Acoperisurile Ruukki sunt realizate din otel foarte rezistent de calitate finlandeza, invelit cu straturi de protectie de cea mai buna calitate. Nucleului de otel al produsului i-au fost aplicate sapte tratamente de suprafata pentru a ne asigura ca rezista instalarii si utilizarii ulterioare indelungate. Sursele noastre de materie prima, mecanismele de control al calitatii si metodele de fabricatie concepute cu grija garanteaza perfectiune produselor noastre pana la cele mai mici detalii.

Ruukki marcheaza toate tablele de acoperis colorate cu informatii detaliate despre produs. Acest lucru va permite sa va asigurati ca ati primit tablele de acoperis care sa corespunda cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Stampila este amplasata pe parte interioara a tablei. Evitati surprizele – asigurati-va ca primiti calitatea pentru care ati platit.

Ruukki coopereaza cu parteneri de incredere din acest sector. Indiferent daca preferati sa cumparati acoperisul de la unul din punctele de vanzare ale Ruukki sau de la un dealer autorizat, veti beneficia de un acoperis Ruukki original care va rezista zeci de ani.


Un strat de protectie foarte bun face diferenta. Calitatea stratului de protectie determina rezistenta la uzura si performanta pe termen lung a Produsului. Straturile de protectie ale Ruukki sunt o completare excelenta la know-how-ul nostru si la lunga noastra traditie in acoperisuri de otel. Daca alegeti produsele Ruukki, stiti cu siguranta ca stratul de protectie nu va disparea si nu se va decoji nici dupa zeci de ani de folosire si nici nu va fi usor de zgariat in decursul instalarii.


Cea mai buna oferta a noastra, care face ca Ruukki sa fie cel mai bun in acest domeniu, este stratul nostru de protectie unic, denumit Pural. Daca alegeti din oferta noastra aplicatiile de protectie Pural, va asiguram ca veti beneficia de un acoperis de o calitate superioara cu o rezistenta extraordinara la uzura si conditii meteorologice si care necesita cheltuieli limitate pe durata intregului ciclu de viata.


Gama extinsa de culori pentru peisajele europene. Am proiectat gama noastra de culori astfel incat sa se integreze perfect atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, mai naturale. Culorile Ruukki dau tusa finala exteriorului cladirii dumneavoastra.


Tabla faltuita Classic™ - Stil inconfundabil

Modelul Classic are un profil ce aduce aminte de tabla traditionala faltuita, oferind in acelasi timp un stil unic, modern. Aspectul sau se potriveste diverselor stiluri arhitecturale.

Tehnologia avansata de montaj a acestuia asigura un montaj rapid si usor, fara a fi necesare unelte speciale. Modelul Classic reprezinta o alegere excelenta pentru acoperisurile cu panta mica.

Modelele Classic C si D au muchia frontala pliata. Acest detaliu il face sa fie si mai elegant, nefiind necesar sa prindeti suruburi pe coama.

Classic este realizat din otel cu strat de protectie din Pural sau Pural mat cu o garantie de cincizeci (50) de ani pentru caracteristicile tehnice si douazeci (20) de ani garantie pentru caracteristicile estetice.


Modelul Classic Premium este noua versiune a   acoperisurilor din otel. Toate punctele tari ale Classic, cum ar fi aspectul elegant atemporal, precum si de calitate superioara si durabilitate sunt prezentate.
O caracteristica noua in schimb, este o suprafata in relief, care ofera o caracteristica noua. Aceasta creste rigiditate, ceea ce face acest profil drept si plat. Alta caracteristica noua este eficienta pentru izolarea sunetului.

Toate elementele sunt realizate cu acelasi grad de precizie.

1. Tabla pentru acoperis tip Classic
2. Folie anticondens, profile de sustinere
3. Accesorii
4. Suruburi
5. Sistem pluvial


Tabla faltuita Classic Premium - Un model unic de tabla, pentru o aparitie de senzatie

Pentru cei care aspira la ceea ce este mai bun in materie de acoperisuri, Ruukki a conceput o noua versiune a modelului Classic! Toate punctele forte ale Ruukki Classic, cum ar fi aspectul elegant care rezista in timp, precum si calitatea superioara si durabilitatea, sunt acum incorporate si in noua varianta de produs.

Un element cheie, diferit de versiune initiala, este chiar designul noului Classic, care are suprafata embosata, cu striatii elegante, pentru un plus de rafinament si un aspect unic pe piata de acoperisuri.I n plus, aceasta embosare ofera si avantaje tehnice, pentru ca imbunatateste rigiditatea profilului de tabla si ii confera o planeitate ridicata. O alta noua caracteristica este izolarea fonica eficienta, care ajuta la cresterea confortului locuirii.

Toate componentele sistemului sunt realizate sa se imbine perfect.

1. Profilul de acoperis Classic premium
2. Folie anticondens, profile de sustinere
3. Profile de inchidere
4. Suruburi
5. Sistem pluvial

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Locuinta unifamiliala Leidschenrijn, Olanda | Lucrari de referinta (2 foto)
 • Locuinta unifamiliala Leidschenrijn, Olanda RUUKKI - Poza 1
 • Locuinta unifamiliala Leidschenrijn, Olanda RUUKKI - Poza 2

Tabla faltuita | Prezentare produs | Classic SR35-475C Premium (5 foto)
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 1
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 2
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 3
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 4
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 5

Tabla faltuita | Prezentare produs | Classic SR35-475C (5 foto)
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 1
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 2
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 3
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 4
 • Tabla faltuita RUUKKI - Poza 5

vezi in biblioteca