Mecanisme si feronerie pentru usi si ferestre din lemn, pvc sau metalice G-U BKS

Mecanisme si feronerie pentru usi si ferestre din lemn, pvc sau metalice G-U BKS

Marca:
G-U BKS
Produs furnizat de:

G-U FERROM COM

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
G-U BKS

Feronerie pentru ferestre si usi de balcon

Feroneria oscilo-batanta a grupului GU este recunoscuta la nivel mondial printr-o inalta calitate, probata in nenumarate randuri: ea nu este doar zincata, ci si protejata impotriva coroziunii prin izolarea de suprafata ferGUard. In plus, in calitate de ofertant complet, GU va ofera totul dintr-o singura sursa - de la proiectare si pana la livrare. Suntem ofertanti de sistem pentru solutiile din clasa de rezistenta 2 pentru elementele din lemn si PVC si dispunem de un program cuprinzator de certificare CE pentru elementele din lemn. La cerere, se pot oferi adaptari individuale si specifice fiecarei tari.

Sisteme de feronerii oscilo-batante complet ascunse

Sistemele de feronerii oscilo-batante complet ascunse nu reprezinta doar un punct forte vizual ci, prin actionarea canaturilor paralel cu tocul, sunt si usor de folosit. Dincolo de acestea, impresioneaza multiplele posibilitati de utilizare si montajul simplu al componentelor de fixare.Pentru elemente din lemn

In cazul in care cautati feronerie complet ascunsa pentru ferestrele si usile de balcon montate in acelasi plan cu suprafetele adiacente, atunci UNI-JET S-CONTURA reprezinta solutia fiabila. In cazul in care cautati feronerie complet ascunsa pentru ferestrele si usile de balcon cu canat de acoperire, atunci UNI-JET S-CONCEALED reprezinta alegerea corecta - inclusiv pentru greutati mari ale canaturilor.


Pentru elemente din material plastic

Pentru ferestrele si usile de balcon din PVC alegeti UNI-JET S-CONCEALED. Cu acest tip de feronerie nu vor fi necesare niciun fel de prelucrari, ca de exemplu gauriri ale profilului tocului. In plus, suporturile specifice profilelor se adapteaza in mod optim la conditiile date ale sistemelor de profile.


Pentru elemente din aluminiu

Partea cu balamale a UNI-JET C-CONCEALED ofera cel mai elegant aspect pentru ferestrele din aluminiu. Feroneria cu fixare prin strangere, cu lagare de colt si ale balamalelor tip foarfece complet ascunse reprezinta alegerea potrivita pentru elementele de fereastra din aluminiu cu canal al canaturilor de 16 mm.

 

Sisteme viziblie de feronerie oscilo-batanta UNI-JET

La GU gasiti sisteme de feronerie oscilo-batanta pentru orice forma de fereastra si pentru orice material al tocului. Dintre capacele de acoperire disponibile in multe nuante coloristice, alegeti-le pur si simplu pe cele potrivite pentru culoarea tocului.

Mecanismul de inchidere centralizata UNI-JET cu rola tip ciuperca CLEVERLE cu ajustare automata il puteti combina cu diverse parti cu balamale si il puteti utiliza la toate sistemele de ferestre din lemn, PVC si metal.

Sisteme viziblie de feronerie oscilo-batanta UNI-JET

La GU gasiti sisteme de feronerie oscilo-batanta pentru orice forma de fereastra si pentru orice material al tocului. Dintre capacele de acoperire disponibile in multe nuante coloristice, alegeti-le pur si simplu pe cele potrivite pentru culoarea tocului.


Mecanismul de inchidere centralizata UNI-JET cu rola tip ciuperca CLEVERLE cu ajustare automata il puteti combina cu diverse parti cu balamale si il puteti utiliza la toate sistemele de ferestre din lemn, PVC si metal.


