Jgheaburi și burlane pentru sisteme pluviale GEOROOF

Jgheaburi și burlane pentru sisteme pluviale GEOROOF

Contactează furnizorul
GEOROOF
Importanța unui sistem pluvial eficient și durabil se simte - atunci când plouă!
Georoof te ajută să alegi dintre soluțiile optime pentru proiectul tău.
 
Sistemul pluvial Georoof are în prezent cele mai fiabile sisteme disponibile pe piața europeană. Cu o versatilitate crescută, variantele de sistem pluvial propuse de Georoof se pot adapta perfect oricărui tip de acoperiș, fie că vorbim despre acoperiș clasic, în două ape, acoperiș curbat sau chiar și acoperișuri asimetrice - indiferent de forma lor sau de materialul ales pentru învelitoare. Sistemul de jgheaburi și burlane Georoof este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, se remarcă prin estetica deosebită. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea în fundația şi pereții casei, astfel protejează întreaga construcție asigurând o durată de viață mai mare. Disponibile într-o gamă largă de culori și materiale (cupru, zinc titan, otel prevopsit, otel zincat), sistemul pluvial rectangular și sistemul pluvial semicircular au livrare GRATUITĂ oriunde în România.

Sistem pluvial semicircular

Componente sistem pluvial:

1. Parafrunzar

2. Carlig jheab

3. Capac jgheab

4. Racord jgheab burlan

5. Element imbinare

6. Coltar jgheab

7. Capac jgheab

8. Cot burlan

9. Protectie jgheab

10. Cot burlan

11. Piesa ramificatie burlan

12. Conector burlan

13. Clapeta apa

14. Burlan

15. Cot (forma S)

16. Colector ape pluviale

17. Bratara prindere burlan cu dorn

18. Bratara prindere burlan cu diblu

19. Cot evacuare

20. Capac burlan cu talon

Sistemul pluvial semicircular are cea mai cunoscută formă, pe care o asociem cu sistemele pluviale: forma de semicerc.
Este, de fapt, forma binecunoscută a jgheaburilor montate la baza acoperișului și a burlanelor rotunde pe care le vedem la majoritatea construcțiilor tradiționale.
 
Sistemul pluvial semicircular se numara printre cele mai fiabile sisteme disponibile in acest moment pe piața globală. El se poate adapta perfect oricărui tip de acoperiș, indiferent de formă sau de materialul ales pentru învelitoare.
Sistemul simplu, rapid și eficient de îmbinare a elementelor nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejând ȋntreaga construcție pentru o durată de viață mai mare.

Sistem pluvial rectangular

Pentru soluțiile complete de acoperiș, sistemele pluviale rectangulare oferă un aspect unitar, fără diferențe de material sau culoare.


Folosite atât la casele clasice, cu acoperiș în două ape, cât și la construcții moderne, elementele din sistemul pluvial rectangular aduc armonie arhitecturală cu o atingere modernă. Jgheaburile rectangulare Georoof au sorțul de streașină inclus, garantând astfel o etanșeizare perfectă.

Compus din jgheaburi, burlane, elemente de legatură, elemente de susținere, coturi, colectoare de apă, colțare, aproape toate având cu o formă rectangulară și îmbinări moderne.
 
Fiecare din elementele sistemului pluvial se imbina perfect, protejand acoperișul și fatada casei in cazul unui volum mare de apa.
 
Sistemul pluvial rectangular GEOROOF, asigură, prin designul inovativ, o eficiență deosebită deoarece jgheaburile au fost create să fie mult mai rezistente, în comparație cu sistemele din deceniile trecute, și au o capacitate sporită de colectarea a apei. În plus, forma rectangulară a coturilor și burlanelor se adaptează perfect la structura casei. Îmbinările arată deosebit de elegant și discret.
 
Sistemul pluvial rectangular Georoof este mult mai versatil tocmai pentru că atunci când vine vorba de culori, paleta din care poți să îți alegi este una variată.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Jgheaburi și burlane pentru sisteme pluviale GEOROOF
Contactează GEOROOF SOLUTIONS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România