Inchideri de terase cu folie transparenta, rulouri sau rulouri casetate WEST PLAST DISTRIBUTION

Inchideri de terase cu folie transparenta, rulouri sau rulouri casetate WEST PLAST DISTRIBUTION

Contactează prestatorul
WEST PLAST DISTRIBUTION
Oferim solutii complete pentru inchidere terasa, inclusiv cu folie terasa transparenta, cu serviciile de montaj folie terasa realizat de catre specialistii nostri, pentru a asigura calitatea maxima a serviciului.
 
Sistem inchidere folie transparenta cu capse si bride
Foliile transparente cu capse si bride sunt sisteme de inchidere a spatiilor semideschise, terase, foisoare, restaurante, hoteluri fixate cu capse si care pot fi produse in forma dorita de client, in functie de conditiile spatiului. Sunt sisteme de protectie fixe impotriva intemperiilor. Au cel mai simplu montaj dintre toate tipurile de rulouri transparente.
Sunt utilizate mai ales in mediul rezidential, pentru protectia foisoarelor si prelungirea perioadei de utilizare a acestora si pe timpul iernii, primaverii si a toamnei.
Acest tip de rulouri transparente este singurul model fix. Ruloul cu capse si bride poate fi montat sau demontat cu usurinta de catre tine, fara a fi nevoie de ajutor calificat. Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90. Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte mare a produselor.
 
Dimensiunea rulourilor fixe este variabila, aceste produse putand fi confectionate pe lungimi si inaltimi foarte mari, intrucat nu sunt prevazute cu structura. Dimensiunea necesara a peretelui este realizata prin lipirea transparenta a foilor de cristal. In partea inferioara a materialului se adauga un sort din politextil, care are rolul de a indeparta scurgerea apei de la baza foisorului.
 
Rulouri transparente necasetate simple, pe manivela sau automate
Aceste rulouri de folie necasetate reprezinta unul dintre cele mai simple, dar si eficiente sisteme de inchidere a unei terase. Acestea dispun de o folie transparenta cu o grosime de 0,8 mm, o intaritura din poliplan de 50 mm pe margine pentru rezistenta mecanica, un sort pentru preluarea apei ce include un buzunar cu teava de 1 tol si carlige pentru prinderea contra-greutatii. Aceste rulouri de folie necasetate sunt actionate fie manual, cu ajutorul unei manivele, fie automat cu ajutorul unei telecomenzi. Lipirea ruloului folie necasetata se va face cu ajutorul curentului de inalta frecventa cu poliplan de intarire pe margine.
Rulourile transparente necasetate sunt sisteme de inchidere pentru terasa, foisoare, balcoane cu rulare a foliei in plan vertical. Ele reprezinta solutia eficienta pentru inchiderea suprafetelor pe timp de ploaie sau zapada acestea fiind actionate foarte usor cu ajutorul unei manivele sau actionate electric.
Sunt utilizate atat pentru protectia teraselor restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor, cat si pentru izolarea de intemperii a balcoanelor caselor. Sunt eficiente si discrete in acelasi timp. Rulourile transparente necasetate sunt solutia economica si eficienta de inchidere pentru spatii comerciale, terase, balcoane, foisoare, structuri metalice etc.
 
Rulouri folie transparenta cu caseta si ghidaje
Rulourile cu folie transparenta casetate sunt compuse din rulou folie transparenta acoperit cu o caseta de aluminiu. Folia transparenta gliseaza prin ghidaje de aluminiu si se prind in partea de jos in 2 bolturi de blocare. Actionarea se poate face manual cu manivela sau cu ajutorul unui motor cu telecomanda. Daca vreti sa va bucurati de terasa sau foisorul dvs. si in zilele cu vreme urata, atunci acest sistem de inchidere cu folie transparenta se va ridica la asteptarile dvs. Un sistem simplu de folosit, elegant, discret si foarte eficient in etanseizarea terasei. Tot sistemul este confectionat din aluminiu, acesta avand o forma eleganta. Se poate comanda in culorile de alb si maro. Caseta este vopsita in camp electrostatic, un procedeu care asigura rezistenta mare in utilizare.
Folia transparenta are o grosime de 0,8 mm, pe margine aceasta ruleaza prin niste ghidaje ce sunt prevazute cu perii pentru etansare si izolare optima. In partea de jos a foliei este prins un profil ce are rol de a intinde foarte bine folia si acesta este prevazut cu un sort sau cu o garnitura de etanseizare.
Va oferim servicii de inchideri terase si balcoane cu rulouri transparente casetate care ofera o solutie eficienta de inchidere pentru spatii comerciale, terase, foisoare, structuri metalice, balcoane etc. Din punct de vedere estetic, rulourile transparente incasetate au un design simplu si elegant, iar caseta de stocare a acestora este foarte discreta si eleganta. Strangerea se realizeaza foarte usor prin actionarea manuala (cu manivela), cat si electrica (cu motor) cu telecomanda.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă serviciile de Inchideri de terase cu folie transparenta, rulouri sau rulouri casetate WEST PLAST DISTRIBUTION
Contactează WEST PLAST DISTRIBUTION și cere prețuri pentru proiectul tau.