Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Lansatoarele de conducte oferite de Volvo - Nivel inalt de siguranta, nivel inalt de versatilitate.


Volvo ofera operatorilor de conducte de petrol si gaze un nou impuls, cu ajutorul gamei revolutionare de lansatoare de conducte pe baza de excavator. De la depozitul de conducte pana la santurile sapate pentru instalarea acestora, lansatoarele de conducte Volvo va asigura un avantaj competitiv, chiar si in cele mai solicitante conditii - si nu numai in industria de petrol si gaze.


- Capacitate de pivotare la 360° oferita de designul pe baza de excavator, care asigura un nivel mai inalt de manevrabilitate si posibilitati infinite de amplasare a conductelor.

- Stabilitate, capacitate de ridicare si capacitate de basculare superioare, care permit manevrarea mai usoara si in siguranta a conductelor grele, de dimensiuni mari.

- Sistem de management al sarcinii, care monitorizeaza inclinatiile pantelor in raport cu sarcina si unghiurile catargului, pentru asigurarea unui nivel mai inalt de siguranta.

- Cabina lansatorului de conducte, construita special in acest scop, sporeste productivitatea prin asigurarea unei vizibilitati mai bune, a unui spatiu interior mai generos, a unui comfort climatic sporit, etc.

- Conversie versatila a utilajului dintr-un lansator de conducte intr-un echipament de sapare optional, de tip excavator.

- Service mai rapid si un timp de functionare mai indelungat, datorita punctelor grupate si accesului mai usor asigurat de compartimentele spatioase.
Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
28 p | EN
Lansatoare de conducte VOLVO
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
PL3005D, PL4809D
  
vezi in biblioteca
Lansatoare de conducte | Prezentare produs | PL3005D (4 foto)
  • Lansatoare de conducte VOLVO - Poza 1
  • Lansatoare de conducte VOLVO - Poza 2
  • Lansatoare de conducte VOLVO - Poza 3
  • Lansatoare de conducte VOLVO - Poza 5

vezi in biblioteca