Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!
Mecanisme pentru ferestre - Sisteme de ventilare

Printr-un program de diverse sisteme de deschidere oberliht, sisteme de actionare cu lanturi sau cu fus, Gretsch-Unitas va ofera solutii individuale pentru o ventilare confortabila de zi cu zi a incaperilor. Indiferent ca este vorba despre canaturi dreptunghiulare cu deschidere catre interior, cu fixare sus sau jos, ferestre cu fixare sus cu deschidere spre exterior sau forme speciale, cum ar fi ferestrele oblice, triunghiulare, rotunde sau cu arc plat - cu solutiile de la GU aproape orice aplicatie devine realizabila.


Sisteme de actionare la 230 V

Sistemele de actionare de ventilare reprezinta solutia pentru aerisirea zilnica a incaperilor si asigura o stare de confort prin ventilarea automatizata cu electromotor. In acest sens, dintr-o gama variata de produse formata din sisteme de actionare cu fus si cu lanturi se poate alege solutia potrivita in functie de cazul individual de utilizare.


Sisteme de actionare cu lanturi

Datorita modului lor de constructie plat, compact si cu aspect placut, ele se adapteaza perfect la arhitectura ferestrelor. Variatele tipuri de fixare permit aproape orice situatie de incorporare si tip de montaj pe ferestre batante, cu fixare jos sau sus, cu glisare paralela, rabatabile cu acrosare sus si proiectare spre exterior, pivotante orizontal sau vertical, de mansarda, toate atat cu deschidere spre interior, cat si cu deschidere spre exterior. Sistemul electronic inteligent integrat permite si comanda sincrona a doua sisteme de actionare - chiar si in combinatie cu sisteme de actionare cu blocare.


Sisteme de actionare cu fus

Pentru deschiderea si inchiderea ferestrelor de mansarda sau a deschiderilor de fatade de dimensiuni si greutati mari, sistemele de ac¬tio¬na¬re cu fus de la GU reprezinta solutia optima. In malluri, la fel ca si in foaiere de teatru, terminale din aeroporturi sau gradini de iarna - cu modernele sisteme de actionare cu fus de la GU puteti asigura peste tot o ventilare automatizataSisteme de deschidere pentru oberlihturi

Sistemele de deschidere pentru oberlihturi permit ventilarea zilnica simpla prin oberlihturile din PVC, lemn sau metal, care se afla in zone fara acces pentru utilizator. Prin posibilitatea de comanda a mai multor canaturi prin intermediul unui singur sistem de actionare, sistemele de deschidere pentru oberlihturi ofera o solutie avantajoasa din punct de vedere al costurilor, pentru o alimentare cu aer curat conform necesitatilor.


Sisteme manuale de actionare

Cu sistemele de deschidere pentru oberlihturi cu forma plata VENTUS F 200 / F 300 puteti deschide in scopuri de ventilare oberlihturile inaccesibile din material plastic, lemn sau metal, ca de ex. ferestrele dreptunghiulare, oblice, cu arc plat sau cu arc rotund, montate vertical. Actionarea se efectueaza manual prin intermediul unei manete sau a unei manivele si garanteaza latimi de deschidere mari de 200 / 300 mm (F 200 / F 300).


Sisteme cu actionare cu motor

Cu sistemele de deschidere VENTUS pentru oberlihturi si cu electromotoarele ELTRAL incaperile pot fi ventilate confortabil si avantajos din punct de vedere al costurilor. Sunt ideale pentru ferestre dreptunghiulare montate vertical si cu deschidere catre interior, cu fixare in partea de jos, in partea de sus, oblice, cu arc plat sau rotund, din PVC, lemn sau metal. Pozitiile de oscilatie cu posibilitate de fixare in pozitie si reglabile fara trepte garanteaza o ventilare perfect dozata a incaperilor si permit latimi de deschidere de pana la 300 mm.Sisteme manuale de ventilare

Ca urmare a anvelopelor tot mai etanse ale cladirilor, promovate prin reglementarile de economisire a energiei, tema "ventilare" trece tot mai mult in centrul atentiei. Cu elementele GU de ventilare pentru pentru ferestre puteti asigura un schimb de aer independent de utilizator, pentru protectia impotriva umezelii. Potrivite conceptului dvs. de ventilare si bazandu-se pe DIN 1946-6, aici gasiti toate produsele pentru planurile dvs. si pentru punerea lor in practica.


