Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Drenarea completa a apei de pe acoperis, de la o singura sursa


Pe plan European ZAMBELLI detine sortimentul cel mai bogat si diversificat de accesorii pentru sisteme de drenaj al apei de pe acoperis. Cu peste 3.000 de articole putem indeplini toate cerintele si pretentiile care ne sunt adresate de specialisti si constructori. Fiecare articol reprezinta un produs de calitate: valoros si adaptat necesitatii.
Dar ZAMBELLI nu livreaza doar accesorii si piese individuale, ci ofera, in acelasi timp si solutii complete de sisteme pentru drenajul profesionist al apei de pe acoperis. Avem un sortiment adaptat pentru toate situatiile.

Calitate superioara sub orice forma
Produsele ZAMBELLI pentru drenarea apei de pe acoperis sunt produse in Germania conform celor mai inalte standarde de calitate. Sunt prelucrate doar metale exigent selectate si verificate.Instalatiile noastre de productie sunt moderne si performante. Astfel, ZAMBELLI  garanteaza intotdeauna acuratete exacta de potrivire si cea mai buna calitate a materialelor.
Toate produsele ZAMBELLI  reprezinta o performanta autentinca. Puteti achizitiona produsele ZAMBELLI  pentru drenarea apei de pe acoperis de la partenerii nostri de distributie selectati.


Drenajul apelor de pe acoperis
Sistemele de drenaj al apelor de pe acoperis au datoria de a colecta apa precipitatiilor, care se scurge de pe suprafata acoperisului si apoi sa o devieze in mod controlat. Astfel, este evitata umezirea peretilor exteriori sau cei ai pivnitelor. Un sistem de drenaj al apei de pe acoperis consta din jgheab pentru acoperis si terminale de conducte pentru scurgerea apei, care conduc apa de ploaie in sistemul public de canalizare, intr-o instalatie de folosire a apei de ploaie sau intr-un sistem de drenaj prin rigole sau santuri concave.

Drenarea completa a apei de pe acoperis de la o singura sursa
Pe plan european ZAMBELLI detine sortimentul cel mai bogat si diversificat de accesorii pentru sisteme de drenaj al apei de pe acoperis. Cu peste 3.000 de articole putem indeplini toate cerintele si pretentiile care ne sunt adresate de specialisti si constructori. Fiecare articol reprezinta un produs de calitate: valoros si adaptat necesitatii.
Dar ZAMBELLI nu livreaza doar accesorii si piese individuale, ci ofera in acelasi timp si solutii complete de sisteme pentru drenajul profesionist al apei de pe acoperis. Avem un sortiment adaptat pentru toate situatiile.

Jgheaburi de acoperis
Jgheab de acoperis, imbinare jgheab, carlig jgheab, suport pazie, protecte pentru frunze, sita pentru jgheab

Unghiuri jgheaburi
Unghi interior, unghi exterior, caseta de unghi

Cot jgheab
Baza, baza lipita, baza cu logo, cvadrant, baza de imbinare, baza jgheab cu sectiune dreptunghiulara, baza lipita pentru jgheaburi cu sectiune dreptunghiulara

Stuturi suspendate
- Stut, stut cu logo, stut oblic
- Stut de articulatie, stut de jgh eab
- Stut jgheab cu sectiune dreptunghiulara, caseta colectare apa

Conducta de scurgere
Conducta de scurgere, imbinare conducta de drenaj, reductie conducta, capac burlan vertical, bratara burlan, ramificatie burlan, burlan vertical, mufa de imbinare, suport placheta logo

Coturi pentru drenaj

Cot de 40 grade, 60 grade, 72 grade si 85 grade, cot baza, cot cu ingrosare, cot burlan, cot burlan cu patru muchii, cot Vario

Accesorii

Piese de dilatatie, colectoare de apa, clapete apa pluviala, bolta pentru cos in camera de zi, camasuire pentru cosul din camera de zi, ingrosare, capace cu suruburi, stifturi, agent de lipire cu etans


Folosirea apei pluviale
Adaptati din cap pana-n picioare pentru aductia apei pluviale

Colectorul de apa cu racord de furtun este conectat usor la rezervorul de apa pluviala. Apa pluviala din burlanul de scurgere este colectata in rezervor pana la nivelul de racordare. Excedentul de apa este deviat prin burlanul de scurgere.
Alternativ, in caz de necesitate, apa pluviala poate fi colectata cu ajutorul clapetei de apa pluviala si cu un recipient. Inainte de caderea precipitatiilor clapeta este deschisa si apa curge in rezervorul de colectare pregatit. Clapeta pentru apa pluviala poate fi achizitionata si cu sita pentru frunze.