Feronerie oscilo-batanta UNI-JET M / UNI-JET S - Pentru ferestre si usi de balcon din lemn


Sunt disponibile urmatoarele versiuni de feronerie:

UNI-JET M 20/12 - Feronerie oscilo-batanta cu lagar de colt cu fixare in frezare sub forma de cupa (ø 34 mm) si balama de colt in falt; pentru interstitiu al faltului de 12 mm


- UNI-JET M 6/12 - Feronerie in falt cu fixare in frezare cu cupa dubla (ø 34 mm) si balama de colt in falt; pentru interstitiu al faltului de 12 mm

- UNI-JET M 6/4 - Feronerie in falt cu fixare in frezare cu cupa dubla (ø 34 mm) - frezarea pe tocul orb incleiat si balamale de colt in falt; pentru interstitiu al faltului de 4 mm

- UNI-JET M 6/4 i - Feronerie in falt cu fixare in frezare cu cupa dubla (ø 34 mm) - frezare pe profilul neincleiat al tocului orb si balamale de colt in falt; pentru interstitiu al faltului de 4 mm

- UNI-JET S - Feronerie cu lagar de colt si lagar pentru foarfece atasabile cu suruburi si balama de colt in falt; pentru interstitiu al faltului de 12 mm.

 

Pentru ferestre si usi de balcon din PVC

Pentru ferestre si usi de balcon din PVC, UNI-JET D va ofera posibilitatea de a opta intre partea cu balamale cu lagar de colt sau balama cu fixare prin gaurire.


Placile de incuiere sunt adaptate optim la respectivele sisteme de profile si asigura functionarea in conditii de siguranta a elementelor ferestrelor.


Feronerie oscilo-batanta UNI-JET C si UNI-JET D

Pentru ferestre si usi de balcon din metal cu canal al canatului de 16 mm

Sunt disponibile urmatoarele versiuni de feronerie:


UNI-JET C - Feronerie cu fixare cu strangere in toc pentru elemente cu o greutate a cana¬tului de pana la 130 kg


UNI-JET D - Feronerie cu balama de colt in falt si foarfece duble de falt.


Sistem de feronerie oscilo-batanta JET AK8 - Pentru ferestre si usi de balcon din metal cu Euronut 15/20.

Acest sistem clasic asigura un aspect unitar - lagarele feroneriei tip foarfece si lagarele de colt sunt la acelasi nivel cu suprapunerea canatului. Toate componentele vizibile sunt din aluminiu eloxat sau cu strat de acoperire cu pulberi.


Sunt disponibile urmatoarele versiuni de feronerie:


JET AK8 - Feronerie cu fixare cu strangere in toc, cu dimensiunea camerei de 21 mm, pentru canelura Euro 15/20 in canat, pentru elemente cu o greutate a canatului de pana la 80 kg.


JET AK8-130 - Feronerie cu fixare cu strangere in toc, cu dimensiunea camerei de 21 mm, pentru canelura Euro 15/20 in canat, pentru elemente cu o greutate a canatului de pana la 130 kg.

Feronerie oscilant-culisanta

Tehnologia inovatoare cu carucior asigura o utilizare eficienta si de durata printr-o functionalitate precisa chiar si la greutati mari. In timpul aerisirii in pozitie de oscilatie, foarfecele mentin canatul deschis, cu asigurare la furtuna.

Feroneriile pentru elementele mari si grele sunt echipate suplimentar cu un sistem de control fortat, care la inchidere atrage canatul pe toata latimea, iar la deschidere il impinge.

Pentru greutati ale canaturilor de pana la 90 kg

Feroneria si mecanismul de inchidere centralizata GU-90 oZ reprezinta solutia precisa si sigura in functionare pentru elementele oscilant-culisante mici si usoare.Pentru greutati ale canaturilor de pana la 100 kg

Sistemul oscilant-culisant GU-966/100 oZ bb, aliniat cu pardoseala, nu doar va indeplineste toate dorintele de confort ci, in combinatie cu pragul de pardoseala GU DKS, indeplineste si cerintele pentru o inaltime maxima a pragului de 20 mm.


Pentru greutati ale canaturilor de pana la 130 kg

Pentru elemente mici si de marime medie confortul si siguranta in functionare va sunt oferite de feroneriile oscilant-culisante fiabile pentru elemente cu greutati ale canaturilor de pana la 130 kg si latimi ale canaturilor de 1600 mm.


Pentru greutati ale canaturilor de pana la 150 kg

Feroneriile oscilant-culisante fiabile pentru elemente cu greutati ale canaturilor de pana la 150 kg si latimi ale canaturilor de 1600 mm va ofera un confort maxim in operare.


Pentru greutati ale canaturilor de pana la 200 kg

Asiguram confort maxim in operare si siguranta in functionare pentru elementele mari si grele prin feroneriile oscilant-culisante pentru elemente cu greutati ale canaturilor de pana la 200 kg si latimi ale canaturilor de 2000 mm.

