intregul interior. La aceasta contribuie fronturile sculptate din lemn, dotate cu vitrine din sticla transparenta, cu sipci decorative de finisare si manere decorative care combina metalul cu ceramica. Aceste trasaturi se datoreaza frumusetii lor atemporale si proprietatilor materiei prime din care au fost executate. Lemnul este materialul cel mai apreciat in industria mobilierului, iar mobilierul executat din lemn este elegant, prestigios si unic.


Structura individuala si unica a lemnului face ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica. Caracteristice pentru o anume specie de lemn cercurile, nodurile si inegalitatile inerente ale culorii, ca si decolorarile decid despre unicitatea si orginalitatea mobilierul. Plasticitatea mare a lemnului permite obtinerea diferitelor forme si modele de mobilier care se potriveste in bucatariile clasice, precum si cele moderne. Fronturile si elementele decorative executate din lemn sunt nu numai frumoase, dar mai presus de toate sunt durabile si solide, de aceea ingrijite in mod corespunzator vor decora bucataria D-voastra ani de zile.

Bucatariile din lemn incanta nu numai datorita frumusetii materialului, ci si datorita posibilitatilor sale. Acest lucru este vizibil mai ales in bucatariile clasice, unde sunt prezente fronturile curbate, pilastrii, arcade si blendele decorative.


Pentru intreg mobilierul se folosesc accesorii BLUM, incepand cu balamalele, amortizorii si terminand cu sistemele de sertare amortizate TANDEM BOX.
Sistemul organizator de sertar din gama ORGA-LINE va permite mentinerea ordinii perfecte si pastreaza totul la locul sau.

Datorita posibilitatii de alegere a manerelor si blaturilor, bucataria D-voastra poate fi cu adevarat un interior individual!Mobilier bucatarie SENTIMA


Sentima este un mobilier de bucatarie pentru clientii care cauta inspiratie printre cele mai bune modele, dar totodata apreciaza pretul atractiv. Cu gandul la acestia a fost creata o linie de mobilier care este formata din 140 de dulapuri, care pot fi combinate in sisteme functionale la libera alegere. Linia Sentima este definita de 10 tipuri de fronturi mentinute intr-o stilistica clasica. De asemenea, in completare exista o paleta larga de accesorii individualizate - sticla, blaturi, manere si plinte decorative. Confortul utilizatorului este oferit de sistemele de sertare Blum si accesoriile accesibile - opritori pentru sertare, cosuri, cargo sau sistemul Magic Corner, care permite utilizarea functionala a colturilor dulapurilor.Pentru bucatariile clasice va propunem fronturile din colectia Sentima care se caracterizeaza prin bogatia modelelor, prin calitate si un pret rezonabil. Fronturile Sentima sunt realizate din placa mdf infoliata.
In fiecare linie de mobilier sunt accesibile modele caracteristice ale fronturilor pline cu mai multe variante de frezare si inramare cat si vitrine cu sticla ornamentala, cu plinte decorative, sticla curata sau inghetata sau cu un decor stilizat laptos.


Pentru bucatariile din colectia Sentima oferim elemente decorative individuale, care vor sublinia stilul clasic al bucatariei - pilastrii, cornise decorative pentru finisaj superior si sub dulapuri, coroane si profile de mascare.

Sentima este exemplul perfect a mobilierului care ofera o inalta calitate la un pret rezonabil.

Obisnuiti cu eleganta mobilierului inchis la culoare prea usor uitam despre frumusetea fronturilor deschise, luminoase. Bucatariile deschise la culoare nu pierd nimic din eleganta planuita. Creaza un climat placut, care este subliniat de desenul cald al lemnului laturilor dulapurilor, plintelor si soclurilor.


Contrastul coloristic al fronturilor si corpurilor mobilierului de bucatarie Sentima reprezinta o operatie estetica mai ales in bucatariile cu stilistica traditionala.

Fronturile dulapurilor si sertarelor frezate adanc, pilastri, sticla, marginile rotunjite ale constructiei de jos si a celei suspendate - toate aceastea creaza imaginea clasica a bucatariei. In spatele acestei fete decorative se ascund totusi, solutii moderne care permit o munca mai usoara in bucatarie si mentinerea unei ordini perfecte.

Apreciati armonioasa combinatie dintre formele fronturilor si design-ul structurilor cu nervuri de lemn. Numai mobilierul Sentima asigura aceasta posibilitate de alegere a culorilor fronturilor si dulapurilor.

Pentru intreg mobilierul se folosesc accesorii BLUM, incepand cu balamalele, amortizorii si terminand cu sistemele de sertare amortizate TANDEM BOX.

