Licente CAD pentru proiectare in arhitectura si constructii ZWCAD

Licente CAD pentru proiectare in arhitectura si constructii ZWCAD

Marca:
ZWCAD
Produs furnizat de:

CYPE ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ZWCAD

ZWCAD Standard 2024 - Eficient, usor de utilizat, conectat

ZWCAD Standard 2024 este programul CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft . Cu functii eficiente pentru desen 2D si vizualizare 3D, ZWCAD Standard ofera o perfecta compatibilitate DWG la o fractiune de cost fata de alte programe CAD. Cu o dezvoltare continua de peste 15 ani, ZWCAD este de platforma CAD de incredere pentru cei 900.000 de utilizatori din peste 90 de tari.


ZWCAD Standard 2024, cea mai noua versiune ZWCAD, ofera perfomanta in proiectarea CAD si o viteza de lucru semnificativ crescuta. Lucreaza cu fisiere pana la DWG 2018 inclusiv, include suport programare si multe alte functionalitati! Fiind supus la peste 50,000 de teste externe riguroase pentru a garanta compatibilitatea perfecta .dwg, ZWCAD face colaborarea si comunicarea intre platforme CAD si mai usoara.


Avantaje:

- Opereaza nativ pe fisiere *.dwg
- Interfata cea mai asemanatoare cu software-ul CAD consacrat. Din acest motiv profesionistii se adapteaza instantaneu la lucrul cu ZwCAD
- Capabil sa deschida fsiere *.dwg (+100MB) de dimensiuni mari în cateva secunde
- Se pot utiliza aplicatii si rutine de pe alte platforme CAD: ARX, VBA, Lisp
- Politica de upgrade flexibila si prietenoasa. Puteti trece oricand la o noua versiune achitand o singura taxa de upgrade.
- Ofera toate functiile de desen 2D, modul vizualizare 3D si un set complet de interfete de programare API, inclusiv LISP, VBA, ZRX si SDS, care va permit utilizarea de Add-onuri specializate (de ex. TopoLT, ProfLT, ApliTOP, CAD Profi etc.) 
- Manager set de foi. Vizualizati, accesati, gestionati si trasati mai multe desene. Toate acestea pot fi realizate intr-un singur panou.
- Comparare fisiere. Identificati diferentele dintre doua desene simultan
- Super Hatch. Hatch cu blocuri, Xref-uri, imagini etc

Modele, variante ale acestui produs
ZWCAD Standard 2024 ZWCAD Standard 2024 - Eficient, usor de utilizat, conectat

ZWCAD Standard 2024

Upgrade ZWCAD Standard 2024 ZWCAD Standard 2024 - Eficient, usor de utilizat, conectat

Upgrade ZWCAD Standard 2024

ZWCAD Professional 2024 - Eficient, usor de utilizat, conectat

ZWCAD Professional 2024 este programul CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft . Cu functii eficiente pentru desen 2D si vizualizare 3D, ZwCAD Standard ofera o perfecta compatibilitate DWG la o fractiune de cost fata de alte programe CAD. Cu o dezvoltare continua de peste 15 ani, ZWCAD este de platforma CAD de incredere pentru cei 900.000 de utilizatori din peste 90 de tari.

ZWCAD Professional 2024, cea mai noua versiune ZWCAD, ofera perfomanta in proiectarea CAD si o viteza de lucru semnificativ crescuta. Lucreaza cu fisiere pana la DWG 2018 inclusiv, include suport programare si multe alte functionalitati! Fiind supus la peste 50,000 de teste externe riguroase pentru a garanta compatibilitatea perfecta .dwg, ZWCAD face colaborarea si comunicarea intre platforme CAD si mai usoara.


Avantaje:

- Opereaza nativ pe fisiere *.dwg

- Interfata cea mai asemanatoare cu software-ul CAD consacrat. Din acest motiv profesionistii se adapteaza instantaneu la lucrul cu ZwCAD

- Capabil sa deschida fsiere *.dwg (+100MB) de dimensiuni mari în cateva secunde

- Se pot utiliza aplicatii si rutine de pe alte platforme CAD: ARX, VBA, Lisp

- Politica de upgrade flexibila si prietenoasa. Puteti trece oricand la o noua versiune achitand o singura taxa de upgrade.

- Ofera toate functiile de desen 2D, modul vizualizare si editare 3D si un set complet de interfete de programare API, inclusiv LISP, VBA, ZRX si SDS, care va permit utilizarea de Add-onuri specializate (de ex. TopoLT, ProfLT, ApliTOP, CAD Profi etc.)

- Manager set de foi. Vizualizati, accesati, gestionati si trasati mai multe  desene. Toate acestea pot fi realizate intr-un singur panou.

- Comparare fisiere. Identificati diferentele dintre doua desene simultan

- Super Hatch. Hatch cu blocuri, Xref-uri, imagini etc.

Modele, variante ale acestui produs
ZWCAD Professional 2024 ZWCAD Professional 2024 - Eficient, usor de utilizat, conectat

ZWCAD Professional 2024

Upgrade ZWCAD Professional 2024 ZWCAD Professional 2024 - Eficient, usor de utilizat, conectat

Upgrade ZWCAD Professional 2024


ZWCAD Mechanical 2024 - Design simplu pentru rezultate sofisticate

Avantaje

  • Standarde de redactare personalizabile.
    Standardele principale de desen sunt disponibile și personalizabile pentru a crea date de proiectare care se conformeaza cerintelor companiei. Desenele multi-cadre și multi-scale sunt acceptate, astfel incat obiectele de diferite cadre si scari sa nu se afecteze reciproc.