Noua generatie de feronerie pentru sisteme culisant pliabile

Pentru elemente din lemn, PVC si metal

- Greutatile admise ale canaturilor de pana la 130 kg permit suprafete vitrate mai extinse. Poate fi obtinuta o latime maxima a elementelor de 6700 mm cu latimi ale canaturilor de pana la 1000 mm (conform diagramelor de utilizare).

- Culisele amplasate dedesubt, cu cate sase role de conducere cu rulmenti cu bile, turnate in plastic, si alte doua elemente la nivelul rolelor de ghidare superioare garanteaza ghidare sigura si silentioasa si in cazul canaturilor masive.

- Asigura protectia ridicata impotriva patrunderii prin efractie prin montarea unui sistem centralizat de inchidere UNI-JET la nivelul fiecarui canat in parte, cu patrundere suplimentara in prag si, in mod suplimentar, fixare mascata cu suruburi a balamalelor articulate.

- Executie fara bariere in asociere cu pragul de sistem GU, inaltime constructiva 20 mm.


Feronerie culisanta cu ridicare

In calitate de inventator si lider de piata, GU va ofera feronerii culisante cu ridicare care se evidentiaza printr-un inalt confort in operare, prevenirea in siguranta a incercarilor de intrare prin efractie, o ventilare variabila a incaperilor si un montaj simplu. Ele sunt adecvate atat pentru ferestrele si usile de balcon din lemn sau PVC, cat si din metal.

Pe langa acestea va asteapta si solutii speciale pentru ventilarea interstitiului, praguri potrivite, precum si un limitator optional de viteza. De altfel, solutia noastra de sistem pentru elemente culisante cu ridicare din lemn cu o grosime a canatului de 88 mm indeplineste inca de acum cerintele foarte severe ale Ordonantei privind economisirea energiei.

Feronerie culisanta cu ridicare - actionare manuala

Feroneriile noastre cu actionare manuala le gasiti in doua variante: pentru greutati ale canaturilor de pana la 150 kg sau pana la 300 kg. Si versiunea grea poate fi inchisa si deschisa cu rulare usoara, cu un necesar redus de forta.


Feronerie culisanta cu ridicare - actionare motorizata

Feroneriile noastre culisante cu ridicare cu motoare si senzori controlate electronic nu sunt doar extrem de sigure, ci sunt de asemenea disponibile in doua variante: puteti atasa sistemul vizibil sau puteti alege o versiune eleganta, ascunsa.


Praguri - La GU puteti alege: GU-thermostep va ajuta sa economisiti energie.

Cu sistemul modular GU de praguri, cu putine componente pot fi realizate solutii individuale de sistem.


Feronerii cu glisare in paralel - GU-966 (lemn / PVC) si GU-968 (metal)

 - Combinatia inovatoare de feronerii exclude operarile gresite

Latimi mai mari de trecere, mai multa siguranta in operare, mai mult confort.


In cazul sistemului de feronerie cu glisare in paralel, prin principiul de functionare a sistemului se asigura o operare regulamentara si in conditii de siguranta a usii concomitent cu accesul prin aceasta. In acest fel se evita deteriorarea feroneriei, elementului de inchidere sau a cadrului de montare. Datorita combinarii inventive a noilor culise cu foarfece si role cu rulment cu bile, care sunt amplasate in partea de sus a canatului, cu carucioarele basculante consacrate cu translatie, care sunt montate in partea de jos a canatului, canaturile culisante se inchid si se deschid usor si precis.

Feroneriile cu glisare in paralel GU-966 (lemn/PVC) si GU-968 (metal) constituie solutia pentru ferestre si usi de balcon cu latimi ale canaturilor de pana la 2000 mm si greutati ale canaturilor de pana la 200 kg.

Acestea sunt caracteristicile pe care vi le ofera feroneriile cu glisare in paralel GU-966, GU-968:


- Conditiile climatice diferite de vara si de iarna duc adesea la necesitatea ajustarii ale reglajelor camelor de inchidere. Rola tip ciuperca CLEVERLE cu ajustare automata se adapteaza autonom la conditiile de interstitiu al faltului.

Acest lucru reduce considerabil necesarul de reglare, atat la executie, cat si la locul de montaj.