Sistemul organizator de sertar din gama ORGA-LINE va permite mentinerea ordinii perfecte si pastreaza totul la locul sau.


Datorita posibilitatii de alegere a manerelor si blaturilor, bucataria D-voastra poate fi cu adevarat un interior individual !Mobilier bucatarie CAPITAL


Designul modern si materialele de inalta calitate - reprezinta intregul mister al bucatariei Capital. Fronturile mobilierului sunt realizate din lemn sau sunt furniruite cu furnir natural intr-una din cele 21 de culori. De asemenea, puteti alege dintre cele 16 culori ale lacurilor, finisate cu luciu inalt sau mat.


Lacul cu luciu inalt scoate in evidenta ceea ce in prezent este cel mai modern - fronturile inchise la culoare cu nervuri vizibile, dungate. Amplasarea fronturilor combinata cu plintele manerelor interactioneaza suplimentar cu nervurile orizontale ale furnirului exotic. Acest mobilier reprezinta nu numai elementul decorativ al bucatariei ci si al salonului deschis spre bucatarie.Insula sau peninsula este un element de lucru al constructiei baza pentru acest tip de bucatarie, dar nu este lipsit de functii decorative. De regula este un blat suplimentar, unde de cele mai multe ori este montata plita electrica deasupra careia se gaseste hota, si uneori chiuveta cu baterie decorativa. 
Cateodata insulele indeplinesc alte functii, de exemplu de bar inalt cu acces din partea salonului. Constructia inalta reprezinta centrul functionalitatii interiorului. Disponibilitatea a 3 tipuri de sticla face posibila proiectarea vitrinelor, iar gama larga de dulapuri permite crearea unui sistem de mobilier de bucatarie la alegere.

Pentru intreg mobilierul se folosesc accesorii BLUM, incepand cu balamalele, amortizorii si terminand cu sistemele de sertare amortizate TANDEM BOX.
Sistemul organizator de sertar din gama ORGA-LINE va permite mentinerea ordinii perfecte si pastreaza totul la locul sau.

Datorita posibilitatii de alegere a manerelor si blaturilor, bucataria D-voastra poate fi cu adevarat un interior individual !Mobilier bucatarie TRAFFIC


Traffic este propunerea pentru cei, care apreciaza calitatea la un pret accesibil. Design-ul modern care are ca baza trendurile actuale, este acum accesibil pentru toti. Traffic este o linie economica a fronturilor care este dedicata bucatariilor moderne. Fronturile sunt realizate din placa mdf infoliata sau din placa pentru mobila laminata. Cele peste 60 culori, 13 tipuri de fronturi cu frezari diferite indeplinesc chiar si cele mai neobisnuite dorinte In vitrine este folosita sticla care corespunde stilului modern al mobilierului - master, laptoasa sau decorate cu ajutorul unui design geometric. Asemanator cu, colectia Capital si bucatariile Traffic pot fi completate cu rame inguste sau late din aluminiu.In aceasta colectie sunt accesibile vitrine cu rame din aluminiu, dulapuri superioare cu sisteme de inchidere tip rulou din aluminiu, plite si picioruse decorative. 
Joaca-te cu forma si experimenteaza culorile. Aspectul bucatariei D-voastra depinde numai de D-voastra. Cu aceeasi usurinta puteti folosi fronturile largi, precum si cele inguste, diviziunile verticale care fac ca bucataria sa para a fi mai spatioasa. Datorita unei bogate oferte de dulapuri, fronturi si elemente de finisare bucatariile din colectia Traffic reprezinta o culegere de idei interesante pentru fiecare interior. Un rol important il constituie posibilitatea alegerii tipului de front (a frezarii), fiecare cu o denumire distincta in cadrul colectiei.


Spre exemplu mobilierul de bucatarie Traffic cu fronturi Diona sau Telesto:

Mobilierul din seria Traffic cu fronturi Diona este proiectat in conformitate cu ultimele tendinte ale design-ului modern. Modulele simple cu fronturi de culoarea lemnului exotic se incadreaza perfect in locuintele moderne. Este suficient sa aveti un pic de imaginatie si cateva accesorii la moda pentru crearea unui interior in stil pop-art. Un domeniu larg de aplicare il au mai ales persoanele care, proiecteaza bucataria Diona deschisa spre salon. Modul de finisare a blaturilor este important pentru durabilitatea acestora.


Black Red White ofera blaturi cu muchii melaminate, infoliate cu PVC sau SSV.

