Izolatii naturale cu celuloza rezistentă la foc, dăunători, rozătoare și mucegai. Izolații Naturale

Izolatii naturale cu celuloza rezistentă la foc, dăunători, rozătoare și mucegai. Izolații Naturale

Contactează furnizorul
Izolații Naturale
Clădirile izolate termic cu fibre de lemn sau cu celuloză se deosebesc prin eficiență energetică mare și prin confort termic ridicat pe toată durata anului.

Având în vedere faptul că verile sunt din ce în ce mai calde (efectul schimbărilor climatice), un aspect foarte important al izolației termice a clădirii devine nu numai protecția împotriva pierderilor de căldură în timpul iernii, ci, și, mai presus de toate, protecția împotriva supraîncălzirii casei în zilele foarte  calde. Materialele termoizolante STEICO au o conductivitate termică redusă și densitate foarte mare.
 
Acest material poate umple și cele mai înguste spaţii, astfel încât se obţine un strat izolator continuu, fără piederi de căldură. Așadar, oferă protecție termică la orice temperatură. Pe lângă cea termică, celuloza oferă și protecție ignifugă, fonică și o permeabilitate la umiditate prin care ajută la menținerea unui climat interior sănătos.
 
Fiind un material ușor și suplu, celuloza poate izola spații de toate dimensiunile. Ea se poate injecta cu presiune în interiorul structurilor de pereți, acoperișuri și tavane, sau se poate aplica prin suflare umedă în zona verticală la construcţii deschise.

Izolare fără punți termice

Celuloza este un material termoizolant din fibre produse printr-o procedură specială de reciclare din maculatură (hârtie reciclată) care se taie la dimensiunea de câțiva milimetri și se tratează cu anumite substanțe pentru a-i da rezistență la foc, dăunători, rozătoare și mucegai.


Pe lângă aceste puncte forte, celuloza este unul dintre materialele izolatorii care necesită cea mai mică cantitate de energie pentru producerea sa. Este un material care, fiind obținut din resurse reciclate, la rândul său poate fi reciclat sau chiar compostat, dacă nu conține anumiți aditivi. Pentru aceste calități, materialul SteicoFloc a primit certificatul NaturePlus Eco-Label pentru materiale termoizolante.

Materialele termoizolante STEICO nu emit substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu, fapt confirmat de certificatul emis de Institutul de Biologie a Construcțiilor din Rosenheim (IBR). În plus, sistemul de construcții STEICO are certificat de la Institutul de Construcții Pasive din Darmstadt.
80% din viața noastră o petrecem în interior. Dar ştim cu siguranţă ce ne înconjoară? Misiunea STEICO este de a crea materiale de construcții care împacă nevoile oamenilor cu cele ale naturii. Astfel au fost create produsele noastre din materii prime reciclabile fără aditivi dăunători.
Calitatea aerului pe care îl respirăm în interior are un impact direct asupră săntății, în special pentru persoane alergice și pentru copii. Izolația cu celuloză nu doar permit reducerea consumului de energie, dar contribuie în mare măsură la îmbunătățirea calității aerului din locuință.
 
Produsele STEICO primesc în mod constant calificativul „foarte bun” în studii independente, cum ar fi cele efectuate de către editura ÖKO-Test. Aşadar produsele STEICO garantează siguranță şi calitate pentru multe generații.
 
Celuloza este renumită pentru stabilitatea sa și pentru proprietățile care asigură un microclimat sănătos. Aceste produse au fost verificate de zeci de ani în mii de case din toată Europa. Pe lângă proprietățile excelente de izolare acustică, reglează în mod activ transferul de umiditate, protejând structura clădirii împotriva deteriorării și menținând un microclimat sănătos în interior.
 
Steico a gasit solutia perfecta pentru izolarea podului sau a mansardei: celuloza, suflata sau pulverizata.
Avantajele sunt multiple:

Avantajele sunt multiple:

- Mai putina manopera, zero mizerie - Pachetele cu celuloza comprimata sunt ambalate atent, fiind rezistente la apa si usor de manevrat.  Celuloza vine apoi inserata in aparatul de pulverizat izolatia. Masina pompeaza de afara (din curte sau din strada), fara mizerie, fara deseuri. Totul este gata in doar cateva ore!

- Umplere completa a golurilor - Fibrele se imprastie, in functie de densitatea si parametrii alesi, in pereti, pe acoperis sau pe tavan. Treptat, in mod progresiv, ele se „compacteaza”, umpland toate golurile! Cand respectivul spatiu, este plin, furtunul este fortat in afara, in mod automat.

- Scurgeri de aer impiedicate - Beneficiile sunt numeroase: izolatia se adapteaza dupa conturul constructiei sau a respectivului spatiu pe care trebuie sa il umple; spatiul este umplut, omogen; totul dureaza foarte putin; nu vor aparea punti termice.

Cum se reflecta aceste lucruri in viata celor ce locuiesc intr-o casa izolata cu celuloza in

Cum se reflecta aceste lucruri in viata celor ce locuiesc intr-o casa izolata cu celuloza, in urmatoarele zile, luni si ani?

- Platesti facturi mai mici, luna de luna -  Izolația STEICO scade sumele necesare incalzirii locuintei în timpul iernii cu până la 35%.
- Confort mult sporit - Vara, izolatia tine caldura la distanta. In acelasi timp, ajuta la pastrarea unui aer curat si un microclimat sănătos.
- Izolatie naturala = O casa sanatoasa - Fata de alte solutii de izolare, celuloza are ZERO emisie de substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu.
- Adio galagie! - Celuloza STEICO asigură o izolație fonică perfectă.
- Performațe termice sporite - Descopera toate testele pe site si pe social media, pe Izolatiinaturale.ro!
- Risc redus fata de daunatori sau incendii - Materiale tratate împotriva focului, mucegaiului, insectelor şi rozătoarelor.
O casă bine izolată îmbunătățește considerabil confortul casei tale și stilul tău de viața, implicit. Și pentru că iarna se apropie, izolația potrivită a casei îți asigură un climat plăcut în încăperile casei. Materialele izolatoare îți protejează casa și păstrează atât de valoroasa căldură în interiorul acesteia pe timpul iernii, iar pe timpul verii, în zilele caniculare, îți asigură răcoarea mult căutată.
 
O casă bine izolată e o casă în care temperatura pereților crește automat, iar acest efect este observat în scurt timp.
Calitatea germană nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă ești la curent cu noile trenduri în materie de produse ecologice de construcție, cu siguranță ai făcut cunoștință cu produsele STEICO, renumita companie din Munchen.

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

Raport reactie la foc STEICOfloc
Certificare produs
3 p | EN
Declaratie de performanta STEICOfloc
Certificare produs
1 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Izolatii naturale cu celuloza rezistentă la foc, dăunători, rozătoare și mucegai. Izolații Naturale
Contactează IZOLATII NATURALE - CASE CALDUROASE și cere prețuri pentru proiectul tau.