- Caracteristica standard: securizare suplimentara impotriva utilizarii incorecte la dispozitivul central de inchidere UNI-JET

- Cu feroneriile GU pot fi confectionate elemente cu greutati ale canatului de pana la 200 kg si latimi ale canatului de pana la 2000 mm.

Mecanisme pentru usi si ferestre pivotante

Mecanisme pentru usi si ferestre pivotante

Feronerie pivotanta orizontal

Cu feroneriile pivotante orizontal de la GU realizati ferestre pivotante rotunde si dreptunghiulare cu o greutate de pana la 300 kg si o latime a faltului canatului de pana la 2950 mm.


Chiar si in incaperi cu cerinte speciale impuse ventilarii, sistemele cu doua cai asigura caracteristici optime: aerul viciat iese prin partea de sus, in timp ce prin partea de jos intra concomitent un flux de aer proaspat. Dincolo de acestea, ferestrele din lemn, PVC sau metal cu feronerie pivotanta orizontalGU creeaza senzatia de confort si sunt simplu de utilizat.


Caracteristicile feroneriei GU pivotanta orizontal:

- Mecanism de inchidere centralizata UNI-JET din gama componentelor oscilo-batante

- O frana reglabila a canatului, aflata in lagarul de pivotare, mentine canatul in siguranta in orice pozitie de ventilare

- Lagarele compacte de pivotare orizontala sunt adaptate exact la caracteristicile speciale ale diverselor sisteme de profile

 - Cu sigilare de suprafata ferGUard* argintiu pentru o protectie anti-coroziva de durata.Feronerie pivotanta vertical

Astfel, ferestrele vor beneficia de un mod de rotire surprinzator: feroneriile GU cu pivotare verticala permit ca incaperile sa fie ventilate oricand simplu si variabil - nclusiv in cazul unor puncte de pivotare care nu sunt amplasate central, formate mari ale ferestrelor, deschideri inalte ale usilor si greutati mari.


Caracteristicile feroneriei GU pivotanta vertical pentru ferestre din lemn:

- Mecanism fiabil de inchidere centralizata UNI-JET din gama componentelor oscilo-batante

- Cu sigilare de suprafata ferGUard* argintiu pentru o protectie anti-coroziva de durata.


Caracteristicile feroneriei GU pivotanta vertical pentru ferestre din metal:

- Lagarele compacte de pivotare verticala sunt adaptate exact la caracteristicile speciale ale diverselor sisteme de profile

- Grad inalt de etansare datorita garniturilor de etansare din silicon

- Cu sigilare de suprafata ferGUard* argintiu pentru o protectie anti-coroziva de durata.

Feronerie pentru usi

Broaste ingropate BKS

Indiferent din ce material ar fi construita usa - lemn, aluminiu, PVC sau sticla: in programul extensiv BKS gasiti cu siguranta broasca ingropata potrivita pentru situatia dumneavoastra de utilizare concreta.


Ca lider de piata in domeniul broastelor de panica pentru usi de evacuare, va oferim o gama larga de selectie. Acest lucru este valabil si pentru broastele si accesoriile pentru usile antifoc, precum si pentru broastele ingropate conform standardului DIN 18251 pentru usi interioare, respectiv usi specifice obiectivului.


Broaste ingropate pentru usi din lemn sau din otel

Pentru usile din lemn sau din otel va punem la dispozitie broaste pentru montare ingropata concepute special, cu setul de contraplaci si tablite de inchidere potrivite pentru fixarea pe cadru. Oferta este valabila si pentru domenii speciale.


Broaste ingropate entru usi din aluminiu sau PVC

Pentru usile inguste din profile de aluminiu sau PVC cu diverse valori de rigiditate, va punem la dispozitie o bogata oferta de broaste cu distante mici de la centrul gaurii cheii la margine, de unde puteti alege solutia de inchidere configurata anume pentru situatia dumneavoastra specifica.

Aceasta gama de produse se preteaza si pentru cerinte speciale.


Broaste ingropate pentru usi din sticla

Usile din sticla sau structurile de acces vitrate sunt elegante si necesita broaste cu o aparenta discreta, dar sigure si cu o functionalitate moderna. Cu linia de produse PRIME OFFICE aveti la dispozitie o gama de dispozitive de inchidere aflate intr-o corelatie estetica si functionala si care satisfac inaltele exigente ale utilizarii pentru usile din sticla.


