Lazura pe baza de ulei destinata impregnarii lemnului de interior si de exterior - BOCHEMIT

Lazura pe baza de ulei destinata impregnarii lemnului de interior si de exterior - BOCHEMIT

Marca:
- BOCHEMIT
Produs furnizat de:

DEPOSIB EXPERT

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
- BOCHEMIT

Lazura pe baza de ulei - BOCHEMIT Estetik

Ulei protector lemn Bochemit Estetik

Lazura pe baza de ulei destinata impregnarii lemnului de interior si de exterior, pentru protectia impotriva radiatiilor UV si a patrunderii apei. Decoreaza lemnul in diverse culori, fara acoperire totala, lasand sa se vada fibra lemnului.

Agentul protector patrunde adanc in structura lemnului, nu se creapa si nu se exfoliaza oferind protective impotriva umiditatii.

 

Caracteristicile produsului:

- Protectie perfecta impotriva umiditatii si a radiatiilor UV

- Patrunde adanc in structura lemnului

- Evidentiaza culoarea lemnului si asigura nuanta dorita

- Nu se crapa, nu se exfoliaza

- Destinat pentru interior si exterior

- Suprafata finisata cu Bochemit Estetik are aspect mat si poate fi reinnoita fara a indeparta stratul initial

- Testat in conformitate cu standardele tehnice europene (ČSN EN 927-3, ČSN EN 927-5, ČSN EN ISO 2409)

- Fabricat in conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001 si 14001

- Certificat tehnic pentru constructii: STO - AO - 224 - 808/2017

- Culori: Pin, Mahon, Castan, Nuc, Palisandru

- Continut de compusi volatili: 37 - 39 %

- Termen de valabilitate: 36 luni

 

Exemple de utilizare:

Pentru finisarea si decorarea prin vopsire a lemnului, a constructiilor din lemn, a partilor de constructie si a altor elemente din lemn cum ar fi garduri, pergole, mobilier de gradina, peretii caselor din lemn si cabanelor. Este destinat pentru utilizare atat in interior cat si la exterior.

 

Aspectul lemnului tratat:

Produsul patrunde adanc in structura lemnului, evidentiaza structura acestuia si asigura nuanta dorita. Suprafata finisata cu Bochemit Estetik are aspect mat si poate fi reinnoita fara a indeparta stratul initial. Nu se crapa si nu se exfoliaza. Culoarea, tipul lemnului si numarul straturilor de finisare influenteaza culoarea finala.

 

Aplicare:

Este necesar sa agitati produsul inainte de utilizare deoarece poate sa apara sedimentarea partiala a pigmentilor. Tipul lemnului si pregatirea suprafetei influenteaza nuanta rezultata si prin urmare, recomandam testarea impregnantului inainte de aplicarea finala. Se aplica cu o pensula sau un trafalet pe o baza pregatita, la o temperatura minima a aerului si a materialului de baza de +5 pana la +40 °C. Temperatura optima pentru aplicarea produsului este intre +10 si +23 °C, iar continutul de umiditate relativa a aerului este de 40-70 %.

Aplicarea impregnantului se face in 1 pana la 2 straturi, aplicarile exterioare necesita 2 pana la 3 straturi, in functie de nivelul de absorbtie al bazei. Materialul care este in plus trebuie indepartat cu o pensula dupa 10 pana la 20 de minute. Produsul nu necesita diluare. Vopsirea suprafetelor mai mari necesita utilizarea de material din acelasi lot de productie cu aceeasi nuanta garantata.

 

Uscare:

Uscat la atingere: 6 ore

Poate fi revopsit: 6–16 ore

Uscat: 24 ore

 

Compatibilitatea cu alte produse:

Bochemit Estetik poate fi utilizat pentru lemn si elemente din lemn tratate cu produsele biocide Bochemit Optimal Forte sau Bochemit QB Profi (variantele transparente). Bochemit Estetik nu trebuie amestecat cu alte produse.

Lucru în România