Elemente de ventilare reglate prin umiditate

Ventilarea comandata prin umiditate reprezinta o ventilare condusa conform principiului de aerisire atat cat este necesar, insa cat de putin posibil. Elementele de ventilare higrometrice asigura optimizarea fluxului volumic de aer in functie de umiditate, individual in fiecare camera. Caracteristicile de eficienta sunt verificate de institutul de cercetari ift din Rosenheim conform DIN EN 13141.


Elemente de ventilare cu dozare DUCO

Dozarea ventilarii, la alegere prin intermediul unei manete, al unui snur sau al unei timonerii. Elementele de ventilare sunt confectionate din aluminiu extrudat. Separarea termica reduce transmiterea frigului / caldurii din interior catre zona exterioara. Sunt echipate cu o clapeta cu autoreglare care se inchide atunci cand vantul este puternic, prevenindu-se astfel pierderile mari de caldura. Pot fi montate la alegere ca element atasabil pe tocul orb al ferestrei sau in zona faltului geamului.

Caracteristicile de eficienta sunt verificate de institutul de cercetari ift din Rosenheim conform DIN EN 13141.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
440 p | EN
Feronerie pentru ferestre si usi balcon din LEMN - 00020 G-U BKS
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Oscilo-batanta
196 p | RO
Accesorii pentru feronerie - 21903 G-U BKS
Accesorii
Denumiri comerciale:
Oscilo-batanta, Oscilant-culisanta, Culisant pliabile...
16 p | RO
Feronerie culisanta in plan paralel, oscilanta si pliant-culisanta - 16684 G-U BKS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Oscilant-culisanta, Culisant pliabile, Culisante in plan paralel
vezi in biblioteca
Feronerie pentru ferestre si usi oscilo-batante | Prezentare produs | Oscilo-batanta (8 foto)
 • Feronerie oscilobatanta - Balama de falt UNI-JET D G-U BKS - Poza 26
 • Feronerie oscilobatanta - Balama inferioara UNI-JET ascunsa G-U BKS - Poza 27
 • Feronerie oscilobatanta la fereastra de aluminiu UNI-JET G-U BKS - Poza 28
 • Feronerie oscilobatanta UNI-JET ascunsa G-U BKS - Poza 29
 • Feronerie oscilobatanta UNI-JET C G-U BKS - Poza 30
 • Feronerie oscilobatanta UNI-JET D G-U BKS - Poza 31
 • Feronerie oscilobatanta UNI-JET G-U BKS - Poza 32
 • Punct inchidere de siguranta UNI-JET G-U BKS - Poza 33

Feronerie oscilant-culisanta | Prezentare produs | Oscilant-culisanta (5 foto)
 • Feronerie oscilant-culisanta cu prag din aluminiu GU-966 1 G-U BKS - Poza 21
 • Feronerie oscilant-culisanta cu prag din aluminiu GU-966 2 G-U BKS - Poza 22
 • Feronerie oscilant-culisanta GU-966 FOARFECA MZ G-U BKS - Poza 23
 • Feronerie oscilant-culisanta GU-966 FOARFECA OZ G-U BKS - Poza 24
 • Feronerie oscilant-culisanta GU-966 OSCILANT CULISANTA G-U BKS - Poza 25

Feronerie pentru sisteme culisant pliabile | Prezentare produs | Culisant pliabile (5 foto)
 • Mecanisme culisant pliabile pentru usi din lemn 1 G-U BKS - Poza 16
 • Mecanisme culisant pliabile pentru usi din lemn 2 G-U BKS - Poza 17
 • Mecanisme culisant pliabile pentru usi si ferestre GU922 a G-U BKS - Poza 18
 • Mecanisme culisant pliabile pentru usi si ferestre GU922 b G-U BKS - Poza 19
 • Mecanisme culisant pliabile pentru usi si ferestre GU925 G-U BKS - Poza 20

vezi in biblioteca