Dispozitive de inchidere in mai multe puncte

Dispozitivele de inchidere in mai multe puncte produse de GU dispun de elemente de inchidere suplimentare in zona superioara si inferioara a usii, si propun solutii individuale concepute pentru fiecare situatie de montare - de la varianta cu inchidere manuala pana la sistemul de inchidere cu autoblocare cu functie antipanica.Inchideri multipunct pentru usi din lemn sau din otel

Securitate pentru usi din lemn sau din otel: dispozitive cu distante mari intre centrul gaurii cheii si margine, cu placi frontale neproeminente, inglobate in lemn, precum si sisteme de inchidere in mai multe puncte cu proprietati de intarziere a propagarii focului, aici gasiti o solutie sigura, care sa se conformeze tuturor cerintelor.


Inchideri multipunct pentru usi din profile de aluminiu sau material plastic

Dispozitivele GU de inchidere in mai multe puncte pentru usi exterioare din aluminiu sau PVC sunt solutii dedicate, perfect adaptate acestui domeniu de utilizare, datorita versiunilor speciale de broaste, distantelor de la centrul gaurii cheii la margine si inaltimii clantei special dimensionate.

Feronerie pentru usi standard conform EN 1906

Garniturile de feronerie BKS standard, de calitate consacrata si etaland un design care se bucura de apreciere, va permit sa echipati usile incaperilor intr-o varietate de moduri. Produsele din gama noastra de baza din otel inoxidabil pot fi montate ca set de manere, garnitura cu actionare prin rotire / tragere pe o singura parte a usii sau ca seturi pentru camera de baie.

Feronerie WDL specifica obiectivelor de constructii conform EN 1906 si EN 179

Gama de feronerie WDL pentru regim de solicitare intensa va ofera un design atractiv si aplicabilitate universala in orice tip de cladire. Produsele sunt omologate nu numai conform EN 1906, ci si conform EN 179 pentru usi de protectie impotriva incendiilor si fumului, si pentru usi de evacuare.


Realizate din otel inoxidabil de inalta calitate, produsele sunt rezistente la coroziune si la abraziune, avand o durata lunga de viata.


Feronerie de protectie ES3

Feroneria BKS de protectie cu capac de siguranta pentru cilindru va ofera o securitate deosebita impotriva violentelor din exterior: capacul de siguranta pentru cilindru, realizat din otel calit, nu este rigid fixat de suport, dar, datorita formei sale, este bine conectat cu feroneria.


Un alt dispozitiv de securitate face la randul sau dificila torsionarea si extragerea cilindrului de inchidere.


Dispozitive de inchidere pentru usi de evacuare conform EN 1125

Barele noastre de impingere, respectiv de actionare, conforme cu EN 1125, pot fi asociate cu broastele de panica produse de firma noastra si pot fi montate pe alte usi din obiectivul de constructii, in combinatie cu feroneria existenta.


Acest lucru este posibil deoarece multitudinea de materiale si versiuni pe care vi le punem la dispozitie permit intotdeauna realizarea unei configuratii armonioase.

Dispozitive de inchidere aplicate pentru usi de evacuare conform EN 1125

Dispozitivele de inchidere aplicate pentru usi de panica de la BKS se monteaza pur si simplu pe tablia usii. Barele de impingere sau barele de actionare sunt omologate conform EN 1125 si sunt adecvate pentru usi de protectie impotriva incendiilor.


Diferitele tipuri de materiale si executii sunt adaptate la restul echipamentului usii.

 

Praguri pentru usi de intrare

GU va ofera o gama bogata de praguri pentru usi de intrare din lemn sau din PVC. Pragurile cu rupere termica reduc fluxul termic pe linia de jonctiune inferioara a elementului de inchidere, ceea ce, in conditiile unei montari corecte, aduce o considerabila economie de energie. Pragurile GU nu numai ca economisesc energie - ele se caracterizeaza si prin inaltimi constructive standard si sunt adecvate atat pentru constructii noi, cat si pentru renovari.Praguri cu rupere termica

Daca doriti sa economisiti energie, reduceti fluxul termic pe linia inferioara de jonctiune a elementului de inchidere cu ajutorul pragurilor de sistem GU cu rupere termica. Cu ajutorul pieselor de legatura conexiuni si al accesoriilor, configurati solutii individualizate, ajustate precis la sistemul de profiluri dat.


Praguri termoizolate

Cu ajutorul pragurilor termoizolate HTS realizati o inchidere inferioara profesionala a elementului. Datorita accesoriilor individualizate pentru fiecare sistem, aceasta gama de praguri ofera o multitudine de posibilitati de instalare.

