Acoperisurile Ruukki sunt realizate din otel foarte rezistent de calitate finlandeza, invelit cu straturi de protectie de cea mai buna calitate. Nucleului de otel al produsului i-au fost aplicate sapte tratamente de suprafata pentru a ne asigura ca rezista instalarii si utilizarii ulterioare indelungate. Sursele noastre de materie prima, mecanismele de control al calitatii si metodele de fabricatie concepute cu grija garanteaza perfectiune produselor noastre pana la cele mai mici detalii.

Ruukki marcheaza toate tablele de acoperis colorate cu informatii detaliate despre produs. Acest lucru va permite sa va asigurati ca ati primit tablele de acoperis care sa corespunda cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Stampila este amplasata pe parte interioara a tablei. Evitati surprizele – asigurati-va ca primiti calitatea pentru care ati platit.

Ruukki coopereaza cu parteneri de incredere din acest sector. Indiferent daca preferati sa cumparati acoperisul de la unul din punctele de vanzare ale Ruukki sau de la un dealer autorizat, veti beneficia de un acoperis Ruukki original care va rezista zeci de ani.


Un strat de protectie foarte bun face diferenta. Calitatea stratului de protectie determina rezistenta la uzura si performanta pe termen lung a Produsului. Straturile de protectie ale Ruukki sunt o completare excelenta la know-how-ul nostru si la lunga noastra traditie in acoperisuri de otel. Daca alegeti produsele Ruukki, stiti cu siguranta ca stratul de protectie nu va disparea si nu se va decoji nici dupa zeci de ani de folosire si nici nu va fi usor de zgariat in decursul instalarii.

Tabla profilata Vintage™ - Clasic, dar cu aer contemporan. Inspirat de arhitectura clasica, Ruukki Vintage reprezinta ingemanarea perfecta intre aerul plin de farmec al arhitecturii de odinioara si contemporanul arhitecturii moderne.

Vintage este un acoperis de cea mai buna calitate, realizat prin utilizarea celor mai noi tehnologii in crearea aliajelor de otel si procesarea materialelor cu inalta rezistenta. Mai mult Vintage propune un design care evoca manufacturarea de calitate a acoperisurilor traditionale din trecut. Aspectul elegant si usurinta cu care se instaleaza, fac din Vintage alegerea numarul 1 in proiectele de renovare. Este proudusa cu protectie Purex si are garantie tehnica 40 de ani si garantie estetica de 15 ani.

Vintage SR30-1120: grosime material 0,5 mm; latime efectiva 1120 mm; inaltime falt 30 mm.

Toate componentele sunt realizate cu acelasi grad de precizie.

 

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Tabla profilata Vintage | Prezentare produs (4 foto)
  • Tabla profilata Vintage RUUKKI - Poza 1
  • Tabla profilata Vintage RUUKKI - Poza 2
  • Tabla profilata Vintage RUUKKI - Poza 3
  • Tabla profilata Vintage RUUKKI - Poza 4

vezi in biblioteca