Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Marca:
Novatik NATURA
Produs furnizat de:

NOVATIK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Novatik NATURA
Învelitorile Novatik NATURA nu sunt doar simple acoperișuri, ele sunt simboluri ale longevității, calității și frumuseții. Marca Novatik® a fost creată din dorința de a oferi soluții premium pentru acoperișuri care să răspundă cerințelor estetice și tehnice, chiar și celor mai indrăznețe și inedite proiecte.
 
Novatik NATURA înseamnă un panou din oțel de cea mai bună calitate, protejat anticoroziv cu Al-Zn pe ambele fețe, peste care, cu ajutorul unei rășini acrilice, este aplicată roca vulcanică tratată termic (până la 900 C⁰), tratament ce oferă culorii stabilitate sporită la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic transparent conferă strălucire și rezistență mecanică sporită. Faptul că profilarea este anterioară aplicării stratului de piatră, generează o acoperire controlată și uniformă ce exclude apariția microfisurilor în straturile aplicate.
 
 
Grație acoperirii cu rocă vulcanică, Novatik NATURA este unul dintre cele mai silențioase acoperișuri metalice și reprezintă una dintre cele mai sigure și eficiente soluții împotriva căderilor abundente de zăpadă și grindină. Sistemul de fixare cu prindere paralelă cu planul acoperișului oferă o rezistență sporită împotriva vânturilor extreme, iar dimensiunea redusă a modulelor Novatik NATURA minimizează efectele dilatării și contractării generate de diferențele mari de temperatura.
 
 
 

Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | CLASSIC

Modulele Novatik NATURA Classic își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului. Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA Classic reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului. 

Schiță dimensiuni Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | CLASSIC

Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | ROMAN

Designul special al profilului NATURA Roman oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit. Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA Roman le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.

Schiță dimensiuni Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | ROMAN

Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | SLATE

Învelitori moderne cu un design minimalist, ce oferă aspectul plăcilor de ardezie, îmbinat perfect cu rezistența oțelului. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA Slate este atipică pentru țiglele metalice datorită designului modulelor ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu un design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Învelitorile plate în culori neutre reprezintă principalele tendințe în arhitectura modernă, fiind ușor de integrat în proiectele contemporane.

Schiță dimensiuni Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | SLATE

Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | WOOD

Acoperișul Novatik NATURA Wood reinterpreteză aspectul natural al șindrilei de lemn, prin tehnologii moderne, montaj simplu și rapid. Acoperirea cu rocă vulcanică redă farmecul natural și oferă un rezultat architectural deosebit oricărei contrucții, fiind alegerea ideală pentru orice tip de locuință ce dorește să amintească de specificul acoperișurilor din șindrilă de lemn. Lipsa întreținerii, spre deosebire de șindrilele tradiționale, face ca șindrila metalică Novatik NATURA Wood să devină o soluție extrem de eficientă și economică.

Schiță dimensiuni Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | WOOD

Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | STONE

Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | STONE Consecvența în procesul de producție și dorința de a dezvolta noi stiluri de acoperiș ne-au impulsionat să introducem în gama țiglelor metalice cu acoperire de rocă vulcanică: profilul Novatik NATURA Stone. Am creat profilul Novatik NATURA Stone pentru a reinterpreta imaginea inconfundabilă a acoperișurilor tradiționale din piatră. Modulul Novatik NATURA Stone este realizat din oțel, protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj Aluminiu-Zinc, profilat prin presare și ulterior finisat cu rocă vulcanică, obținând astfel o rezistență superioară la coroziune, de până la 8 ori mai mare decât alte acoperișuri din oțel. Acoperișul Novatik NATURA Stone dă o notă extraordinară oricărei case, oferindu-i un look autentic, un design aparte și detaliile originale pe care le are un acoperiș tradițional din piatră.

Schiță dimensiuni Țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA | STONE
 
AVANTAJE | NOVATIK NATURA
Cu toții căutam locul perfect în care să ne simțim în deplin confort și siguranță. De cele mai multe ori, realizăm că acel loc este pur și simplu … acasă. Acoperișul Novatik NATURA reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și o estetică deosebită. 
 
Gama Novatik NATURA cuprinde cinci profile distincte: CLASSIC, SLATE, WOOD, ROMAN si STONE.. Varietatea de culori și profile Novatik NATURA reprezintă o “promisiune onorată” a companiei Novatik, de a crea un produs inteligent și bine conceput care să ofere investiției un plus de valoare și de a satisface cele mai ridicate exigențe în materie de design și funcționalitate. Materiile prime folosite și controlul calității fac din Novatik NATURA o soluție excelentă pentru nevoile și tendințele piețelor de acoperișuri din lume. Combinația dintre rezistența sporită și greutatea redusă, oferă acoperișurilor Novatik NATURA beneficii multiple:
 
Accesorii

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia.

Coama rotunda - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Coama rotunda

Coama unghiulara - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Coama unghiulara

Coama rectangulara  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Coama rectangulara

Coama rotunda 3 elemente  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Coama rotunda 3 elemente

Capac coama rotunda - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Capac coama rotunda

Capac coama unghiulara - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Capac coama unghiulara

Sort de coama (Profil Roman) - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Sort de coama (Profil Roman)

Sort picurator - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Sort picurator

Element racord perete - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Element racord perete

Dolie  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Dolie

Sort de streasina  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Sort de streasina

Pazie  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Pazie

Tabla plana - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Tabla plana

Ventilatie de camp  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Ventilatie de camp

Ventilatie sanitara - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Ventilatie sanitara

Kit returs - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Kit returs

Banda etansare  - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Banda etansare

Folie anticondens NOVATIK 115, 140, 160
 - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA

Folie anticondens NOVATIK 115, 140, 160

Element de ventilatie si protectie impotriva pasarilor - Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik

Element de ventilatie si protectie impotriva pasarilor

78 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA
Contactează NOVATIK și cere prețuri pentru proiectul tau.