 

Accesorii pentru feronerie

Grupul GU ofera o bogata selectie de accesorii din cele mai variate tipuri pentru constructia si montarea usilor si feroneriei pentru usi.


Balamale pentru usi - Cu balamalele GU pentru usi canaturile usilor sunt prinse de cadru intr-o maniera sigura si precisa. Aici gasiti o larga selectie de balamale de utilizare universala pentru profiluri din PVC, lemn si aluminiu.


Produse de etansare - Cu materialele de etansare pentru usi si elementele de racord de la Grupul GU realizati o potrivire perfecta a rosturilor de montaj ale usii cu structura-cadru. Ele vin desigur impreuna cu consiliere profesionista in ceea ce priveste recomandarile si reglementarile actuale.


Produse chimice pentru constructii - Aici gasiti un numar mare de produse chimice pentru constructii, care va sunt necesare pentru executia, montajul, etansarea, precum si ingrijirea si intretinerea ferestrelor sau a usilor. In plus, multe articole pentru reabilitari energetice, ca de exemplu izolatii, etansari si adezivi.


Tehnologie de fixare - Grupul GU va pune la dispozitie un amplu program de tehnologie de fixare. Acesta include cele mai diverse solutii de asamblare pentru un domeniu de utilizare foarte larg. Toate sunt conforme cu actualele reglementari si standarde de testare.


Etansari automate pentru usi - Cu etansarile automate pentru usi de la GU aveti o izolare perfecta intre usa si podea impotriva curentului, insectelor, prafului si murdariei. Sunt potrivite pentru usi din PVC, lemn sau aluminiu.


Tehnologia de montare a geamurilor - Accesoriile GU pentru montajul geamurilor va permit montajul profesional al unitatilor de geam, chiar si in cazurile cand trebuie indeplinite cele mai dificile cerinte. Pe de-o parte, prin materialele alese cu atentie si verificate, iar pe de alta, printr-o gama larga de produse.

Mecanisme pentru ferestre - Sisteme de ventilare

Printr-un program de diverse sisteme de deschidere oberliht, sisteme de actionare cu lanturi sau cu fus, Gretsch-Unitas va ofera solutii individuale pentru o ventilare confortabila de zi cu zi a incaperilor. Indiferent ca este vorba despre canaturi dreptunghiulare cu deschidere catre interior, cu fixare sus sau jos, ferestre cu fixare sus cu deschidere spre exterior sau forme speciale, cum ar fi ferestrele oblice, triunghiulare, rotunde sau cu arc plat - cu solutiile de la GU aproape orice aplicatie devine realizabila.


Sisteme de actionare la 230 V

Sistemele de actionare de ventilare reprezinta solutia pentru aerisirea zilnica a incaperilor si asigura o stare de confort prin ventilarea automatizata cu electromotor. In acest sens, dintr-o gama variata de produse formata din sisteme de actionare cu fus si cu lanturi se poate alege solutia potrivita in functie de cazul individual de utilizare.


Sisteme de actionare cu lanturi

Datorita modului lor de constructie plat, compact si cu aspect placut, ele se adapteaza perfect la arhitectura ferestrelor. Variatele tipuri de fixare permit aproape orice situatie de incorporare si tip de montaj pe ferestre batante, cu fixare jos sau sus, cu glisare paralela, rabatabile cu acrosare sus si proiectare spre exterior, pivotante orizontal sau vertical, de mansarda, toate atat cu deschidere spre interior, cat si cu deschidere spre exterior. Sistemul electronic inteligent integrat permite si comanda sincrona a doua sisteme de actionare - chiar si in combinatie cu sisteme de actionare cu blocare.


