Mese cu inaltime reglabila pentru birou si pentru acasa SUSPA

Mese cu inaltime reglabila pentru birou si pentru acasa SUSPA

Marca:
SUSPA
Produs furnizat de:

ACCESORIA GROUP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
SUSPA
Posibilitatea de reglare a inaltimii scaunului este doar jumatate din solutie. Sa vedem de ce: luam ca exemplu un barbat cu inaltimea de 1.75 m. Aceasta este inaltimea medie a barbatilor din Romania, conform studiului realizat de oameni de stiinta din cadrul NCD Risk Factor Collaboration, coordonat de Imperial College London.


Astfel incat prietenul nostru din exemplu sa aiba o postura corecta, trebuie sa tina talpile drepte pe podea, umerii relaxati, bratele pe langa corp, iar antebratele sa stea paralel cu solul, intr-un unghi de maxim 100°. Pentru aceasta, inaltimea mesei la care el ar trebui sa lucreze este de 66 de cm. Cu aproape 10 centimetri mai mult decat inaltimea standard a unui birou.

Mese cu inaltime reglabila, cu comanda electronica - SUSPA ELS

ELS 3, sistemul pentru masa reglabila potrivita pentru birou si pentru acasa


Accesoria Group va propune o solutie inovatoare, care va va ajuta sa mentineti o postura corecta la birou, ajustand cu ususrinta inaltimea: sistemul ELS 3, care poate fi utilizat in locuinte, in birouri, sali de conferinta si in spatii comerciale precum bistro-uri, restaurante, cluburi.


ELS 3 este sistemul pentru reglarea electronica a inaltimii mesei. Este compus din doua picioare cu sistem de reglare a inaltimii, un cadru metalic reglabil pe care se prinde blatul, firele electrice si comutatorul. Blatul mesei nu este inclus in acest sistem. Il puteti achizitiona separat, cu designul care sa se potriveasca cel mai bine stilului incaperii in care il veti folosi. Cadrul metalic reglabil va permite sa alegeti blaturi cu lungimi cuprinse intre 1200 si  1800 mm si adancimi cuprinse intre 700 si 800 mm. Greutatea blatului nu trebuie sa depaseasca 100 de kg astfel incat sistemul sa functioneze impecabil.


Cu acest tip de sistem, ridicarea si coborarea sunt controlate de un sistem electric, ceea ce face ca ajustarea inaltimii sa fie extrem de usoara. Prin apasarea unui buton, masa coboara sau se ridica la inaltimea pe care o doriti.  Veti fi asadar tentati sa reglati inaltimea mesei mai des, pentru ca totul se realizeaza cu usurinta si rapid. Viteza de ridicare este de 38 de mm pe secunda, de la 570 mm (inaltimea unei mese de cafea) la 1220 mm (inaltimea unei mese de cocktail). Sistemul este potrivit pentru blaturi de masa mai mari, fiecare picior suportand 50 kg.


Perfecta pentru lucrul la birou sau pentru a fi utilizata acasa, cu masa ELS 3 nu aveti nevoie decat de o priza in apropiere pentru a va bucura de flexibilitate si usurinta in utilizare.

4 imagini

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mese cu inaltime reglabila pentru birou si pentru acasa SUSPA
Contactează ACCESORIA GROUP și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România