Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Testari in situ si Laborator pentru constructii si cai de comunicatii - Drumuri, Cai Ferate, Poduri, Lucrari de arta, Constructii civile si industriale.


Laboratorul  EURO QUALITY TEST Bucuresti, este autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii ca Laborator de incercari grad II si elaboreaza rapoarte  de incercare, studii si referate tehnice.


Profilele de incercari autorizate:

GTF - Geotehnica si teren de fundare

MBM - Materiale pentru betoane si mortare

BBABP - Beton, beton armat, beton precomprimat

ANCFD -  Agregate naturale pentru lucrari de CF si drumuri

MD - Materiale pentru drumuri

-  Drumuri

HITIF - Hidroizolatii, izolatii termice si izolatii fonice

VNCEC - Verificari nedistructive si a comportarii in exploatare a constructiilor

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Alte servicii EURO QUALITY TEST (4)
Expertize tehnice drumuri si poduri Activitatea de consultanta si dirigentie de santier asigurata de EURO QUALITY TEST si constand in consultanta in investitii si urmarirea executiei lucrarilor pe santier, prin inspectori autorizati, se materializeaza, in principal, prin: sonsultanta in alegerea terenului; studii de prefezabilitate si fezabilitate; verificare de proiecte, conform cerintelor.
  • fără documentaţii
Expertize tehnice drumuri si poduri
Marca:
EURO QUALITY TEST
Studii geotehnice Studii Geotehnice pentru Drumuri, Cai Ferate, Poduri si lucrari de arta, Constructii civile si industriale. Efectuarea forajelor in 5 zile dupa semnarea contractului/lansarea comenzilor. Intocmim Studiul Geotehnic conform cerintelor legale (Legea 10/1995 - Calitatea in Constructii si Normativul NP074-2007 - Intocmirea si verificarea documentatiilor geotehnice).
 
  • fără documentaţii
Studii geotehnice
Marca:
EURO QUALITY TEST
Laborator Geotehnica si Teren Fundare Testari in situ si laborator pentru constructii si cai de comunicatii - Drumuri, Cai Ferate, Poduri, Lucrari de arta, Constructii civile si industriale.
  • fără documentaţii
Laborator Geotehnica si Teren Fundare
Marca:
EURO QUALITY TEST