Lazuri pentru lemn SADOLIN
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SADOLIN

Lazur subtire pe baza de solvent - Sadolin CLASSIC

Lazur subtire pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV si intemperii


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Formeaza un strat protector ce confera durabilitate lemnului si protejează eficient impotriva radiatiilor UV, a intemperiilor si a daunatorilor lemnului. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Aspect: Translucid


Culoare: A se vedea cartela de culori sau catalogul general


Colorare: Culorile disponibile se pot amesteca intre ele orice raport (varianta incolora nu trebuie sa fie in proportie mai mare de 30 % in amestecul final)


Mod de aplicare: Se aplica pe lemnul curat, perfect uscat si sanatos (umiditate sub 18 %). Eventualele pete de rasina sau grasimi de pe sufrafata lemnului se indeparteaza cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 5 °C  - 30 °C . Nu se aplica in conditii de umiditate ridicata (peste 65 %). Se va evita aplicarea produsului sub directa actiune a razelor solare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Se aplica numai cu pensula, in directia fibrelor lemnului.

Lazur gros pe baza de solvent - Sadolin EXTRA

Lazur gros, pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV si intemperii


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Formeaza un strat protector ce confera durabilitate lemnului si protejeaza eficient impotriva radiatiilor UV, a intemperiilor si a daunatorilor lemnului. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Aspect: Translucid


Culoare: A se vedea cartela de culori sau catalogul general


Colorare: Culorile disponibile se pot amesteca intre ele in orice raport (varianta incolora nu trebuie sa fie in proportie mai mare de 30 % in amestecul final)


Mod de aplicare: Se aplica pe lemnul curat, perfect uscat si sanatos (umiditate sub 18 %). Eventualele pete de rasina sau grasimi de pe sufrafata lemnului se indeparteaza cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 5 °C - 30 °C. Nu se aplica in conditii de umiditate ridicata (peste 65 %). Se va evita aplicarea produsului sub directa actiune a razelor solare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Se aplica numai cu pensula, in directia fibrelor lemnului.


Lazur gros pe baza de apa - Sadolin TINOVA

Impregnant pe baza de apa pentru protectia suprafetelor din lemn, cu durabilitate de pana la 12 ani. Durabilitatea de pana la 12 ani se bazeaza pe o tehnologie patentata - Advanced Hybrid TechnologyTM - ce consta in interactiunea a doua rasini cu molecule de dimensiuni diferite. Prima rasina (AHT 1) penetreaza adanc fibra lemnoasa intarindu-i rezistenta si protejand-o astfel din interior. Cea de a doua rasina (AHT 2) formeaza pe suprafata lemnului o pelicula foarte rezistenta ce confera protectie impotriva intemperiilor si a radiatiilor UV.


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente.  Pelicula are un aspect mat, este permeabila la vapori si nu se exfoliaza in urma actiunii factorilor atmosferici. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Aspect:  Mat 


Culoare: A se vedea cartela de culori


Colorare:  Nu este cazul 


Mod de aplicare:  Se aplica pe lemnul curat, perfect uscat si sanatos (umiditate sub 18 %). Eventualele pete de rasina sau grasimi de pe sufrafata lemnului se indeparteaza cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 5 °C  - 30 °C. Nu se aplica in conditii de umiditate ridicata (peste 65 %). Se va evita aplicarea produsului sub directa actiune a razelor solare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Se aplica numai cu pensula, in directia fibrelor lemnului.


Impregnant protector pentru mobilier de gradina - Sadolin HARDWOOD OIL

Impregnant pe baza de ulei de in de calitate superioara pentru protectia si intretinerea usoara a lemnului


Recomandat in special pentru mobilier de gradina si terase. Este indicat tuturor tipurilor de suprafete lemnoase atunci cand se doreste mentinerea aspectului rustic, natural al lemnului. Patrunde adanc in fibra lemnului, pune in evidenta frumusetea naturala a acestuia oferindu-i protectie excelenta impotriva intemperiilor. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Aspect: Satinat


Culoare: Incolor si teak


Mod de aplicare: Se aplica pe lemnul curat, perfect uscat si sanatos (umiditate sub 15 %). Eventualele pete de rasina sau grasimi de pe sufrafata lemnului se indeparteaza cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 15 °C - 30 °C . Nu se aplica in conditii de umiditate ridicata (peste 65 %). Se va evita aplicarea produsului sub directa actiune a razelor solare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Se aplica cu pensula, in directia fibrelor lemnului.


Impregnant antiderapant pentru protectia pontoanelor din lemn - Sadolin TERRACE

Impregnant antiderapant pe baza de solvent organic cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV


Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: pontoane, terase sau scari. Penetreaza adanc in fibra lemnoasa si formeaza un strat protector ce confera durabilitate lemnului si protejeaza eficient impotriva radiatiilor UV, apei si a intemperiilor. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Aspect: Semilucios


Culoare: A se vedea cartela de culori


Colorare: Culorile disponibile se pot amesteca in orice raport 


Mod de aplicare: Se aplica pe lemnul curat, perfect uscat si sanatos (umiditate sub 18 %). Eventualele pete de rasina sau grasimi de pe suprafata lemnului se indeparteaza cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 5 °C  - 30 °C. Nu se aplica in conditii de umiditate ridicata (peste 65 %). Se va evita aplicarea produsului sub directa actiune a razelor solare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Nu se dilueaza! Se aplica cu pensula sau cu rola, in directia fibrelor lemnului.

Lucru în România