Acoperisurile Ruukki sunt realizate din otel foarte rezistent de calitate finlandeza, invelit cu straturi de protectie de cea mai buna calitate. Nucleului de otel al produsului i-au fost aplicate sapte tratamente de suprafata pentru a ne asigura ca rezista instalarii si utilizarii ulterioare indelungate. Sursele noastre de materie prima, mecanismele de control al calitatii si metodele de fabricatie concepute cu grija garanteaza perfectiune produselor noastre pana la cele mai mici detalii.

Ruukki marcheaza toate tablele de acoperis colorate cu informatii detaliate despre produs. Acest lucru va permite sa va asigurati ca ati primit tablele de acoperis care sa corespunda cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Stampila este amplasata pe parte interioara a tablei. Evitati surprizele – asigurati-va ca primiti calitatea pentru care ati platit.


Un strat de protectie foarte bun face diferenta. Calitatea stratului de protectie determina rezistenta la uzura si performanta pe termen lung a Produsului. Straturile de protectie ale Ruukki sunt o completare excelenta la know-how-ul nostru si la lunga noastra traditie in acoperisuri de otel. Daca alegeti produsele Ruukki, stiti cu siguranta ca stratul de protectie nu va disparea si nu se va decoji nici dupa zeci de ani de folosire si nici nu va fi usor de zgariat in decursul instalarii.


Tigla metalica Adamante


Stilul conteaza atunci cand vrei sa faci impresie. Ruukki Adamante este un nou sistem de acoperis din tabla tip tigla, perfect pentru cei care tin la designul casei lor. Cele doua noi culori, Rosu Rubiniu si Violet Ametist vin in completarea designului indraznet si modern. Daca iti doresti o casa cu atitudine, Ruukki Adamante te poate ajuta.

Usor de cumparat, usor de asamblat. La fel ca toate acoperisurile din tabla tip tigla de la Ruukki, Adamante este conceput pentru a face viata proprietarului sau, una fara griji.

Acoperisurile cu profil din tabla tip tigla Adamante sunt protejate cu sistem Pural mat cu garantie tehnica 50 de ani si garantie estetica 20 de ani.

Toate componentele sunt realizate cu acelasi grad de precizie.

1. Tabla tip tigla Adamante.
2. Folie anticondens, profile de sustinere.
3. Accesorii.

4. Suruburi.
5. Sistem pluvial.


Tigla metalica Finnera™


Cea mai inteligenta tehnologie pentru acoperisul tau. Design-ul nou si inovator al Finnera face un acoperis de otel nu doar frumos, dar si extrem de rezistent si practic. Marginea frontala revolutionara curbata maximizeaza rezistenta la conditiile meteorologice si asigura un finisaj admirabil de acoperis din tabla tip tigla, si cu format modular. Astfel, finisarea acoperisului va fi impecabila, chiar daca este vorba despre panouri modulare de format mic, standardizat. Dimensiunea redusa a profilelor face montajul rapid si facil, iar modulele cu greutate mica se pot urca mai usor pe casa.

Finnera este recomandat pentru toate tipurile de locuinte. Se comercializeaza in pachete complete, care includ toate elementele unui kit de instalare, direct de la producator, rapid si eficient. Noul profil se poate utiliza pentru toate formele si dimensiunile de acoperis.

Finnera este un nou acoperis din tabla tip tigla creat de Ruukki care, pe langa valoarea estetica, ofera durabilitate in timp si un montaj practic si rapid. Astfel, finisarea acoperisului va fi impecabila, chiar daca este vorba despre panouri modulare de format mic, standardizat. Dimensiunea redusa a profilelor face montajul rapid si facil, iar modulele cu greutate mica se pot urca mai usor pe casa. Este recomandat pentru toate tipurile de locuinte.


Se comercializeaza in pachete complete, care includ toate elementele unui kit de instalare, direct de la producator, rapid si eficient. Noul profil se poate utiliza pentru toate formele si dimensiunile de acoperis. In plus, se incarca fara dificultate in masini de mici dimensiuni, fiind usor transportabil si cu deosebire eficient pentru case situate in zone mai greu accesibile, unde un camion de mare tonaj nu poate patrunde.


