Lacuri pentru lemn sau ambarcatiuni SADOLIN

Lacuri pentru lemn sau ambarcatiuni SADOLIN

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SADOLIN

Lac monocomponent pentru lemn - Sadolin SAMBA

Lac monocomponent, pe baza de rasina alchidica in solvent organic


Recomandat pentru finisarea suprafetelor lemnoase la interior: parchet, pardoseli, balustrade sau alte elemente supuse traficului si uzurii. Formeaza o pelicula lucioasa sau semilucioasa, cu rezistenta sporita la exploatare in conditii de trafic normal si intens precum si la detergenti sau alte produse de curatare pe baza de alcool.


Atentie: Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Consum Specific:

 - Lemn finisat: pana la 10 m²/l


Lacuri pentru ambarcatiuni din lemn - Sadolin YACHT

Lac transparent cu filtru activ de rezistenta la radiatiile UV


Recomandat pentru finisarea suprafetelor lemnoase de exterior sau de interior ale ambarcatiunilor. Formeaza o pelicula lucioasa, compacta, cu rezistenta sporita la uzura, la actiunea razelor solare si a mediului salin. Nu se aplica pe suprafetele lemnoase aflate sub nivelul apei. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.


Aspect: Lucios


Culoare: Incolor


Mod de aplicare: Se aplica pe lemnul curat, perfect uscat si sanatos (umiditate sub 15 %). Eventualele pete de rasina sau grasimi de pe suprafata lemnului se indeparteaza cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 15 °C  - 25 °C . Nu se aplica in conditii de umiditate ridicata (peste 65 %). Se va evita aplicarea produsului sub directa actiune a razelor solare. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Se aplica cu pensula sau cu rola speciala pentru lac, in directia fibrelor lemnului.

Lucru în România