Sisteme de actionare cu fus

Pentru deschiderea si inchiderea ferestrelor de mansarda sau a deschiderilor de fatade de dimensiuni si greutati mari, sistemele de ac¬tio¬na¬re cu fus de la GUreprezinta solutia optima. In malluri, la fel ca si in foaiere de teatru, terminale din aeroporturi sau gradini de iarna - cu modernele sisteme de actionare cu fus de la GUputeti asigura peste tot o ventilare automatizata


Sisteme de deschidere pentru oberlihturi

Sistemele de deschidere pentru oberlihturi permit ventilarea zilnica simpla prin oberlihturile din PVC, lemn sau metal, care se afla in zone fara acces pentru utilizator. Prin posibilitatea de comanda a mai multor canaturi prin intermediul unui singur sistem de actionare, sistemele de deschidere pentru oberlihturi ofera o solutie avantajoasa din punct de vedere al costurilor, pentru o alimentare cu aer curat conform necesitatilor.Sisteme manuale de actionare

Cu sistemele de deschidere pentru oberlihturi cu forma plata VENTUS F 200 / F 300 puteti deschide in scopuri de ventilare oberlihturile inaccesibile din material plastic, lemn sau metal, ca de ex. ferestrele dreptunghiulare, oblice, cu arc plat sau cu arc rotund, montate vertical. Actionarea se efectueaza manual prin intermediul unei manete sau a unei manivele si garanteaza latimi de deschidere mari de 200 / 300 mm (F 200 / F 300).


Sisteme cu actionare cu motor

Cu sistemele de deschidere VENTUS pentru oberlihturi si cu electromotoarele ELTRAL incaperile pot fi ventilate confortabil si avantajos din punct de vedere al costurilor. Sunt ideale pentru ferestre dreptunghiulare montate vertical si cu deschidere catre interior, cu fixare in partea de jos, in partea de sus, oblice, cu arc plat sau rotund, din PVC, lemn sau metal. Pozitiile de oscilatie cu posibilitate de fixare in pozitie si reglabile fara trepte garanteaza o ventilare perfect dozata a incaperilor si permit latimi de deschidere de pana la 300 mm.


Sisteme manuale de ventilare

Ca urmare a anvelopelor tot mai etanse ale cladirilor, promovate prin reglementarile de economisire a energiei, tema "ventilare" trece tot mai mult in centrul atentiei. Cu elementele GU de ventilare pentru pentru ferestre puteti asigura un schimb de aer independent de utilizator, pentru protectia impotriva umezelii. Potrivite conceptului dvs. de ventilare si bazandu-se pe DIN 1946-6, aici gasiti toate produsele pentru planurile dvs. si pentru punerea lor in practica.Elemente de ventilare reglate prin umiditate

Ventilarea comandata prin umiditate reprezinta o ventilare condusa conform principiului de aerisire atat cat este necesar, insa cat de putin posibil. Elementele de ventilare higrometrice asigura optimizarea fluxului volumic de aer in functie de umiditate, individual in fiecare camera. Caracteristicile de eficienta sunt verificate de institutul de cercetari ift din Rosenheim conform DIN EN 13141.


Elemente de ventilare cu dozare DUCO

Dozarea ventilarii, la alegere prin intermediul unei manete, al unui snur sau al unei timonerii. Elementele de ventilare sunt confectionate din aluminiu extrudat. Separarea termica reduce transmiterea frigului / caldurii din interior catre zona exterioara. Sunt echipate cu o clapeta cu autoreglare care se inchide atunci cand vantul este puternic, prevenindu-se astfel pierderile mari de caldura. Pot fi montate la alegere ca element atasabil pe tocul orb al ferestrei sau in zona faltului geamului. Caracteristicile de eficienta sunt verificate de institutul de cercetari ift din Rosenheim conform DIN EN 13141.

Mecanisme pentru ferestre - Sisteme de ventilare

Printr-un program de diverse sisteme de deschidere oberliht, sisteme de actionare cu lanturi sau cu fus, Gretsch-Unitas va ofera solutii individuale pentru o ventilare confortabila de zi cu zi a incaperilor. Indiferent ca este vorba despre canaturi dreptunghiulare cu deschidere catre interior, cu fixare sus sau jos, ferestre cu fixare sus cu deschidere spre exterior sau forme speciale, cum ar fi ferestrele oblice, triunghiulare, rotunde sau cu arc plat - cu solutiile de la GU aproape orice aplicatie devine realizabila.
 

Sisteme de actionare la 230 V

Sistemele de actionare de ventilare reprezinta solutia pentru aerisirea zilnica a incaperilor si asigura o stare de confort prin ventilarea automatizata cu electromotor. In acest sens, dintr-o gama variata de produse formata din sisteme de actionare cu fus si cu lanturi se poate alege solutia potrivita in functie de cazul individual de utilizare.
 

