Linoleum FORBO
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
FORBO
FORBO - unul dintre cei mai mari producatori cu traditie in productia de linoleum

Colectiile de linoleum oferite sunt:


Colectia Marmoleum Solid sheet
 
Va prezentam cu incredere noua noastra colectie Marmoleum Solid sheet, care combina design-ul atractiv al pardoselilor contemporane cu versatilitatea fara egal si inovatia. Descopera modelul Marmoleum Cocoa, ce contine coji de cacao in compozitie, oferindu-i un aspect granulat unic. De asemenea, va invitam sa aruncati o privire si la designul in relief al modelului Slate, care combina estetica pietrei cu caldura si puritatea pardoselii Marmoleum. Vizualizati videoclipurile noastre si explorati cat de aparte poate fi colectia Marmoleum, prin gamele Cocoa, Concrete, Piano, Slate si Walton.

Linoleum - FORBO Marmoleum Cocoa


 

Linoleum - FORBO Marmoleum ConcreteLinoleum - FORBO Marmoleum PianoLinoleum - FORBO Marmoleum SlateLinoleum - FORBO Marmoleum Walton


Colectia Marmoleum Linear sheet
 
Colectia noastra reinventata Marmoleum Striato prezinta modele liniare de pardoseli interesante, atat prin culorile calde oferite cat si prin culorile aprinse. Modelul Striato Textura aduce o dimensiune tactila pardoselilor , creand prin aspectul sau natural o podea vibranta, care se joaca cu subtile umbre ale reflexiei. 

Linoleum - FORBO Marmoleum Striato ColourLinoleum - FORBO Marmoleum Striato TexturaLinoleum - FORBO Marmoleum Striato Original


Colectia Marmoleum Marbled sheet
 
Ocolul Pamantului in 90 de culori. Pardoselile Forbo Marmoleum Marbled sunt prezentate intr-o gama larga de culori si modele cu design marmorat.
Design-urile marmorate sunt compuse din 3 pana la 8 culori care pot varia in intensitate si contrast; de la contraste indraznete asemanatoare marmurei reale la modele mai subtile, cum ar fi frescele murale. 

Linoleum - FORBO Marmoleum RealLinoleum - FORBO Marmoleum FrescoLinoleum - FORBO Marmoleum Vivace


Colectia Marmoleum Modular tiles
 
Libertate creativa! Aceasta gama unica de linoleum este disponibila in peste 60 de culori diferite si 6 dimensiuni. Exista variante nelimitate pentru crearea de pardoseli pline de inspiratie. Va invitam sa combinati si sa jonglati pentru a obtine modelul de pardoseala ideal. Descoperiti combinatii posibile in colectia Modular prin gamele Colour, Marble, Shade, Lines si Textura.

Linoleum - FORBO Marmoleum Colour


Linoleum - FORBO Marmoleum MarbleLinoleum - FORBO Marmoleum ShadeLinoleum - FORBO Marmoleum LinesLinoleum - FORBO Marmoleum Textura


Colectia Marmoleum Click tiles
 
Distractiv de proiectat, usor de instalat. Marmoleum Click prezinta o noua colectie de dale linoleum, usor de instalat, realizate din HDF cu un strat superior de 2.5 mm de Marmoleum si un suport de pluta cu proprietati de absorbtie a sunetului. Dalele sunt disponibile in 3 dimensiuni si 23 de culori ce ofera posibilitati infinite de design. Acest tip de pardoseala naturala nu este numai placuta la atingere si confortabila, este de asemenea durabila si usor de intretinut.

Linoleum - FORBO Marmoleum Click tilesColectia Acoustic
 
Pardoselile linoleum acustic au o valoare mare de reducere a sunetului de impact datorita unui strat izolator special care este atasat dalei de linoleum. In acest fel se realizeaza o reducere a sunetului de impact de pana la 17dB.

Linoleum - FORBO Marmoleum AcousticLinoleum - FORBO Marmoleum DecibelLinoleum - FORBO Corkment


Colectia Conductive
 
Marmoleum Ohmex este o pardoseala din linoleum care indeplineste cele mai severe cerinte privind conductivitatea electrica. Rezistenta electrica este imbunatatita la < 1-108 Ω (EN1081), oferind siguranta persoanelor dar si protectie echipamentelor sensibile la electricitatea statica.

Linoleum - FORBO Marmoleum OhmexLinoleum - FORBO Conductive


Colectia Marmoleum Sport
 
Marmoleum Sport face parte din categoria pardoselilor sportive de tip elastic si indeplineste cel mai recent standard european pentru podele sport EN14904 si standardul german DIN V 18032-2. Pardoselile de tip elastic reduc riscul de ranire.

Linoleum - FORBO Marmoleum Sport

Linoleum Colectia Marmoleum Sport


Marmoleum Sport face parte din categoria pardoselilor sportive de tip elastic si indeplineste cel mai recent standard european pentru podele sport EN14904 si standardul german DIN V 18032-2. Pardoselile de tip elastic reduc riscul de ranire.

Lucru în România