Minipiscine SPA FIBREX

Minipiscine SPA FIBREX

Marca:
FIBREX
Produs furnizat de:

FIBREX CO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
FIBREX

Minipiscinele cu hidromasaj (tip jacuzzi) sunt dotate cu toate elementele de hidromasaj si specificatiile pentru o hidroterapie completa.


Pentru relaxarea si confortul dumneavoastra minipiscinele tip jacuzzi dispun de sisteme performante cu jeturi de hidromasaj, sisteme de incalzire si filtrare, purificarea apei, sisteme de programare si control. Alege minipiscinele Fibrex si bucura-te de SPA la tine in casa sau in curte.

Minipiscina SPA tip jacuzzi - AQUA

Dimensiuni (L x l x h): 300 cm x 300 cm x 99/103 cm.

Minipiscinele AQUA sunt dotate cu sistem perimetral de control al nivelului sunt destinate atat pentru uz comercial cat si pentru uz personal oferind confort deplin datorita nivelului constant al apei. Pentru hoteluri si in general pentru uz public. Este un tip de minipiscina Jacuzzi cu control automat al nivelului.

Minipiscina rotunda cu diametrul de 3 m si sistem perimetral de control al nivelului este un model agreat pentru uzul comercial in hoteluri, centre spa - etc.

Cu cele doua nivele de sezut aceasta minipisicna iti ofera tot confortul necesar pentru a-ti face sederea in hotel cat mai placuta.

 

Minipiscina 5 locuri, SPA tip jacuzzi - ROYAL

Dimensiuni (L x l x h): 2050 mm x 2050 mm x 820 mm 

Minipiscina Royal - este o minipiscina SPA tip jacuzzi cu 5 locuri, din acril antibacterian.

Minipiscinele de la FIBREX pot fi investitii, pentru a va simti minunat, investitii semnificative pentru imbunatatirea vietii dumneavoastra, deoarece imbina toate elementele pentru o hidroterapie completa. Prin tehnica integrata (pompa suflanta cu aer, cromoterapie, dezinfectie) si designul atractiv, minipiscinele se constituie intr-o unitate care contribuie armonios la confortul si relaxarea dumneavoastra.


Minipiscina 3 locuri, SPA tip jacuzzi - PARADISE

Dimensiuni (L x l x h): 2000 mm x 1500 mm x 820 mm 

Minipiscina Paradise - este o minipiscina SPA tip jacuzzi cu 3 locuri, din acril antibacterian.

Corpul minipiscinelor este fabricat din acril sanitar, fabricatie SUA, termoformate in vacuum si ranforsate cu structura din poliesteri armati cu fibra de sticla. Minipiscina poate fi montata ingropat total sau partial in pardoseala sau in totalitate la suprafata. Exteriorul poate fi placat in faianta, gresie sau panouri din lambriuri de lemn indigen sau exotic.


Minipiscina 5 locuri, turbo jeturi jacuzzi - PALMA

Dimensiuni (L x l x h): 2180 mm x 2190 mm x 900 mm.


Minipiscina PALMA iti ofera confort si relaxare datorita functiilor sale de hidroterapie completa - un mic jacuzzi in locuinta ta! Cu un design deosebit si 5 locuri prevazute cu turbo jeturi si mini jeturi, minipisicina PALMA este controlata prin intermediul unui tablou electric usor de folosit si dispune de lampa subacvatica.


Minipiscina SPA tip jacuzzi - RIO

Dimensiuni (L x l x h): 2200 mm x 1860 mm x 900 mm.


Rasfatul si relaxarea sunt la doar cateva butoane distanta si pot ajunge in confortul locuintei tale prin minipiscina RIO. Spatioasa, cu format patrat, comanda pneumatica si un numar generos de mini jeturi si turbo jeturi, minipiscina RIO iti ofera hidroterapia si relaxarea de care ai nevoie zi de zi !

16 imagini

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Minipiscina 5 locuri
Fisa tehnica
3 p | RO
Minipiscina
Fisa tehnica
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Minipiscine SPA FIBREX
Contactează FIBREX CO și cere prețuri pentru proiectul tau.