Sistem CI perete de lumina
Sistemul perete de lumina LAMILUX face posibila o echipare a suprafetelor laterale de lumina optimizate energetic si sigure impotriva distrugerii. Acesti pereti pot fi astfel conceputi ca suprafata de lumina, de ventilare sau de evacuare de fum si caldura. Cu sistemul CI perete de lumina se poate folosi optim lumina zilei ca sursa de lumina laterala. Face posibil un aranjament arhitectonic clar al fatadei si poate fi realizat in doua variante: cu geamuri de lumina sau cu o fatada de lumina.

Avantaje:
- sunt posibile o multitudine de variante de ferestre si tipuri de geamuri, cu diferite posibilitati de deschidere
- la cerere sistemele de evacuare a fumului si a caldurii testate conform EN 12101-2 
- aripa de fereastra programabila cu deschidere pentru aer suplimentar dupa DIN 18232-2 
- optiune: panel cu economisire de energie(cu 6-straturi) cu Valoarea -U de 1,3
- panele clare sau opale
- montare economica si rapida 
- efortul de intretinere este mic

Sistem CI arhitectura de sticla FE/FP/FW
Un design atractiv, un farmec arhitectonic, o generoasa sursa de lumina si o extraordinara izolare termica sunt emblemele acestui sistem CI arhitectura de sticla F. Avantajul cel mai mare a elementelor de lumina din cadrul sistemelor CI arhitectura de sticla de tip F este modul multilateral si divers in care se pot realiza. Elementele de lumina sunt potrivite pentru acoperisuri plane cu dimensiuni si suprafete mari in constructia de cladiri administrative si constructii reprezentative, cat si in constructia de cladiri rezidentiale. Prin nucleul de spuma al elementelor profilate se obtine un sistem de legatura rigid si termic ideal cu un curs izoterm fara schimbare de directie si fara intrerupere. Toata sticla este echipata cu o asa numita ''margina calda'' si aceasta la toate variantele de geam, cele pentru protectie solara si de caldura pana la sticla cu autocuratire, izolatie acustica si geam securit.

O solutie formidabila pentru cerinte inalte de protectie acustica si de protectie termica este varianta cu sistem CI arhitectura de sticla FE.
- Disponibil in varianta fixa sau mobila;
- Sunt posibile diverse tipuri de sticla;
- Multe dimensiuni si tipuri de motoare;
- Disponibil ca trapa de acces pe acoperis cu amortizor cu gas pana la dimensiuni de 120 x 120 cm; 
- Disponibil ca trapa de acces cu comanda electrica pe 24 V pana la dimensiuni 120 x150 cm; 
- La solicitare, sticla cu protectie solara integrata.

Optic ies in evidenta si elementele de lumina sistem CI arhitectura de sticla FP, sistemul CI arhitectura de sticla FW in forma de piramida sau ''cu patru pante''. Printr-o constructie eleganta cu suprafata cu design neted si prinderi invizibile. LAMILUX piramide din sticla si ''cu patru pante'' din randul sisteme CI architectura de sticla FP si FW au un aspect arhitectonic atragator nu sunt complicate si sunt usor de montat. Produsele corespund cerintelor si tendintelor arhitecturii moderne.

Sistem CI arhitectura de sticla M/ arhitectura de sticla ME
Sistemele CI architectura de sticla de tip M si architectura de sticla de tip ME sint pe baza de constructii modulare foarte inteligente, in acelasi timp oferind o mare libertate architectonica pentru numeroase posibilitati de folosinta. Constructia principala, care optic pare foarte filigrana face posibil o incidenta cu luminozitate optimizata. Prin structura lui modulara sistemul CI architectura de sticla de tip M admite o foarte rapida planificare si asamblare a constructilor de sticla cu o inclinare de 30°. Sistemul complet care este patentat, cu o tehnica termica matura, cu cursurile izoterme optimizate impiedica puntile termice la baza structurii principale ca si in trapele de aerisere sau RWA.

Sistemul CI architectura de sticla de tip ME indeplineste cerintele principale, relevante pentru siguranta: geamurile fac parte din categoria de materiale de constructii de clasa A1, incombustibile.
Alte avantaje: 
- Montare flexibla: extrem de variabila si individualizabila cu adaptare la montarea pe acoperis 
- Multe variante pentru geam: cu izolare termica, combinatie protectie solara si izolare termica, cu izolare acustica 
- Optional functie de ventilatie, optional evacuare fum conform EN12101-2

Sistem CI architectura din sticla KWS 60
Forme libere, visul fiecarui architect, devine realitate. Sistemul CI architectura de sticla KWS face posibila implementarea mai mult sau mai putin a unor solicitari din punct de vedere estetic si tehnic in proiectul de constructie. Calitatea materialului se reflecta la sistemul CI architectura de sticla KWS 60 in calitatea superioara a geamului si in traversele profilate cu legaturile de suruburi din otel superior inoxidabil. Sistemul dispune dealtfel si de un jgheab izolat termic cu adaptare la folie si invelitoare de tabla. Protectie solara ofera sticla izolanta cu acoperire metalica. Constructia sistemului CI architectura de sticla KWS 60 permite dealtfel prinderi cu suruburi ascunse.

Avantaje:
- alegerea aproape libera a formei;
- gama mare de culori RAL la interior si exterior;
- integrarea sistemului de evacuare fum si caldura dupa EN 12101-2 ca si trapa de aerisire (sistem-CI aripa M)
- variate tipuri de geam.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Luminatoare | Exemple de utilizare (18 foto)
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 1
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 2
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 3
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 4
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 5
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 6
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 7
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 8
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 9
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 10
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 11
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 12
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 13
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 14
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 15
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 16
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 17
 • Luminatoare
 LAMILUX - Poza 18

vezi in biblioteca