Jgheab semicirculat cu cot
Eleganta ghidajului classic arcuit

Cu stutul, cotul poate fi montat aproape de jgheab (imbinare cu stut si cot pentru stresini mai scurte). Cotul nu are nici o nituire in zona de deviere a apei si astfel are o durabilitate corespunzator de mare.

Jgheab semicircular cu cot Vario O noua varianta, mai aspectuoasa
Ca piesa de racord intre stutul de suspendare si burlanul de scurgere a fost construit cotul special pentru stresini care ies din aliniere. Prin imbinarea segmentelor variabile pot fi depasite diferite distante cu stabilitate maxima si aspect de mare valoare. Cotul nituit reprezinta terminalul izolator al jgheabului semicircular.


Stut oblic

Sarmult consta in modul sau direct
Stutul oblic conectat la burlanul de scurgere cu tub de racord si cot, confera imbinarii la acoperis un aspect modern, indiferent de moment, cu fler traditional. Aceasta impresie este completata prin racordul potrivit al bazei jgheabului lipit.
 
Jgheab cu sectiune dreptunghiulara

Coturile si marginile sunt elegante, caracterul lor evident de practice, este modern
Datorita liniei evidente, jgheabul cu sectiune dreptunghiulara este adecvat unei arhitecturi moderne si simple. Impresia obiectiva este sustinuta de un stut de suspendare din zinc (sus) sau din cupru (dreapta).
Montajul unui stut de agatare, care faciliteaza o legatura, optic, fara nituire intre jgheab si burlanul de scurgere, este esential.

Protectie si curatenie
Ferm in orice sectiune, dar deschis curateniei

Burlanul vertical ZAMBELLI protejeaza de avarii sistemul de drenaj al acoperisului in zona inferioara, predispus la lovituri si creaza un transfer atractiv la canalizare, executat din acelasi material. Suplimentar, prin deversorul pentru curatenie, conducta verticala inlesneste curatarea burlanului. Dupa deschiderea capacului din burlan pot fi indepartate toate impuritatile. Mufa de imbinare, cu sita integrata, inlesneste mai mult aceasta sarcina. Cu mufa detasata (imagine centru sus) sita extractibila, din inox este deschisa iar impuritatile colectate pot fi indepartate foarte usor. 

Protectie pentru frunze


Astfel, asigurati o scurgere fara probleme
Grilajul pentru frunze ofera protectie sigura impotriva frunzelor care cad. Forma optima de adaptare pentru orice tip de jgheab garanteaza un montaj perfect - chiar daca montajul este executat ulterior.
Apa pluviala se poate scurge prin orificii in jgheab in timp ce frunzele raman pe sita. Frunzele uscate sunt aduse de vant. Sita jgheabului previne la jgheaburile fara protectie pentru frunze, patrunderea frunzelor sau impuritatilor de dimensiuni mai mari in burlanul de scurgere. Jgheabul accesibil poate fi curatat foarte usor, burlanul de scurgere si stutul de agatare nu se vor infunda.


Precautie abila

Recomandam executarea a doua verificari pe an: toamna tarziu, inainte de inceperea perioadei de inghet, se recomanda sa verificati jgheabul pentru a indeparta frunzele si alte corpuri. Verificati carligele jgheabului si pozitia bratarilor de burlan. in timpul iernii indepartati sitele care pot fi montate in clapetele de apa pluviala si colectoarele de apa.
Primavara se vor verifica jgheaburile si burlanele de scurgere pentru a nu exista posibile avarii din timpul iernii, cauzate de gheata grea. Curatati din nou jgheabul si remontati sitele si colectoarele de apa.