- Biblioteci generoase.
Puteți utiliza direct aproape 4.000 de piese din 43 de categorii (masini, industrie grea, auto, matrițe, energie, transport, conservarea apei, chimie, constructii navale etc.).

- Adnotare inteligenta. Economisesti 80% din timpul dedicat adnotarilor. “Intelligent Annotation” asociaza numerele secventiale cu BOM, simplificand procesarea textului prin actualizarea si interactiunea datelor de text in sincronizare. Cu o singura comanda, se economisește 80% din timpul de adnotare.

- Instrumente de desen specializate.
Instrumentele specializate pentru desen, constructie etc. pot scurta efectiv timpul de creare a geometriilor de constructie si a entitatilor tehnice. In plus, Super Edit va permite sa faceti dublu clic pentru a modifica obiectele, îmbunatatind si mai mult eficienta procesului de desenare.

Modele, variante ale acestui produs
ZWCAD Mechanical 2024 ZWCAD Mechanical 2024 - Design simplu pentru rezultate sofisticate

ZWCAD Mechanical 2024

Upgrade ZWCAD Mechanical 2024 ZWCAD Mechanical 2024 - Design simplu pentru rezultate sofisticate

Upgrade ZWCAD Mechanical 2024

CivilCADz Standard 10.4. - Topografie. Calcule suprafețe și volume

Compatibilitate: ZWCAD.


CivilCAD Standard este un pachet cuprinzător pentru topografi și companii de construcții. Cu acest program, munca este simplificată de la introducerea datelor de teren, prin COGO (geometria coordonatelor) și crearea de hărți, până la stabilirea punctelor într-o metodă eficientă și sistematică.


Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul producătorului Sivandesign.com


Link descarcare versiunea demo: https://sivandesign.com/downloads/

CivilCADz Roads. Proiectarea drumurilor și a terasamentelor

Compatibilitate: ZWCAD.


CivilCAD Roads este un pachet cuprinzător pentru proiectanții de drumuri, companiile de construcții de drumuri și specialiștilor în pregătirea cantităților lucrărilor. Software-ul combină opțiuni de design puternice, rezultate precise și de mare viteză și o utilizare supremă care stabilește noi standarde pentru inginerii de drumuri din întreaga lume.

Inginerii proiectanți de drumuri, topografii și antreprenorii de amenajare a terenurilor care utilizează software-ul, recunosc CivilCAD 10 Roads drept instrumentul lor principal pentru realizarea lucrării.


Caracteristici CivilCADz Roads

  •  Lucrul într-un mediu complet BIM (Building Information Modeling) – toate caracteristicile drumurilor, inclusiv geometria, suprafețele și scurgerea apelor sunt modele BIM
  • Set complet de instrumente de proiectare în plan orizontal, inclusiv proiectarea curbelor cu clotoide si arc de cerc sau circulare
  • O fereastră de profile transversale si longitudinale, separată și cuprinzătoare, care permite proiectarea dinamică atât în mod grafic cât și tabelar
  • Schimbări interactive între profilul orizontal (plan) și profilele verticale (transversale si longitudinale)
  • Posibilitatea de a introduce straturile profilului drumului, inclusiv datele geometrice, secțiuni, pante laterale, cote de-a lungul componentelor drumului (linia roșie, trotuar, etc.), șanțuri, acostamente, puncte de tranziție de săpătură/umplutură și multe altele.
  • Capacitatea de a extinde proiectarea drumului existent utilizând parametri care se pot obține automat.
  • Calcule geometrice rapide și precise de-a lungul drumurilor.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul producătorului Sivandesign.com


Link descarcare versiunea demo: https://sivandesign.com/downloads/

CivilCADz Pipes. Soluție de infrastructură subterană pentru proiectarea conductelor de apa și sistemelor de canalizare

Compatibilitate: ZWCAD.


CivilCAD Pipes include un set complet de instrumente pentru proiectarea conductelor de infrastructură, inclusiv sisteme de apă, canalizare, drenaj și cabluri. Sprijinind atât aspectele de proiectare, cât și de topografie ale infrastructurilor superioare și subterane, CivilCAD Pipes oferă capacități de proiectare nelimitate. Interfața intuitivă bazată pe sarcini CivilCAD Pipes oferă inginerului un set unic de instrumente pentru a gestiona cu ușurință caracterul distinctiv al fazelor de proiectare.


Link descarcare versiunea demo: https://sivandesign.com/downloads/


CivilCADz Full Package

Compatibilitate: ZWCAD. 


Include suita completa pentru infrastructura: CivilCADz Standard, Roads si Pipes.

 
Toate produsele se pot cumpara din magazinul online: www.licentecad.ro.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

ZWCAD Quick Reference
Fisa tehnica
53 p | EN
ZWCAD User Guide manual
Instructiuni montaj, utilizare
458 p | EN

18 Video

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Licente CAD pentru proiectare in arhitectura si constructii ZWCAD
Contactează CYPE ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.