nCase - este un magazin online ce contine proiecte si modele de case. Prin intermediul nCase puteti obtine pe loc un proiect, concepute de arhitecti si ingineri atestati, la un pret de proiectare fara concurenta.


Proiecte de Autorizare de la 2 Euro/mp

In crearea www.nCase.ro am avut ca obiectiv principal sa oferim proiecte de case la preturi mici si la o calitate inalta. Pentru a atinge acest tel, am conceput  proiecte tip pe care le vindem online pentru a reduce in acest mod la minim timpul rezervat discutiilor dintre beneficiar si arhitect.


Proiecte case parter
Proiecte casa cu mansarda
Proiecte vile cu etajPACHETE PROIECTARE

Nu toti clientii nCase au nevoie de la inceput de proiectul complet al casei. Exista beneficiari care doresc sa isi personalizeze proiectul, altii doresc proiecte complete, in timp ce alti clienti isi doresc sa afle pretul de constructie al casei. Prin urmare, va oferim mai multe pachete de proiectare, fiecare dintre ele avand un continut adaptat nevoilor dumneavoastra.


1. Anteproiect - cumparand online, obtineti aproape instantaneu anteproiectul casei dorite. Studiati in detaliu a compartimentarea, dimensiunile interioare si exterioare si aspectul exterior al casei, cu vederi din mai multe unghiuri. In plus, in baza listei de antemasuratori cu principalele cantitati de materiale pentru structura si finisaje, va puteti estima costurile de constructie.

Se livreaza in format *.pdf prin download din pagina nCase.


2. Macheta 3D

Puteti vizualiza foarte modelul 3D al casei alese, puteti naviga in exeriorul si interiorul casei, puteti roti, mari sau micsora macheta 3D a casei. Include vederi din unghiuri prestabilite cu toate fatadele casei, compartimentarea interioara a parterului si etajului, chiar si vederi cu sectiuni ale casei (pentru casele cu mansarda), din care reiese foarte clar modul in care este compartimentata casa, inaltimile interioare, pozitia scarii, diferente de inaltime etc.


3. Proiectul in format electronic

Ofera in forma necesara pentru autorizare, plansele desenate de arhitectura in format electronic.

Cumparand acest pachet, puteti alege orice proiectant care sa modifice, personalizeze si adapteze la conditiile de amplasament casa pe care ati ales-o. Astfel, la un pret mic, obtineti un proiect de arhitectura bine realizat, in conformitate cu normele in vigoare si pe care aveti dreptul sa il modificati si sa il utilizati de cate ori doriti.


4. Proiectul pentru Autorizatia de Construire - Proiectul DTAC de arhitectura, rezistenta si instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati, livrat in 2 exemplare. Tot ceea ce trebuie sa mai faceti este sa obtineti avizele necesare autorizarii casei si sa depuneti dosarele la Primaria localitatii pentru a obtine Autorizatia de Construire.

 

5. Proiectul Structurii de Rezistenta - Proiectul structurii de rezistenta este elaborat de ingineri structuristi autorizati, in conformitate cu normele actuale si cuprinde informatii detaliate despre executia casei la rosu, planuri de armare stalpi, centuri, placi, extrase de armare, stuctura sarpanta acoperis etc. Documentatia tehnica va fi tiparita pe hartie in 2 exemplare, semnata si stampilata in original.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Ioana Zamfir - 04 Jul 2017, 10:00 (post nou)
Raspuns solutie
AMPRENTA 100 MP
Fisiere atasate
Raspunde
Ioana Zamfir - 04 Jul 2017, 09:14 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua sunt interesata de proiectul 3_014 apmrenta 100 mp ,4 camere casa economa AS DORI SA STIU CAT COSTA CU MATERIALE CU TOT CASA LA ROSU
Fisiere atasate
Raspunde
Benoni Siatat - 15 Nov 2016, 00:20 (post nou)
Raspuns solutie
Buna sunt interesat de proiectul 1-010 casa de 88 MP . Doresc sa stiu pretul constructiei la cheie . Va multumesc
Raspunde
Proiect casa parter NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
1-001
Proiect casa parter NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
1-002
Proiect casa parter NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
1-004
vezi in biblioteca
Proiect casa parter | Lucrari de referinta | 1-014 (2 foto)
  • Proiect casa parter NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Proiect casa parter NOICONSTRUIM - Poza 2

Proiect casa parter | Lucrari de referinta | 2-022 (2 foto)
  • Proiect casa parter NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Proiect casa parter NOICONSTRUIM - Poza 2

Proiect casa parter | Lucrari de referinta | 2-021 (2 foto)
  • Proiect casa parter NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Proiect casa parter NOICONSTRUIM - Poza 2

vezi in biblioteca
Alte produse si servicii NOICONSTRUIM (3)