Bolta pentru cosul din camera de zi
Pe acoperis ii protejam chiar si pe fumatori

Bolta pentru cosul din camera de zi - pentru acces facil pentru cosari si in forma rabatabila - protejeaza hornul impotriva intemperiilor, in special impotriva ploii si zapezii.
Camasuiala eleganta a cosului transforma hornul intr-un detaliu de valoare - pe fiecare acoperis, fie ca este vorba despre o constructie noua sau una renovata. Camasuiala cosului nu numai ca arata bine, ci indeplineste si o functie de protectie: arsita sau inghetul, si nici ploaia, zapada si vantul nu pot patrunde prin acest loc in suprafata acoperisului.

Jgheaburile si conductele de scurgere reprezinta mai mult decat un sistem de drenaj al apelor. Elementul decisiv pentru o solutie excelenta pentru drenajul acoperisului este consultanta fondata, implicarea tehnica a materialului si a elementelor functionale si o excelenta calitate de prelucrare. Partenerul dvs. de specialitate va ajuta sa structurati si sa accentuati imaginea casei dvs. in acest sens, sistemul de drenaj ZAMBELLI este foarte usor de intretinut si tine departe de casa dvs., durabil si fiabil, influentele negative ale intemperiilor. Pentru o structura terminal aspectuoasa si durabila a acoperisului.

Jgheaburile de acoperis se disting in functie de trei criterii diferite.
In primul rand, in functie de forma si montajul la acoperis: cel mai des folosit jgheab in Europa este cel suspendat, care este fixat cu carlige de jgheab la grinda streasinei. Forme uzuale sunt jgheabul semicircular si cel cu sectiune dreptunghiulara. Apa din jgheab este colectata in stut si este condusa prin cot la burlan.
Stabilitatea durabila este obtinuta prin nituire sau legare cu sarme, executate cu profesionalism. Dar aceasta tehnica poate fi substituita in mod egal printr-un montaj modern prin imbinare.

In al doilea rand: Marimea jgheabului este stabilita in DIN 18461. Marimile nominale pentru jgheaburi semicirculare sau cu sectiune dreptunghiulara sunt 200, 250, 333, 400 si 500 si suplimentar 280, pentru jgheabul semicircular. Marimea stutului, a cotului si a burlanului trebuie sa fie adaptata acestora. Marimile nominale sunt calculate de specialist, conform marimii acoperisului si cantitatii de precipitatii.
Astfel, este asigurat faptul ca sistemul dvs. de drenaj al apelor de pe acoperis detine si capacitatea necesara de colectare.

In al treilea rand, pot fi alese diferite materiale. Zincul si cuprul sunt utilizate cel mai des.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare... | Prezentare produs (114 foto)
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 1
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 2
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 3
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 4
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 5
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 6
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 7
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 8
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 9
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 10
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 11
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 12
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 13
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 14
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 15
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 16
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 17
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 18
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 19
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 20
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 21
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 22
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 23
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 24
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 25
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 26
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 27
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 28
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 29
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 30
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 31
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 32
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 33
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 34
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 35
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 36
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 37
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 38
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 39
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 40
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 41
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 42
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 43
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 44
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 45
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 46
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 47
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 48
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 49
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 50
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 51
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 52
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 53
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 54
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 55
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 56
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 57
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 58
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 59
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 60
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 61
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 62
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 63
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 64
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 65
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 66
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 67
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 68
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 69
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 70
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 71
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 72
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 73
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 74
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 75
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 76
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 77
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 78
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 79
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 80
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 81
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 82
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 83
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 84
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 85
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 86
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 87
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 88
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 89
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 90
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 91
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 92
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 93
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 94
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 95
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 96
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 97
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 98
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 99
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 100
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 101
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 102
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 103
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 104
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 105
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 106
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 107
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 108
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 109
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 110
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 111
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 112
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 113
 • Jgheaburi, burlane si accesorii pentru evacuare ape
 ZAMBELLI - Poza 114

vezi in biblioteca
Alte produse ZAMBELLI METAL (1)