Sistemul de acoperis Finnera este comercializat direct din stoc in kit-uri ce includ toate elementele necesare realizarii invelitorii metalice. Procesul de achizitie este flexibil avand posibilitatea de a va completa comanda initiala si cu alte cu componente si panouri aditionale necesare finalizarii instalarii acoperisului. Aceasta inseamna ca nu sunt necesare masuratori exacte ale acoperisului in momentul in care plasati comanda de materiale.


Etapele unui proiect de acoperis Finnera

1.Estimati suprafata de care veti avea nevoie.
2. Achizitionati kit-ul de componente pentru acoperis.
3. Respecta intocmai instructiunile de montaj si instaleaza usor acoperisul.

4. Relaxeaza-te. Niciodata nu a fost mai usor decat acum sa obtii un acoperis metalic.

Panourile de tabla Finnera au dimensiuni standard. Astfel, calculul, achizitionarea, transportul si montajul sunt mult mai usoare in comparatie cu profilele predimensionate pe lungime personalizate pe dimensiunile acoperisului.Tigla metalica Decorrey™


Atragator si accesibil. Acum puteti obtine un acoperis original Ruukki la un pret accesibil. Noul model Decorrey este rezistent, usor de intretinut si montat. Profilul cu inaltime mica ii ofera un aspect elegant. Fiind accesibil, acesta este perfect si pentru renovari.

Toate elementele sunt realizate cu acelasi grad de precizie.

1. Tabla tip tigla Decorrey.

2. Folie anticondens, profile de sustinere.
3. Accesorii.
4. Suruburi.
5. Sistem pluvial.


Tigla metalica Monterrey™


Linistea unei nopti de vara. Monterrey este cel mai popular produs din gama noastra de acoperisuri si corespunde atat peisajului natural, cat si arhitecturii caselor izolate. Profilul sau mai jos confera acoperisului dumneavoastra un aspect seren si placut.

Monterrey premium este realizat din otel cu strat de protectie Pural sau Pural mat cu o grantie de cincizeci (50) de ani pentru proprietatile tehnice si douazeci (20) de ani pentru proprietatile estetice.

Monterry plus este realizat din otel cu strat de protectie Purex ce are garantie patruzeci (40) de ani pentru proprietatile tehnice si cincisprezece (15) ani garantie pentru proprietatile estetice.

Monterrey standard este realizat din otel cu strat de protectie Poliester sau Poliester mat cu garantie de treizeci (30) de ani pentru proprietatile tehnice si zece (10) ani pentru proprietatile estetice.

 

Toate componentele sunt realizate cu acelasi grad de precizie.

1. Tabla tip tigla Monterrey.

2. Folie anticondens, profile de sustinere.
3. Accesorii.
4. Suruburi.

5. Sistem pluvial.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
constantinescu - 05 Feb 2013, 16:21 (post nou)
Raspuns solutie
Pacat de material cu asa meseriasi care nu monteaza , ei numai potrivesc .Si dupa un an iti ploua in casa pe care abia ai terminat-o (dupa multi bani,dar si mai multi nervi).
constantinescu
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Daniel Vasilescu - 05 Feb 2013, 16:38 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Din pacate, desi materialele sunt de calitate, exista riscul sa dati peste "meseriasi" care fac treaba de mantuiala si nu sunt informati despre metodele corecte de montare. Acest lucru depinde totusi de informarea in prealabil despre firmele care sunt agreate de catre Ruukki sa monteze astfel de invelitori. Puteti sa contactati direct firma Ruukki pentru a afla ce firme monteaza acoperisuri in zona dvs. si astfel evitati problema pe care ati mentionat-o.
Daniel Vasilescu
★★★★★
Raspunde
Tabla tip tigla RUUKKI
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
Adamante
Tabla tip tigla RUUKKI
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Finnera
Tabla tip tigla RUUKKI
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Finnera
vezi in biblioteca
Tabla tip tigla | Prezentare produs | Adamante (4 foto)
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 1
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 2
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 3
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 4

Tabla tip tigla | Prezentare produs | Monterrey pus (4 foto)
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 1
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 2
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 3
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 4

Tabla tip tigla | Prezentare produs | Monterrey premium (4 foto)
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 1
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 2
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 3
 • Tabla tip tigla RUUKKI - Poza 4

vezi in biblioteca