Sistemul pluvial de la Ruukki completeaza functionalitatea acoperisului. Elementele componente sunt precis dimensionate, usor de asamblat si montat. Sunt fabricate din otel galvanizat cu o grosime de 0,6 mm si au protectie multistrat pe ambele fete. Sunt disponibile in varianta semirotunda in doua dimensiuni de latime, 125 mm sau 150 mm. Jgheaburile si burlanele sunt disponibile intr-un sistem usor de instalat.

Sistemul pluvial de la Ruukki este un sistem modular cu componente din otel si tabla de otel de cea mai buna calitate, prevopsite atat la interior, cat si la exterior. Componentele sunt realizate respectand dimensiuni exacte, ceea ce asigura o imbinare perfecta.

Sunt disponibile doua dimensiuni, mare si mediu, sunt usor de instalat si intretinut.


Sistemele pentru ape pluviale sunt sisteme complete de evacuare adecvate pentru hale metalice cu evacuare externa. Acestea sunt durabile si rezistente pe termen lung, in timp ce estetica moderna si gama larga de culori a profilelor pun in evidenta eleganta fiecarui acoperis si fatada.

Un sistem de evacuare a apelor pluviale, adecvat pentru halele metalice, este disponibil cu dimensiuni de 150/100 mm (dimensiuni rigola si teava de scurgere). Toate elementele de otel sunt realizate din profile formate la rece (EN 10147) cu acoperire pe ambele laturi.

Sistemele de jgheaburi si burlane de la RUUKKI sunt usor de instalat. Puteti sa le instalati personal cu ajutorul instructiunilor de instalare si a unor unelte obisnuite sau puteti sa lasati acest lucru in seama profesionistilor.

- Alegeti-va culoarea sistemului pluvial care sa se potriveasca cu nuanta de culoare a casei dumneavoastra.
- Masurati si schitati inaltimea peretilor, forma acoperisului, precum si dimensiunile principale. Alternativ puteti folosi un plan al casei.
- Cautati la sectiunea Solicitati oferta din acest site, cel mai apropiat distribuitor de locatia dumneavoastra.
- Puteti sa va ocupati personal de instalare sau sa lasati acest lucru in seama profesionistilor - astfel nu va ramane decat sa va bucurati de rezultate!

Sistem de jgheaburi si burlane

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Locuinta unifamiliala Helsinki, Finlanda | Lucrari de referinta (3 foto)
  • Locuinta unifamiliala Helsinki, Finlanda RUUKKI - Poza 1
  • Locuinta unifamiliala Helsinki, Finlanda RUUKKI - Poza 2
  • Locuinta unifamiliala Helsinki, Finlanda RUUKKI - Poza 3

Locuinte cu etaj Espoo, Finlanda | Lucrari de referinta (2 foto)
  • Locuinte cu etaj Espoo, Finlanda RUUKKI - Poza 1
  • Locuinte cu etaj Espoo, Finlanda RUUKKI - Poza 2

Centru de conferinte Polonia | Lucrari de referinta (3 foto)
  • Centru de conferinte Polonia RUUKKI - Poza 1
  • Centru de conferinte Polonia RUUKKI - Poza 2
  • Centru de conferinte Polonia RUUKKI - Poza 3

vezi in biblioteca