Pe langa jgheaburile propriu-zise, sistemul ZAMBELLI cuprinde o intreaga gama de accesorii: conectori si coturi realizate prin sudare, elemente de imbinare cu clema si banda de cauciuc- care etanseaza imbinarea, carlige de sustinere, inchideri de capete de burlane, sisteme impotriva acumularilor de frunze, bariera de frunze pentru burlane. Toate aceste elemente fac montarea usoara si reduc timpul de intretinere.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
vkprofilcv - 02 oct 2012, 06:33 (post nou)
Raspuns solutie
Daca am cumparat carlige de la Viking de 125 este obligatoriu sa pun sistemul tot de la ei sau este si un alt sistem compatibil?
vkprofilcv
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Ioan Balasa - 05 oct 2012, 11:48 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua si scuze pt intirziere. Se poate monta pe cirligele de la Viking orice tip de jgheab dar cu diametru aferent cirligului (in cazul dumneavoastra 125 mm).
Raspunde
Tigle Acoperis - 19 mar 2013, 19:10 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua! vreau sa vin cu o specificare daca pot spune asa... Drenajul - sistemul pluvial Niagara (de la Viking) este un produs polonez de cea mai buna calitate...nu-l laud eu ci... Dar sa trecem la "oile noastre" -si anume daca ati cumparat carlige de la Viking si sunt Niagara chiar daca este "denumit"125mm el este de fapt 128... In comert nu-l gasiti decat la un reprezentant sau distribuitor Viking. dar ca sa va lamuriti luarti un carlig...mergeti cu el la oricine va poate oferi un (sau o bucata de) jgheab de 125 si convingeti-va ca nu se potrivesc...carligele sunt mai mari... O zi placuta si scuzati de interventie....dl. Ioan Balasa a spus bine "orice tip de jgheab dar cu diametru aferent cirligului..." dar pana la un punct...in cazul dv....125...e...de fapt....128! De fapt sistenul de drenaj Niagara e un sistem personalizat de producator; de exempu sistemul e facut in asa fel incat sa nu fie compatibil cu alt sistem de pe piata. De fapt vanzatorul trebuia sa va explice performantele sistemului si ca nu merg combinatii... MOTO : "CONFORT SI SIGURANTA SUB UN SINGUR ACOPERIS"!
Raspunde
Nela - 12 sep 2012, 12:10 (post nou)
Raspuns solutie
Am cumparat acest sistem de colectare a apelor pluviale din Dedeman(variant a zincata ).Sunt extraordinare ,sistemul de prindere foarte bun,aspectul impecabil.Recomand,raport calitate- pret exceptional!!!
Nela
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Jgheaburi, burlane, colectoare si accesorii din... | Prezentare produs (3 foto)
  • Jgheaburi, burlane, colectoare si accesorii din cupru, zinc, inox pentru sisteme pluviale ZAMBELLI - Poza 1
  • Jgheaburi, burlane, colectoare si accesorii din cupru, zinc, inox pentru sisteme pluviale ZAMBELLI - Poza 2
  • Jgheaburi, burlane, colectoare si accesorii din cupru, zinc, inox pentru sisteme pluviale ZAMBELLI - Poza 3

vezi in biblioteca