Sisteme de actionare cu lanturi

Datorita modului lor de constructie plat, compact si cu aspect placut, ele se adapteaza perfect la arhitectura ferestrelor. Variatele tipuri de fixare permit aproape orice situatie de incorporare si tip de montaj pe ferestre batante, cu fixare jos sau sus, cu glisare paralela, rabatabile cu acrosare sus si proiectare spre exterior, pivotante orizontal sau vertical, de mansarda, toate atat cu deschidere spre interior, cat si cu deschidere spre exterior. Sistemul electronic inteligent integrat permite si comanda sincrona a doua sisteme de actionare - chiar si in combinatie cu sisteme de actionare cu blocare.
 

Sisteme de actionare cu fus

Pentru deschiderea si inchiderea ferestrelor de mansarda sau a deschiderilor de fatade de dimensiuni si greutati mari, sistemele de ac¬tio¬na¬re cu fus de la GU reprezinta solutia optima. In malluri, la fel ca si in foaiere de teatru, terminale din aeroporturi sau gradini de iarna - cu modernele sisteme de actionare cu fus de la GU puteti asigura peste tot o ventilare automatizata
 
 

Sisteme de deschidere pentru oberlihturi

Sistemele de deschidere pentru oberlihturi permit ventilarea zilnica simpla prin oberlihturile din PVC, lemn sau metal, care se afla in zone fara acces pentru utilizator. Prin posibilitatea de comanda a mai multor canaturi prin intermediul unui singur sistem de actionare, sistemele de deschidere pentru oberlihturi ofera o solutie avantajoasa din punct de vedere al costurilor, pentru o alimentare cu aer curat conform necesitatilor.
 

Sisteme manuale de actionare

Cu sistemele de deschidere pentru oberlihturi cu forma plata VENTUS F 200 / F 300 puteti deschide in scopuri de ventilare oberlihturile inaccesibile din material plastic, lemn sau metal, ca de ex. ferestrele dreptunghiulare, oblice, cu arc plat sau cu arc rotund, montate vertical. Actionarea se efectueaza manual prin intermediul unei manete sau a unei manivele si garanteaza latimi de deschidere mari de 200 / 300 mm (F 200 / F 300).
 

Sisteme cu actionare cu motor

Cu sistemele de deschidere VENTUS pentru oberlihturi si cu electromotoarele ELTRAL incaperile pot fi ventilate confortabil si avantajos din punct de vedere al costurilor. Sunt ideale pentru ferestre dreptunghiulare montate vertical si cu deschidere catre interior, cu fixare in partea de jos, in partea de sus, oblice, cu arc plat sau rotund, din PVC, lemn sau metal. Pozitiile de oscilatie cu posibilitate de fixare in pozitie si reglabile fara trepte garanteaza o ventilare perfect dozata a incaperilor si permit latimi de deschidere de pana la 300 mm.
 
 

Sisteme manuale de ventilare

Ca urmare a anvelopelor tot mai etanse ale cladirilor, promovate prin reglementarile de economisire a energiei, tema "ventilare" trece tot mai mult in centrul atentiei. Cu elementele GU de ventilare pentru pentru ferestre puteti asigura un schimb de aer independent de utilizator, pentru protectia impotriva umezelii. Potrivite conceptului dvs. de ventilare si bazandu-se pe DIN 1946-6, aici gasiti toate produsele pentru planurile dvs. si pentru punerea lor in practica.
 

Elemente de ventilare reglate prin umiditate

Ventilarea comandata prin umiditate reprezinta o ventilare condusa conform principiului de aerisire atat cat este necesar, insa cat de putin posibil. Elementele de ventilare higrometrice asigura optimizarea fluxului volumic de aer in functie de umiditate, individual in fiecare camera. Caracteristicile de eficienta sunt verificate de institutul de cercetari ift din Rosenheim conform DIN EN 13141.
 

Elemente de ventilare cu dozare DUCO

Dozarea ventilarii, la alegere prin intermediul unei manete, al unui snur sau al unei timonerii. Elementele de ventilare sunt confectionate din aluminiu extrudat. Separarea termica reduce transmiterea frigului / caldurii din interior catre zona exterioara. Sunt echipate cu o clapeta cu autoreglare care se inchide atunci cand vantul este puternic, prevenindu-se astfel pierderile mari de caldura. Pot fi montate la alegere ca element atasabil pe tocul orb al ferestrei sau in zona faltului geamului.
Caracteristicile de eficienta sunt verificate de institutul de cercetari ift din Rosenheim conform DIN EN 13141.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.