Dulapurile suspendate cu fronturi de sticla in cadru de aluminiu impodobesc bucataria si in acelasi timp depoziteaza si ascund tot de ce este necesar in fiecare zi. 
Forma atemporala, simpla a fronturilor Telesto permite construirea unei bucatarii intr-un stil trendy, eclectic. Aparatele de bucatarie stilizate arata bine, inconjurate de lemn de culoare inchisa, chiar si frigiderul de sine statator nu perturba design-ul uniform al interiorului. Sertarele simetric situate in zona de gatit confera ansamblului un caracter traditional. Totodata sunt foarte utile in timpul pregatirii mancarurilor - in acestea veti amplasa accesoriile necesare si condimentele.
Pentru intreg mobilierul se folosesc accesorii BLUM, incepand cu balamalele, amortizorii si terminand cu sistemele de sertare amortizate TANDEM BOX.
Sistemul organizator de sertar din gama ORGA-LINE va permite mentinerea ordinii perfecte si pastreaza totul la locul sau.
Datorita posibilitatii de alegere a manerelor si blaturilor, bucataria D-voastra poate fi cu adevarat un interior individual !Mobilier bucatarie NIKA 180


Seturile de bucatarie NIKA au fost create cu gandul la preturile mici. Achizitionarea elementelor din componenta setului este mai economica decat cumpararea elementelor separate. In componenta setului intra corpurile necesare desfasurarii activitatii in bucatarie: dulap pentru chiuveta, dulap cu sertare si dulapuri suspendate, cat si, in functie de tipul setului, dulapuri suplimentare, care ofera spatiu de depozitare suplimentar. Toate dulapurile sunt vandute in pachete ceea ce reduce costurile de transport si de depozitare.


Din componenta setului NIKA 180 Ramka fac parte sase dulapuri, doua blaturi si manere. Fiecare front este dotat cu manere atent alese.
Mobilierul este comercializat in pachete pentru montaj individual.
Dimensiuni:
- L = lungime, H = inaltime, A = adancime
- corpuri inferioare: L1 = 80cm (corp pentru chiuveta), L2 = 40 cm (corp cu sertare), L3 = 60 cm (corp cu 2 usi); H = 82 cm, A = 45,3 cm;
- corpuri superioare: L = 80 cm, L2 = 40 cm, L3 = 60 cm, H = 71,6 cm, A= 28,8 cm.


Lungime totala:180 cm.
Blatul are grosimea de 28mm.
Culoarea blatului: piatra bej.


Setul cuprinde doua blaturi cu urmatoarele lungimi 1 x 40 cm si 1 x 60 cm.
Culori disponibile pentru fronturi din setul NIKA 180:
- mar inchis (front de tipul RAMKA );
- arin galbui (front de tipul CLASSIC);Mobilier bucatarie NIKA 260


Din componenta setului NIKA 260 fac parte opt dulapuri, trei blaturi si manere. Fiecare front este dotat cu manere atent alese. Mobilierul este comercializat in pachete pentru montaj individual.
Dimensiuni:
- L = lungime, H = inaltime, A = adancime.
- corpuri inferioare L = 80cm (corp pentru chiuveta), 40 cm(corp cu sertare), 80 cm (corp cu 2 usi) si 60 cm (corp cu 2 usi), H =82 cm, A =45,3 cm.
- corpuri superioare: L = 80 cm, 40 cm, 60 cm, 80 cm, H = 71,6 cm, A = 28,8 cm.


Lungime totala: 260 cm parte inferioara si 260 cm parte superioara.

Blatul are grosimea de 2,8 cm.
Setul cuprinde 3 blaturi: 1x40 cm, 1x60 cm si 1x80 cm
Culoarea blatului: piatra bej.


Toate seturile NIKA contin corpuri numai in culoarea mar inchis.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Royal TRONIUSZ XXV, Royal STRATEGIO XI, Royal ARTYCJA XV...
Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
CAPITAL 38 ELYSEE AVENUE, CAPITAL 34 PARK AVENUE, CAPITAL 36 NORDE AVENUE...
Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
NIKA 180 Ramka/Classic
vezi in biblioteca
Mobilier bucatarii la comanda | Exemple de utilizare | CAPITAL 34 PARK AVENUE (2 foto)
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 1
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 2

Mobilier bucatarii la comanda | Exemple de utilizare | CAPITAL 37 SAVANA AVENUE (4 foto)
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 1
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 2
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 3
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 4

Mobilier bucatarii la comanda | Exemple de utilizare | CAPITAL 36 NORDE AVENUE (5 foto)
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 1
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 2
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 3
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 4
 • Mobilier bucatarii la comanda BLACK RED WHITE - Poza 5

vezi in biblioteca
Alte produse GENAROM (1)